Herkese hayırlı kandiller öncellikle .. lafı çok uzatmamaya çalışacağım kızlar .. 1'5 yıllık evliyim .. evliliğim in ilk 9 ayını eşimin ailesinin yanında geçirdim ( diyarbakır da ) eşim yanımda bile değildi polis okulundaydı o zamanlar .. şimdi istanbuldayım olanlardan cook uzaktayım Allah â şükür .. ama yaşadığım 9 ay 9 yıl gibi geldi bana .. bana yaptıklarını hiç bir zaman unutmayacağım ... neyse .. konuya gelelim .. geçenler de eşimle fitre parasını kime verelim diye konuştuk aramızda .. istanbulda kimseyi tanımıyoruz .. ben dedim ki şehit arkadaşların var onların ailesine verelim .. eşim hiç birşey demedi bu fikrime .. neyse .. bugün durduk yere annemi bir arayayım dedi .. Benim yanım da konuşuyor .. işte diyor parayı saat 5 den önce yatırırım falan diyor .. telefon û kapattı .. Bende mesele ne dedim .. parayı annesine gönderecekmiş de annesi de ihtiyacı olan birine verecekmiş .. Bende dedim ki koca istanbul da ihtiyacı olan kimse yok mu sen kendi işini kendin halletsene . Vermek istedikten sonra muhtaç insandan çok ne var dedim .. dışarı çıkmamızda zehir oldu .. ama yok ille annesi ne gönderilecek o para fazlasıyla .. Bu arada onların durum û çok çok iyi .. 3 tane evleri var .. konu böyle işte .. bana hiç birşey demeden böyle birşey yapması zoruma gitti... sonuç olarak su an çok tan uyudu .. Bende salonda yatıyorum. ...
bak sen ne guzel istemissin, sen boyle istedikten sonra emin ol o sehit ailesine de fitre gelir.Benim bildiğim sonuçta o filtrede benim hakkım var ve benim.onu helel edip kime veridi gibi bilmem lazım ayrıca kendi ellerimle vermem lazım .. Bu bizim ilk filtremizdi .. ben kendim vermek istiyordum .. şehit bir arkadaşının eşini düşünüyordum.. ama.yok .. para yatmış bileee
Eşimle bir kaç saat öncesine kadar hiç bir sorunumuz yokdu.. tek sorun bu .. bana sormalıydı .. beraber karar vermeliydik .. kendi elimizle vermeliydik ihtiyaç sahibi birine. BEN SU AN HİC FİTRE FALAN VERMEMİS GİBİ HİSSEDİYORUM .. PARA NERDEN KİME GİTTİ KİME VERİLDİ NOLDU.NE BİTTİ HABERİM YOKbence fitre bahane. sen esinin yaptigi emrivakiye sinir olmussun. e valideyle de aran kotu anlasilan.
bosver canim. o para nasil olsa nasibini bulur. hem bak soyle dusun, belkide bu daha hayirli olacak. belkide gercekten yoksul bi eve ilac olacak. siz niyet ettikten sonra kimin vesile olduguna bakma.
hemde bence sevinmen lazim. en azindan senin vesilenle , valide de vesile olmus oldu..
esinle arandaki sorunlari fitreyle ortmeye calisma. altindaki sebep baska birsey ve bence esinle acik acik o konuyu konus
Bak canım sen neden annesine soruyor diye kızıyorsun ya neden sana sorsun onu diyoruz koca adam diye tamam sen eşisin ama bu kadarcık bi meseleden olay çıkarmaYav kaç kere anlatacam.. niye beni anlamıyorsunuz . SORUN PARA DEGİL ... bana sormadan yapmış olması ve annesinden yardım istemesi .. Bu adam 22 yaşında polis.bir adam .n kendi.filtresini neden veremiyor .. neden her halti anasına soruyor .. offffffff
Benim bildiğim sonuçta o filtrede benim hakkım var ve benim.onu helel edip kime veridi gibi bilmem lazım ayrıca kendi ellerimle vermem lazım .. Bu bizim ilk filtremizdi .. ben kendim vermek istiyordum .. şehit bir arkadaşının eşini düşünüyordum.. ama.yok .. para yatmış bileee
Bak canım sen neden annesine soruyor diye kızıyorsun ya neden sana sorsun onu diyoruz koca adam diye tamam sen eşisin ama bu kadarcık bi meseleden tamam yine göndersin annesine .. ama.bana desin ki ( canım annemin orda cook ihtiyacı olan biri varmış annem e gönderelim mi ) kaldı ki öyle biri de yok ha .. annesinden birşey istemesine katlanamıyorum ...
