Sizce ne ypayim

Konuşunca hemen nikahlanmıyoruz. Kaç yaşında?

Yanlislikla yazdim

Bu evli kişi sana adım atsa onunla iletişimede kalarak karısının vebaline girmiş olmayacak mısın? Sence bu suç mu vebal mi değil mi sen söyle

Canim oyle bir durum yok
Hoşlanarak kendi içinde umut besliyorsun. Sonuçta birinden hoşlanınca o kişi mesaj atsın adım atsın diye insan beklentiye girer. Hayatında biri olan kişiye karşı hoşlantı gibi duygular beslememen gerekiyor

Hoşlanarak kendi içinde umut besliyorsun. Sonuçta birinden hoşlanınca o kişi mesaj atsın adım atsın diye insan beklentiye girer. Hayatında biri olan kişiye karşı hoşlantı gibi duygular beslememen gerekiyor
Oyle ama umudum yada beklentim yok

Adam sana beni sev mi dedi, arıyor mu, soruyor mu, peşinde mi?? Sen adamı seviyorsun adam seni değil. Basit nezaket gösterilerini de aşka meşke baglayacaksan sokağa çıkma.
Bende arayip sormuyorum icimde yasiuyorsam sorun yok bence ben boyle dusunuyorum.

Yazsana adama bi ne yapacak nasıl rezil olacaksın görürüz derdine ölmediğine eminim az çok nasıl biri olduğun ortada. Adama ne diyelim sana ne yakınlığı gösterdi adama yanan sensin
Tamam ozaman neden ordan ayrilmadan once ne zaman gidicegimi sordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…