Sizce ne yapsam karisti durumlar ?

Ne yapsam diye sorduğunuza göre gitmeme olasılığınız var, işiniz zorunlu değil.

Bu durumda gitmeyin bence. Bırakın ne düşünürse düşünsün. İster bildiğinizi düşünsün, ister işinizin ertelendiğini/gerek kalmadığını. Siz gitmezseniz merak edeceğini, arkadaşınıza soracağını sanmıyorum zaten.

Anladığıma göre iş görüşmesi önceden ayarlanmış, e arkadaşınız çöpçatanlık yapmasa da adamla tanışacakmışsınız zaten. Ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum. Ya hayatınız çok sıkıcı ve durduk yere saçma yerlerde atraksiyon katmaya çalışıyorsunuz yada yaşınız 16. Başka türlü bu olaylar karışmaz.
Bir de adam çok zengin herhalde, ondan bu kadar taktınız kafaya. Boydan fotoğraf isteyen adam Brad Pitt olsa soğurum, bir de hiç sıkılmadan gönderdiniz mi?
Bence gidin görüşün, başka türlü içinize sinmez.

arkadaşım zor durumda kalabilir hani işi vardı diyecek kesin gitmezsem.
Yani açıkçası gidip gitmemem arasında başka türkü hiçbir fark yok bence

Boydan fotoğraf isteyince sinir oldum ben de arkadaşım konuştu adamla ben müdahale etmedim.
Aynen tanışacaktım ama iyi ki söyledi böylesi daha iyi oldu kesinlikle.
Herkesinde bi karşıdakini yerme isteğini anlamıyorum bu platformda yaşım 16 degil hayatımda çok sıkıcı değil illa bu ikisi olacaksa ikisi de değil evet sırada ne var ne diyeceksiniz:))

Yermek için değil, gördüğümü söylüyorum. Yaş alsanız da içiniz 16da kalmış olabilir. Öyle görünüyor. Ben liseden sonra bu konulara giren kimseyi görmedim etrafımda.
Ya belki tanışınca siz beğenmeyeceksiniz adamı. Niye gidip söylüyor önceden? Saçma, kusura bakmayın. Zaten doğru olsa karışmazdı işleriniz

adamın aklına bile gelmeyeceğinize ,sizin dışınızda herkes emin

Yahu ne zor durumda kalacak sanki neAdamin soracagini sanmam ama hadi sordu diyelim işi iptal olmuş diyecek bitti gitti. Aman ne zor durum.

Yahu ne zor durumda kalacak sanki neAdamin soracagini sanmam ama hadi sordu diyelim işi iptal olmuş diyecek bitti gitti. Aman ne zor durum.
Valla arkadaşımın söylediği bu şimdi asıl gitmezsen olmaz git işini hallet çık diyor. Yani gidincede benzer bişey olacak arkadaşım gelecek dedi ve git diyor arkadaşım gitmesende olur derse gitmem

Bence kalmaz. Ertelendi der, başka yerde halletti der. Ben adamın soracağını bile düşünmüyorum açıkçası.
Gidip halletsem ne olacak ki?
Sorsun veya sormasın arkadaşım git gitmezse yalancı olacağım diyor
adamın aklına bile gelmeyeceğinize ,sizin dışınızda herkes emin
Gelsin veya gelmesin adam için yapmıycam ki zaten. Baya da eğlendirdim sizi baya boş vaktiniz de var konumdan çıkmadınız dünden beri ne güzel :)

Adam sizi bu kadar önemsemiyor ,siz de artık ciddiye almasanız mı

gerçekten birini bulacağım diye öyle bi frekansa girmişsiniz ki ,kaç kadın tutup çıkaramadık

adam sizi sormaz bile diyoruz arkadaşıma yalancı der diyorsunuz

Siz de zaten onu bahane edip tanışacaktınız, adam istemediyse daha gitmenizin bi anlamı yok iş için diye kandırıp moda girmeyin ki sadece kendinizi kandırıyorsunuz

adam durup aaaaa arkadaşın niye gelmedi diye geceleri uykusundan olmuyordur ,sizi unutmuştur bile ama ısrarla gidin siz

Gidip halletsem ne olacak ki?
Sorsun veya sormasın arkadaşım git gitmezse yalancı olacağım diyor
Ee gidin o zaman. Konuyu gitmek istemediğiniz için açtınız zannettim.

İnanın üzerine bu kadar düşünülecek bir konu değil. Kendinizi bunun için strese sokmayın.

Peki tamam cidden ben sizin kadar kafa yormadım istediğini düşünebilir adam banane ben arkadaşım için gitmeye karar verdi iyi günler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…