- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.066
- 683
- 33
Sorunun para olmadığını 50. Kez soyluyorumalti üstü 50 lira, dünyalari bagislamis gibi davranmasaniz ya... adam kendi kazaniyor kime verirse verir. biraz itidalli olun ya. gerek yok en ufak seyde gerilim olusturmaya.
Gizli verilecekti . Devlet onu.düşünmüş . Şehit ailelerin hesap numarası eşimde ve tüm polislerde var .. kimse kimden geldiğini bilmiyorayrica sehit esine 50 lira vermek de abesle istigaldir diye düsüncedeyim, gidip kadina 50 lira mi vereceksin yoksa gizliden mi vermeyi planliyordun?
Gizli verilecekti . Devlet onu.düşünmüş . Şehit ailelerin hesap numarası eşimde ve tüm polislerde var .. kimse kimden geldiğini bilmiyor
yine de ayrı yatmanızı gerektirmez.. ne saçma!!!Burda sorun para değil gerçekten .. onlardan yardım istemesini istemiyorum .. kendi.işini.kendi halletsin istiyorum
Yav kaç kere anlatacam.. niye beni anlamıyorsunuz . SORUN PARA DEGİL ... bana sormadan yapmış olması ve annesinden yardım istemesi .. Bu adam 22 yaşında polis.bir adam .n kendi.filtresini neden veremiyor .. neden her halti anasına soruyor .. offffffff
alti üstü 50 lira, dünyalari bagislamis gibi davranmasaniz ya... adam kendi kazaniyor kime verirse verir. biraz itidalli olun ya. gerek yok en ufak seyde gerilim olusturmaya.
ne kadarKonu para değil ama fitre de 50 TL değil
ne kadar
? yurt disnda oldugumdan tahmini bi rakam söyledim
Ben yanlış biliyorum sanki
Ben oruç tutamıyorum onun için verdiğimiz para değil miydi fitre
Diyanet 15 TL demiş 1 günlük 15×30 450 TL
Ben o kadar verdim
16 tl imis.. senin dedigin bence fitre degil, fitre Ramazanda verilen sadaka degil mi.. suan baya bilgisiz hisettim kendimi :)
ramazanda verilen sadaka gibi olan fitre evet. diyanet sadece alt sınırı belirler. dileyen çıkarıp 300 de verebilir.
oruç tutamayanların verdiği ise fidye. evet çocuk kaçırma şeysiyle aynı adı.onunki 15tir bence, fitreyi biz de bu sene 50den verdik çünkü.
ek: googledan baktım fitre de 16ymış. şahsen benim 16 tlden fazla tutuyor yediğim içtiğim, kendi doymayacağım parayı da vermek ayıbıma gidiyor.
16 tl imis.. senin dedigin bence fitre degil, fitre Ramazanda verilen sadaka degil mi.. suan baya bilgisiz hisettim kendimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?