7 yas buyukKonuşunca hemen nikahlanmıyoruz. Kaç yaşında?
EvetEvli olan mi aklında ?
Akılsız misin hala evet diyorsun.
Birinden hoslanmak sucmu?Akılsız misin hala evet diyorsun.
Evet. Evli adamdan hoşlanmak suç. Ahlak var ya hani???Birinden hoslanmak sucmu?
Birsey yapmadigim surece sorun yok benceEvet. Evli adamdan hoşlanmak suç. Ahlak var ya hani???
Canim oyle bir durum yokBu evli kişi sana adım atsa onunla iletişimede kalarak karısının vebaline girmiş olmayacak mısın? Sence bu suç mu vebal mi değil mi sen söyle
Hoşlanarak kendi içinde umut besliyorsun. Sonuçta birinden hoşlanınca o kişi mesaj atsın adım atsın diye insan beklentiye girer. Hayatında biri olan kişiye karşı hoşlantı gibi duygular beslememen gerekiyorCanim oyle bir durum yok
Var, o zaman "bana neden böyle oluyor, kimseyi bulamıyorum" diye şikayet etmeye hakkın yok, dolusun zaten.Birsey yapmadigim surece sorun yok bence
Oyle ama umudum yada beklentim yokHoşlanarak kendi içinde umut besliyorsun. Sonuçta birinden hoşlanınca o kişi mesaj atsın adım atsın diye insan beklentiye girer. Hayatında biri olan kişiye karşı hoşlantı gibi duygular beslememen gerekiyor
Adama niye kimse birsey demiyor.Var, o zaman "bana neden böyle oluyor, kimseyi bulamıyorum" diye şikayet etmeye hakkın yok, dolusun zaten.
Adam sana beni sev mi dedi, arıyor mu, soruyor mu, peşinde mi?? Sen adamı seviyorsun adam seni değil. Basit nezaket gösterilerini de aşka meşke baglayacaksan sokağa çıkma.Adama niye kimse birsey demiyor.
Bende arayip sormuyorum icimde yasiuyorsam sorun yok bence ben boyle dusunuyorum.Adam sana beni sev mi dedi, arıyor mu, soruyor mu, peşinde mi?? Sen adamı seviyorsun adam seni değil. Basit nezaket gösterilerini de aşka meşke baglayacaksan sokağa çıkma.
Yazsana adama bi ne yapacak nasıl rezil olacaksın görürüz derdine ölmediğine eminim az çok nasıl biri olduğun ortada. Adama ne diyelim sana ne yakınlığı gösterdi adama yanan sensinAdama niye kimse birsey demiyor.
Tamam ozaman neden ordan ayrilmadan once ne zaman gidicegimi sordu?Yazsana adama bi ne yapacak nasıl rezil olacaksın görürüz derdine ölmediğine eminim az çok nasıl biri olduğun ortada. Adama ne diyelim sana ne yakınlığı gösterdi adama yanan sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?