Bu sence yakınlaşma mı? gerçekten mağarada mı büyüdün kimseyle iletişim kurmadın mı? Bugün eski iş arkadaşımla telefonda konuştuk erkek ondan hoşlanıyo muyum? Erkek iş arkadaşımla dışarda da buluşurum ondan mı hoşlanıyorum yani? Yaz mesaj adam ne cevap verecekTamam ozaman neden ordan ayrilmadan once ne zaman gidicegimi sordu?
Nyse belki haklisindir ben adama niye yazayim?Bu sence yakınlaşma mı? gerçekten mağarada mı büyüdün kimseyle iletişim kurmadın mı? Bugün eski iş arkadaşımla telefonda konuştuk erkek ondan hoşlanıyo muyum? Erkek iş arkadaşımla dışarda da buluşurum ondan mı hoşlanıyorum yani? Yaz mesaj adam ne cevap verecek
Bence yaz aklında kalmasın dene şansını belki karşılıklıdır??Nyse belki haklisindir ben adama niye yazayim?
CAnim sanane sen kendi evliliginle ilgilensen ya?Bence yaz aklında kalmasın dene şansını belki karşılıklıdır??
İlgileniyorum mersk etmeCAnim sanane sen kendi evliliginle ilgilensen ya?
7 yaş çok fazla bence. Yaşına yakın olan birileriyle tanışmayı dene. O evli adamı da çıkar artık aklından.7 yas buyuk
Hayirr.Hic reelden tanısıyor musun merak ettim?
Neden?Hayirr.
OlmadiNeden?
Sanalda tanıstıklarını reele tasıyor musun? Seni bildim bileli hep sanaldan oluyor tanısmalar.Olmadi
Bilmem canim. Herkestne hoslanmiyorum ben bence.Neden?
Hayir ya son zamanlarda komusmuyorum pekSanalda tanıstıklarını reele tasıyor musun? Seni bildim bileli hep sanaldan oluyor tanısmalar.
Nasıl biriyle evlenmek istiyorsun?Bilmem canim. Herkestne hoslanmiyorum ben bence.
Omcelikle birsey hissetmem begenmem lazim. Ilgli anlayisli sakin yas olarak falan uyumlu olsa guzel olur uyumlu birini istiyorumNasıl biriyle evlenmek istiyorsun?
Meslek neydi calısıyor musun?Omcelikle birsey hissetmem begenmem lazim. Ilgli anlayisli sakin yas olarak falan uyumlu olsa guzel olur uyumlu birini istiyorum
Evet canim da niye bu kadar soru sordun?Meslek neydi calısıyor musun?
Merakımdan sordum. Uzun süredir konularını bildigimden.Evet canim da niye bu kadar soru sordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?