Sizce ne ypayim

Tamam ozaman neden ordan ayrilmadan once ne zaman gidicegimi sordu?
Bu sence yakınlaşma mı? gerçekten mağarada mı büyüdün kimseyle iletişim kurmadın mı? Bugün eski iş arkadaşımla telefonda konuştuk erkek ondan hoşlanıyo muyum? Erkek iş arkadaşımla dışarda da buluşurum ondan mı hoşlanıyorum yani? Yaz mesaj adam ne cevap verecek

Nyse belki haklisindir ben adama niye yazayim?

Böyle hissetmek kolay değildir insan kalbine söz geçiremiyor bazen diyebilirsin belki de . ama bu senin kendi mantığının durdugu yerde kalbînın oyunundan başka bisey değil o yüzden gerçekçi olmakta gerek ,
evli birine bağlı kalmak seni daha çok yıpratır, çünkü bu yolun sonunda karşılık bulma ihtimali yok ! hadi oldu diyelim kullanılırsın daha ilerisi olmaz olsada kimseyi umdurmaz
Senin sevgini, ilgini hak edecek biri vardır mutlaka. Kendini yıpratmadan seni gören birine yönelmen çok daha değerli olur karşındaki adam sana seni seviyorum diyip ardından aynı gece karısının koynunda uyudugunda sen o sevgiyle de mutlu olmayacaksın . suan sana imkansız olduğu ıcın hislerin var zannediyorsun çünkü birlikte olsanız bile biyerden sonra daha fazlasını istediğinde ortada kalan sen olacaksın . Karsıdaki kadına yaşatacağınız hislerinde vebali ağır olacaktır elbet . hele birde bebeleri varsa insanın kendı vıcdanı kaldırmamalı bir kadın olarak annesindir veya değilsindir bilmiyorum ama hıc bı çocuk mutsuz bir yuvayı ve anneyi hak etmez , hak razı gelmez

Evli bi adamla olmaktansa eğer mevzu duygusal boşluğu bastırmaksa ki öyledir evliyle evlenemeyecegıne göre , git bari 7 yaş büyükle ol en azından başkasının yuvasına gölge olmazsın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…