Sizce ne ypayim

Birazda bana empati yapsaniz keske.

Sana da empati yaptım aslında cümlelerimi daha dikkatli okursan kendı değerini bulup senı seven biriyle olabilirsin die . Kiii yorumlardaki gibi tek kelimelik cümlelerle linçleyip cekılebilirdim
Canim tamamda suclar gibi de konustun ben kimsenin evlilgine golge dusurmedim farkindaysan. Yapmadigim birsey icin suclaniyorum. Emin olun o esiyle mutludur burada yalniz olan benim.

Canim tamamda suclar gibi de konustun ben kimsenin evlilgine golge dusurmedim farkindaysan. Yapmadigim birsey icin suclaniyorum. Emin olun o esiyle mutludur burada yalniz olan benim.
Düşürdün demedim düşürmekten daha iyidir 7 yaş büyük birine şans vermek dedim . Yukardaki sert yorumlardan sonra sert üslünle okumuşsun sen yorumu . Evlatlarım var kimseyi kınamam kendı hikayemde son bulmuş değil büyük büyük konuşmam yani

Canim yorumlari okuduysan zaten oyle bir amacimin olmadigini anlamissindir bence. sunuda diyim bencede kinama cunku insan bazi seyleri yasamadan anlamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…