Derdin ne anlamadım muhtaç herhangi birine versin tamamdır neyi dert ettin yahuHerkese hayırlı kandiller öncellikle .. lafı çok uzatmamaya çalışacağım kızlar .. 1'5 yıllık evliyim .. evliliğim in ilk 9 ayını eşimin ailesinin yanında geçirdim ( diyarbakır da ) eşim yanımda bile değildi polis okulundaydı o zamanlar .. şimdi istanbuldayım olanlardan cook uzaktayım Allah â şükür .. ama yaşadığım 9 ay 9 yıl gibi geldi bana .. bana yaptıklarını hiç bir zaman unutmayacağım ... neyse .. konuya gelelim .. geçenler de eşimle fitre parasını kime verelim diye konuştuk aramızda .. istanbulda kimseyi tanımıyoruz .. ben dedim ki şehit arkadaşların var onların ailesine verelim .. eşim hiç birşey demedi bu fikrime .. neyse .. bugün durduk yere annemi bir arayayım dedi .. Benim yanım da konuşuyor .. işte diyor parayı saat 5 den önce yatırırım falan diyor .. telefon û kapattı .. Bende mesele ne dedim .. parayı annesine gönderecekmiş de annesi de ihtiyacı olan birine verecekmiş .. Bende dedim ki koca istanbul da ihtiyacı olan kimse yok mu sen kendi işini kendin halletsene . Vermek istedikten sonra muhtaç insandan çok ne var dedim .. dışarı çıkmamızda zehir oldu .. ama yok ille annesi ne gönderilecek o para fazlasıyla .. Bu arada onların durum û çok çok iyi .. 3 tane evleri var .. konu böyle işte .. bana hiç birşey demeden böyle birşey yapması zoruma gitti... sonuç olarak su an çok tan uyudu .. Bende salonda yatıyorum. ...
Beni anlayan birinin çıkmasına sevindimAyni konuyla ilgili 3 gun once esimle tartistim...seni cok iyi anliyorum insan bir istişare yapar,en azindan karicim ben buldum annemin bir tanidigi der...sonuna kadar haklisin hakliyiz:)
Ben anneme danisip esimin haberi olmadan boyle birsey yapmam o da yapmamali....o kadar....Her haltı anaları bilir onlara danisilir oldu bizi de kaktus koydular cam kenarina zati....ufff cok doluyum cok....Beni anlayan birinin çıkmasına sevindim
Zaten o annesinin gerim gerim gerilmesi yok mu ..( tamam oğlum sen gönder bana ben hallederim) sanki bizim elimiz yok para verecek .. istanbul da muhtaç yok sanki .. diyarbakır da var birBen anneme danisip esimin haberi olmadan boyle birsey yapmam o da yapmamali....o kadar....Her haltı anaları bilir onlara danisilir oldu bizi de kaktus koydular cam kenarina zati....ufff cok doluyum cok....
İnan nereye gittigi dert degil mutlaka muhtac biridir ama bir soyle annemle konusurken konu acildi cnm bende dedim fitreyi size yollayayim o zaman,yok arkadas gondermis miktarini soyluyor sagol ya!Zaten o annesinin gerim gerim gerilmesi yok mu ..( tamam oğlum sen gönder bana ben hallederim) sanki bizim elimiz yok para verecek .. istanbul da muhtaç yok sanki .. diyarbakır da var bir
Ayri yatacak mevzu degil ama bunu huy haline getiren es icin cidden can sıkıcı....Annesinin de cok umurundaydı sizin salonda yatmaniz. Ya biraz akıllı olsanıza. Vermis iste olmus bitmiş. Sanki milyarlar. Altı üstü ne kadar. Kibar bir dille bana da haber verseydin iyi olurdu canim bir dahaki sefere öyle yapalım demeniz cok mu zordu
Huy haline getirmiş olsa bende sert tepki veririm ama konu sahibi daha 1.5 senelik evli. Bu kaçıncı fitre verişi ki. Guzellikle yola getirmeli kuserek ayrı yatarak degilAyri yatacak mevzu degil ama bunu huy haline getiren es icin cidden can sıkıcı....
Katiliyorum bende ,ama benim 6 yıl olunca dolmusum sanırım...Yalniz onune gececek tutum sergilemeli ayri yatarak degil tabi. her konuda ayni seyi yaparsa zor bir durum....tecrübeyle sabit...kadın memleketten idare ediyo benim akilliyi...Huy haline getirmiş olsa bende sert tepki veririm ama konu sahibi daha 1.5 senelik evli. Bu kaçıncı fitre verişi ki. Guzellikle yola getirmeli kuserek ayrı yatarak degil
Allah yardımcınız olsun inşallah. Eşiniz kiymetinizi bilsin hepKatiliyorum bende ,ama benim 6 yıl olunca dolmusum sanırım...Yalniz onune gececek tutum sergilemeli ayri yatarak degil tabi. her konuda ayni seyi yaparsa zor bir durum....tecrübeyle sabit...kadın memleketten idare ediyo benim akilliyi...
Saçma mısınız annesine vermeyecek ki annesi ihtiyaç sahibine verecekmiş ki eger alırsa onun allahla arasında neden eşinize bu kadar müdahalecisiniz istwdigine versin kocaman adam ya ailesi yüzünden yapmayın böyle şeyle r bir de yatak ayırma falanHerkese hayırlı kandiller öncellikle .. lafı çok uzatmamaya çalışacağım kızlar .. 1'5 yıllık evliyim .. evliliğim in ilk 9 ayını eşimin ailesinin yanında geçirdim ( diyarbakır da ) eşim yanımda bile değildi polis okulundaydı o zamanlar .. şimdi istanbuldayım olanlardan cook uzaktayım Allah â şükür .. ama yaşadığım 9 ay 9 yıl gibi geldi bana .. bana yaptıklarını hiç bir zaman unutmayacağım ... neyse .. konuya gelelim .. geçenler de eşimle fitre parasını kime verelim diye konuştuk aramızda .. istanbulda kimseyi tanımıyoruz .. ben dedim ki şehit arkadaşların var onların ailesine verelim .. eşim hiç birşey demedi bu fikrime .. neyse .. bugün durduk yere annemi bir arayayım dedi .. Benim yanım da konuşuyor .. işte diyor parayı saat 5 den önce yatırırım falan diyor .. telefon û kapattı .. Bende mesele ne dedim .. parayı annesine gönderecekmiş de annesi de ihtiyacı olan birine verecekmiş .. Bende dedim ki koca istanbul da ihtiyacı olan kimse yok mu sen kendi işini kendin halletsene . Vermek istedikten sonra muhtaç insandan çok ne var dedim .. dışarı çıkmamızda zehir oldu .. ama yok ille annesi ne gönderilecek o para fazlasıyla .. Bu arada onların durum û çok çok iyi .. 3 tane evleri var .. konu böyle işte .. bana hiç birşey demeden böyle birşey yapması zoruma gitti... sonuç olarak su an çok tan uyudu .. Bende salonda yatıyorum. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?