Sizce neden böyle yapıyor ??

Benim bildiğim sonuçta o filtrede benim hakkım var ve benim.onu helel edip kime veridi gibi bilmem lazım ayrıca kendi ellerimle vermem lazım .. Bu bizim ilk filtremizdi .. ben kendim vermek istiyordum .. şehit bir arkadaşının eşini düşünüyordum.. ama.yok .. para yatmış bileee

bence fitre bahane. sen esinin yaptigi emrivakiye sinir olmussun. e valideyle de aran kotu anlasilan.

bosver canim. o para nasil olsa nasibini bulur. hem bak soyle dusun, belkide bu daha hayirli olacak. belkide gercekten yoksul bi eve ilac olacak. siz niyet ettikten sonra kimin vesile olduguna bakma.

hemde bence sevinmen lazim. en azindan senin vesilenle , valide de vesile olmus oldu..

esinle arandaki sorunlari fitreyle ortmeye calisma. altindaki sebep baska birsey ve bence esinle acik acik o konuyu konus

Yav kaç kere anlatacam.. niye beni anlamıyorsunuz . SORUN PARA DEGİL ... bana sormadan yapmış olması ve annesinden yardım istemesi .. Bu adam 22 yaşında polis.bir adam .n kendi.filtresini neden veremiyor .. neden her halti anasına soruyor .. offffffff

bak sen ne guzel istemissin, sen boyle istedikten sonra emin ol o sehit ailesine de fitre gelir.

her zaman kendi istedigim olsun deme. vardir bi hayri.

acele etme ne fitreler verirsin daha. yeterki gonlun zengin olsun hep boyle

Eşimle bir kaç saat öncesine kadar hiç bir sorunumuz yokdu.. tek sorun bu .. bana sormalıydı .. beraber karar vermeliydik .. kendi elimizle vermeliydik ihtiyaç sahibi birine. BEN SU AN HİC FİTRE FALAN VERMEMİS GİBİ HİSSEDİYORUM .. PARA NERDEN KİME GİTTİ KİME VERİLDİ NOLDU.NE BİTTİ HABERİM YOK

Bak canım sen neden annesine soruyor diye kızıyorsun ya neden sana sorsun onu diyoruz koca adam diye tamam sen eşisin ama bu kadarcık bi meseleden olay çıkarma

Tek bir yere verme mecburiyeti yok, siz kendi fitrenizi istediğinize verebilirsiniz, eşinizde öyle.

Aranızı bozmaya değmez bence, seneye bu şekilde yapalım deyin olsun bitsin.

Eşiniz en doğrusunu yapmış.
Zaten para verdiğiniz kişiyi tanımamanız gerekiyor.
Eğer tanırsanız bu ister istemez gurur yapmaya girer, mesela senin şehit arkadaşlarının ailesi demişsiniz iyi niyetinizden tabiki fakat siz ona para verdiğinizi bileceksiniz ve ister istemez acıma duygusu olacak Bu doğru değil.
annesine vermiş ki birine versin diye güvendiği biri başkasının parasını ihtiyaç sahibine veriyor.

bence konuyu gereksiz yere buyutmus ve fazla alinganlik yaomissin gidip de salonda yatmani sagliyacak birsey degil evliligini bu sekilde yioratma bazi seyleri gormezden gel gondermek istiyirsa tamam de gondersin duzgunce konus anlat derdini sonra gonderdin sonucta sana bi zarari olmiyacakm

kendince haklisin o konuda sana birsey demiyorum ben. ama bide su yanindan bak.

sen niyetini ettin. hemde en guzelinden. ama merak etme o para yine senin istegin dogrulsunda gidecektir. k.valide nin durumuda iiyi demissin, merak etme sen fitreni verdin.

ha gercekten elden veriyim diyosan yinede bence en buyuk fitre bi alt bi ust alip minik bi cocugu mutlu edebilirsin. oda fitredir benim nazarimda. gonulden istedikten sonra veliris sekli yada durumu fark etmez.

yinede gec olmadan esinle konusup parayi geri isteyebilirsin. bunda ayip olmaz.

Tabiki sizinle istişare etmeliydi orda haklı olabilirsiniz fakat yatak ayiracsk kadarda büyük bir sorun değil bana göre.Siz niyetinizi güzel almışsınız içiniz rahat olsun.Rabbim niyetinizi kabul etsin.

Anlamadığım şey neden Diyarbakır diye belirttin ki ? Gerçekten anlamadığım için sordum.
Açıklayıcı metinlerde yaş ve şehir gibi ayrıntılar parantez içinde yazılır .. Benim amacım bu değil di .. sadece ilk evliliğin in ilk.yıllarıyla su an da kaldığım şehirleri belirttim .. takıldığınız şey çok saçma

Birak yollasin guzel ablam. Her turlu ihtiyaci olana gidecek. Niye caninizi sikmak icin bahane ariyosunuz surekli

Eşin ayıp etmiş evet siz bir ailesiniz artık fitrenin nereye kime verileceğine birlikte karar vermeniz gerekirdi fakat başka bir yerde yatman da doğru değil, ne yaparsan yap ayrılmayı düşünmediğin sürece ayrı yatma, bu aranıza iyice soğukluk sokar. Adam zaten annesinin sözünden çıkmıyor belli ki, bu şekilde ters etki yapar.

ANLAMADIGIM ICIN SORDUM.
Parantezin kullanım yerlerini biliyorum.bunu açıklamaya çalışmanız da bana göre saçma. ...neyse...

alti üstü 50 lira, dünyalari bagislamis gibi davranmasaniz ya... adam kendi kazaniyor kime verirse verir. biraz itidalli olun ya. gerek yok en ufak seyde gerilim olusturmaya.

ayrica sehit esine 50 lira vermek de abesle istigaldir diye düsüncedeyim, gidip kadina 50 lira mi vereceksin yoksa gizliden mi vermeyi planliyordun?

Şehit ailesine verme fikriniz ince ama bence yersiz. Zaten devlet tarafindan maasa baglanip bazi imkanlar saglaniyor. Fitre verecek daha muhtac kisiler vardir diye dusunuyorum. Hem ben olsam zaten kolum kanadim kirilmisken bir de fukara muamelesi gormek istemezdim. Tabii bu benim fikrim, belki de gercekten muhtac birileri cikacakti.

Size danisma kismina gelirsek, para ortak butceden verildiyse yerden goge kadar haklisiniz.
Da iste esiniz anneci ise yapabileceginiz cok fazla bir sey yok .s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…