- 19 Nisan 2014
- 4.605
- 13.651
- 498
arkadaşım zor durumda kalabilir hani işi vardı diyecek kesin gitmezsem.Ne yapsam diye sorduğunuza göre gitmeme olasılığınız var, işiniz zorunlu değil.
Bu durumda gitmeyin bence. Bırakın ne düşünürse düşünsün. İster bildiğinizi düşünsün, ister işinizin ertelendiğini/gerek kalmadığını. Siz gitmezseniz merak edeceğini, arkadaşınıza soracağını sanmıyorum zaten.
Boydan fotoğraf isteyince sinir oldum ben de arkadaşım konuştu adamla ben müdahale etmedim.Anladığıma göre iş görüşmesi önceden ayarlanmış, e arkadaşınız çöpçatanlık yapmasa da adamla tanışacakmışsınız zaten. Ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum. Ya hayatınız çok sıkıcı ve durduk yere saçma yerlerde atraksiyon katmaya çalışıyorsunuz yada yaşınız 16. Başka türlü bu olaylar karışmaz.
Bir de adam çok zengin herhalde, ondan bu kadar taktınız kafaya.Boydan fotoğraf isteyen adam Brad Pitt olsa soğurum, bir de hiç sıkılmadan gönderdiniz mi?
Bence gidin görüşün, başka türlü içinize sinmez.
Yermek için değil, gördüğümü söylüyorum. Yaş alsanız da içiniz 16da kalmış olabilir. Öyle görünüyor. Ben liseden sonra bu konulara giren kimseyi görmedim etrafımda.Boydan fotoğraf isteyince sinir oldum ben de arkadaşım konuştu adamla ben müdahale etmedim.
Aynen tanışacaktım ama iyi ki söyledi böylesi daha iyi oldu kesinlikle.
Herkesinde bi karşıdakini yerme isteğini anlamıyorum bu platformda yaşım 16 degil hayatımda çok sıkıcı değil illa bu ikisi olacaksa ikisi de değil evet sırada ne var ne diyeceksiniz:))
adamın aklına bile gelmeyeceğinize ,sizin dışınızda herkes eminarkadaşım zor durumda kalabilir hani işi vardı diyecek kesin gitmezsem.
Yani açıkçası gidip gitmemem arasında başka türkü hiçbir fark yok bence
Bence kalmaz. Ertelendi der, başka yerde halletti der. Ben adamın soracağını bile düşünmüyorum açıkçası.arkadaşım zor durumda kalabilir hani işi vardı diyecek kesin gitmezsem.
Yahu ne zor durumda kalacak sanki nearkadaşım zor durumda kalabilir hani işi vardı diyecek kesin gitmezsem.
yok adam gece uyuyamaz falanYahu ne zor durumda kalacak sanki neAdamin soracagini sanmam ama hadi sordu diyelim işi iptal olmuş diyecek bitti gitti. Aman ne zor durum.
Valla arkadaşımın söylediği bu şimdi asıl gitmezsen olmaz git işini hallet çık diyor. Yani gidincede benzer bişey olacak arkadaşım gelecek dedi ve git diyor arkadaşım gitmesende olur derse gitmemYahu ne zor durumda kalacak sanki neAdamin soracagini sanmam ama hadi sordu diyelim işi iptal olmuş diyecek bitti gitti. Aman ne zor durum.
Gidip halletsem ne olacak ki?Bence kalmaz. Ertelendi der, başka yerde halletti der. Ben adamın soracağını bile düşünmüyorum açıkçası.
Gidip halletsem ne olacak ki?Bence kalmaz. Ertelendi der, başka yerde halletti der. Ben adamın soracağını bile düşünmüyorum açıkçası.
Gelsin veya gelmesin adam için yapmıycam ki zaten. Baya da eğlendirdim sizi baya boş vaktiniz de var konumdan çıkmadınız dünden beri ne güzel :)adamın aklına bile gelmeyeceğinize ,sizin dışınızda herkes emin
Adam sizi bu kadar önemsemiyor ,siz de artık ciddiye almasanız mıGidip halletsem ne olacak ki?
Sorsun veya sormasın arkadaşım git gitmezse yalancı olacağım diyor
Gelsin veya gelmesin adam için yapmıycam ki zaten. Baya da eğlendirdim sizi baya boş vaktiniz de var konumdan çıkmadınız dünden beri ne güzel :)
Ee gidin o zaman. Konuyu gitmek istemediğiniz için açtınız zannettim.Gidip halletsem ne olacak ki?
Sorsun veya sormasın arkadaşım git gitmezse yalancı olacağım diyor
Peki tamam cidden ben sizin kadar kafa yormadım istediğini düşünebilir adam banane ben arkadaşım için gitmeye karar verdi iyi günler sizeAdam sizi bu kadar önemsemiyor ,siz de artık ciddiye almasanız mı
gerçekten birini bulacağım diye öyle bi frekansa girmişsiniz ki ,kaç kadın tutup çıkaramadık
adam sizi sormaz bile diyoruz arkadaşıma yalancı der diyorsunuz
Siz de zaten onu bahane edip tanışacaktınız, adam istemediyse daha gitmenizin bi anlamı yok iş için diye kandırıp moda girmeyin ki sadece kendinizi kandırıyorsunuz
adam durup aaaaa arkadaşın niye gelmedi diye geceleri uykusundan olmuyordur ,sizi unutmuştur bile ama ısrarla gidin siz
hıhı aynen arkadaşınız içinPeki tamam cidden ben sizin kadar kafa yormadım istediğini düşünebilir adam banane ben arkadaşım için gitmeye karar verdi iyi günler size
Hı hı :) istediğiniz senaryoyu yazıp inanabilirsiniz iyi eğlencelerhıhı aynen arkadaşınız için
siz de kendinizi yamayın zorla ,hayırlı işlerHı hı :) istediğiniz senaryoyu yazıp inanabilirsiniz iyi eğlenceler
Keşke becerebilsem az biraz o işleri beni tanımadan senaryo yazmaya devam bravo siz daha komiksinizsiz de kendinizi yamayın zorla ,hayırlı işler
Ben gece uyuyamayan tek bir kişi gördümyok adam gece uyuyamaz falan
Keşke adamın da haberi olsaydı bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?