Herkese hayırlı kandiller öncellikle .. lafı çok uzatmamaya çalışacağım kızlar .. 1'5 yıllık evliyim .. evliliğim in ilk 9 ayını eşimin ailesinin yanında geçirdim ( diyarbakır da ) eşim yanımda bile değildi polis okulundaydı o zamanlar .. şimdi istanbuldayım olanlardan cook uzaktayım Allah â şükür .. ama yaşadığım 9 ay 9 yıl gibi geldi bana .. bana yaptıklarını hiç bir zaman unutmayacağım ... neyse .. konuya gelelim .. geçenler de eşimle fitre parasını kime verelim diye konuştuk aramızda .. istanbulda kimseyi tanımıyoruz .. ben dedim ki şehit arkadaşların var onların ailesine verelim .. eşim hiç birşey demedi bu fikrime .. neyse .. bugün durduk yere annemi bir arayayım dedi .. Benim yanım da konuşuyor .. işte diyor parayı saat 5 den önce yatırırım falan diyor .. telefon û kapattı .. Bende mesele ne dedim .. parayı annesine gönderecekmiş de annesi de ihtiyacı olan birine verecekmiş .. Bende dedim ki koca istanbul da ihtiyacı olan kimse yok mu sen kendi işini kendin halletsene . Vermek istedikten sonra muhtaç insandan çok ne var dedim .. dışarı çıkmamızda zehir oldu .. ama yok ille annesi ne gönderilecek o para fazlasıyla .. Bu arada onların durum û çok çok iyi .. 3 tane evleri var .. konu böyle işte .. bana hiç birşey demeden böyle birşey yapması zoruma gitti... sonuç olarak su an çok tan uyudu .. Bende salonda yatıyorum. ...
bence konuyu gereksiz yere buyutmus ve fazla alinganlik yaomissin gidip de salonda yatmani sagliyacak birsey degil evliligini bu sekilde yioratma bazi seyleri gormezden gel gondermek istiyirsa tamam de gondersin duzgunce konus anlat derdini sonra gonderdin sonucta sana bi zarari olmiyacakmHerkese hayırlı kandiller öncellikle .. lafı çok uzatmamaya çalışacağım kızlar .. 1'5 yıllık evliyim .. evliliğim in ilk 9 ayını eşimin ailesinin yanında geçirdim ( diyarbakır da ) eşim yanımda bile değildi polis okulundaydı o zamanlar .. şimdi istanbuldayım olanlardan cook uzaktayım Allah â şükür .. ama yaşadığım 9 ay 9 yıl gibi geldi bana .. bana yaptıklarını hiç bir zaman unutmayacağım ... neyse .. konuya gelelim .. geçenler de eşimle fitre parasını kime verelim diye konuştuk aramızda .. istanbulda kimseyi tanımıyoruz .. ben dedim ki şehit arkadaşların var onların ailesine verelim .. eşim hiç birşey demedi bu fikrime .. neyse .. bugün durduk yere annemi bir arayayım dedi .. Benim yanım da konuşuyor .. işte diyor parayı saat 5 den önce yatırırım falan diyor .. telefon û kapattı .. Bende mesele ne dedim .. parayı annesine gönderecekmiş de annesi de ihtiyacı olan birine verecekmiş .. Bende dedim ki koca istanbul da ihtiyacı olan kimse yok mu sen kendi işini kendin halletsene . Vermek istedikten sonra muhtaç insandan çok ne var dedim .. dışarı çıkmamızda zehir oldu .. ama yok ille annesi ne gönderilecek o para fazlasıyla .. Bu arada onların durum û çok çok iyi .. 3 tane evleri var .. konu böyle işte .. bana hiç birşey demeden böyle birşey yapması zoruma gitti... sonuç olarak su an çok tan uyudu .. Bende salonda yatıyorum. ...
Eşimle bir kaç saat öncesine kadar hiç bir sorunumuz yokdu.. tek sorun bu .. bana sormalıydı .. beraber karar vermeliydik .. kendi elimizle vermeliydik ihtiyaç sahibi birine. BEN SU AN HİC FİTRE FALAN VERMEMİS GİBİ HİSSEDİYORUM .. PARA NERDEN KİME GİTTİ KİME VERİLDİ NOLDU.NE BİTTİ HABERİM YOK
Açıklayıcı metinlerde yaş ve şehir gibi ayrıntılar parantez içinde yazılır .. Benim amacım bu değil di .. sadece ilk evliliğin in ilk.yıllarıyla su an da kaldığım şehirleri belirttim .. takıldığınız şey çok saçmaAnlamadığım şey neden Diyarbakır diye belirttin ki ? Gerçekten anlamadığım için sordum.
ANLAMADIGIM ICIN SORDUM.Açıklayıcı metinlerde yaş ve şehir gibi ayrıntılar parantez içinde yazılır .. Benim amacım bu değil di .. sadece ilk evliliğin in ilk.yıllarıyla su an da kaldığım şehirleri belirttim .. takıldığınız şey çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?