- 16 Aralık 2015
- 583
- 63
- 13
- 32
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Eski erkek arkadaşım diyorsun ve takip mi ediyorsun. Tabi insanın aklı kalıyor benden sana tavsiye öncelikle takibi bırak aklından atmaya çalış bu seni üzer artı girmemesi veya çok girmesi hayatında birisinin olup olmadığıyla ilgili ölçüt olamazErkek arkadaşım yani eski erkek arkadaşım bundan bir aya yakın bir süre öncesine kadar benle beraberken sürekli onlinendi Watsapta mesajlasirdik ordan şimdi ise sürekli takip ediyorum bazen oluyor ki gün boyu girmediği oluyor biraz önce baktım en son sabah sekizde giriş yapmış neden öyle acaba yoksa hayatında birisi mi var sürekli yanında mi yoksa arasıyorlar mi anlayamadım ya da insan sıkıntıdan yine girer bakar ne var ne yok diye
Engellemez beni zaten engellese son görülme tarihini göremem olağanüstü hal nedirEski ise ayrıldı iseniz.
1-Engellenmiş olabilirsiniz.
2-Sizi merak ettirmek istemiş olabilir.
3-Olağanüstü haller var.
etc..
Takip etmezsem olsam...Eski erkek arkadaşım diyorsun ve takip mi ediyorsun. Tabi insanın aklı kalıyor benden sana tavsiye öncelikle takibi bırak aklından atmaya çalış bu seni üzer artı girmemesi veya çok girmesi hayatında birisinin olup olmadığıyla ilgili ölçüt olamaz
Daha bir ay dolmadi çokta eski sayılmazValla ben hiç öyle sıkıntıdan whatsapp a bakmam. Yazan varsa ya da yazacak olursam girerim. Bazen çok sık kullanırım bazen hiç.
Eski demişsiniz ama adı 'eski' kendisi pek eskimemiş sanırım.
Ay napcan işte beyin bu boş ta kalınca üretiyor da üretiyorAdam Whatsapa girse "yeni kızla mı mesajlaşıyor da hep online" girmese "yeni kız buldu da hep yanında mı"
Sonuçta benim eskim yaniEski Sevgilin sonuçta. .
Seni ilgilendirmemesi gerekir. .
Whatsapp a giremeyecek kadar önemli bir durum olabilir.Tlf u çalınmış olabilir .Whatsapp ı komple silmiş olabilir.Hastalık olur fln gibiEngellemez beni zaten engellese son görülme tarihini göremem olağanüstü hal nedir
Yok takıntılıyim birakamiyorumKiz arksdasi varsa yanyanalardir belki. Veya sosyal medyadan mesajlasiyordur. Takip etmeyi birak bence insan takinti yapiyor.
Sonuçta benim eskim yani
AnlamadımBelki büyümeğe karar vermiştir.
Aman yok ona bişey olmazWhatsapp a giremeyecek kadar önemli bir durum olabilir.Tlf u çalınmış olabilir .Whatsapp ı komple silmiş olabilir.Hastalık olur fln gibi
Inşallah öyledir :)kimseye bakmıyor
hayatında kimse yok ondan da online olmuyor bence:)
ah biz kızlar illa bi senaryo yazarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?