- 14 Mart 2010
- 7.928
- 6.849
- 723
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Çünkü bende bitmedi. . Onda da bitmedi eminimDemek eskimemis senin icin daha,hayatinda biri olsada seni ne ilgilendirir bu saatten sonra
Hayır kesinlikle olamazInternet paketi bitmis olabilir?
Hayır kesinlikle olamaz
Çünkü bende bitmedi. . Onda da bitmedi eminim
Otomatik yenileniyor du biterse de hemen alırdı is le alakali da çok lazım oluyordu netniye belki bitmistir almamis yada alamamistir
Zaman verdik o yüzdenEe bitmemis olsa bir arada olmazmiydiniz? Ya da bitmemis olsa eski diye bahsedermiydin?
Otomatik yenileniyor du biterse de hemen alırdı is le alakali da çok lazım oluyordu net
Biraz yumusamisti telefon kaytlarini istemişti bende vermemistim zamana bırakalım demiştigecen konunda baristik dememismiydin benmi yanlis hatirliyorum
Yok numara kullanımda arkadaş lar irtibat halindeNumarasi degismis olmasin?
Ya da whatsappi gecici olarak kaldirmis olabilir.
Biraz yumusamisti telefon kaytlarini istemişti bende vermemistim zamana bırakalım demişti
Eski ise ayrıldı iseniz.
1-Engellenmiş olabilirsiniz.
2-Sizi merak ettirmek istemiş olabilir.
3-Olağanüstü haller var.
etc..
Bırakırsam biter unuturum sevgim azalır soğukluk girer onun hayatına başkası girebilir bana bişey olmaz da... kaybetmek istemiyorumhm bilemedim farkli bir iliskiniz var :) Sen niye peki zamana birakamiyorsun.
Bırakırsam biter unuturum sevgim azalır soğukluk girer onun hayatına başkası girebilir bana bişey olmaz da... kaybetmek istemiyorum
Alışkanlık benleyken de takip ederdimbir cok nedeni olur bende girmiyorum mesaj geldiyse girerim yoksa isim olmaz yani asil mesele sen niye takiptesin kendi kendinin moralini bozma
Olsun böyleyim zorladım ama beceremiyorum umursamamayibu kadar pamuk ipligine bagli yasama
Olsun böyleyim zorladım ama beceremiyorum umursamamayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?