• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne zaman ?

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
merhabalar. ben 20 yaşında bir genç kızım. polislik sınavına hazırlanıyorum ve bir erkek arkadaşım var. 2 yıllık bir ilişkimiz var ve ciddi düşünüyoruz. erkek arkadaşım da polislik mesleği düşünüyor (yani askerlik yapmayacak). sizce ben polislik okuluna girince mi bitirince mi aileleri tanıştırmak daha uygun olur? (ve de söz törenini kastediyorum.):44:

Ben olsam okuluma devam ederken ailelerimizi tanıştırırım.. Madem ciddi çıkıyoruz ailelerin bilmesinde bi sakınca yok sonuçta.. Ama söz, nişan gibi şeylerin okulum bittikten sonra yapılmasını isterim.

Son düzenleme:
arkadaşımın söylediğine göre onun ailesi hemen ciddileşmek ve yüzüğü takmak istermiş. benim ailemin de farkı yok. :44: offf yani bu toplum neden bir yüzük varken sizi önemser ki ? yüzük yoksa önemsiz gibidir falan filan görürler. :((( :50:

bne olsam okula başlayınca tanıştırmak isterim ardından nişan söz gibi okul bitiincede düğün olması daha uygun ben böyle yaparım çünkü okul sürecinde aileler birbirine alışır tanışır daha iyi olur diye düşünüyorum ama tabi sevgilin ne diyor bakalım ortak karar verin derim ben

Back
X