- 28 Ocak 2014
- 334
- 865
- 103
- Konu Sahibi generalsmoker
-
Gereksiz egolarİyi olsaydı adı eski olmazdı. .
Bu kadar merak ediyorsanız neden Ayrıldınız ki ..
Yani sürekli what's up a girebilen çok meşgul değildir bence. Okul iş güç gibi.Anlamadım
SizindeBunun geçen gün sayısıyla alakası yok ki. Beyinde ve kalpte bitirmeyle alakalı. Şayet bitmiş olsaydı biriyle olup olmamasının bir Önemi olmazdı.
Herneyse, umarım herşey gönlünüzce olur.
Tam tersi çok meşgul du halende öyle ama girmemesi enteresanYani sürekli what's up a girebilen çok meşgul değildir bence. Okul iş güç gibi.
Ya yenisini buldu whatsaptan konuşmaya gerek yok ya sms yaptı girmiyor yada yoğun bi işte çalışıyorda bakacak vakti olmuyordur
Yok takıntılıyim birakamiyorum
Benim hâlâ ümidim varrrrBende takintiliydim yilbasindan once bakmistim en son biraktim artik takibi kafam ohh miss.
Ay napcan işte beyin bu boş ta kalınca üretiyor da üretiyor
adı üstünde eski yeni aşklara yeklen açın veee eskiyi hayatınızdan çıkardıgınız gibi aklınızdanda çıkarınErkek arkadaşım yani eski erkek arkadaşım bundan bir aya yakın bir süre öncesine kadar benle beraberken sürekli onlinendi Watsapta mesajlasirdik ordan şimdi ise sürekli takip ediyorum bazen oluyor ki gün boyu girmediği oluyor biraz önce baktım en son sabah sekizde giriş yapmış neden öyle acaba yoksa hayatında birisi mi var sürekli yanında mi yoksa arasıyorlar mi anlayamadım ya da insan sıkıntıdan yine girer bakar ne var ne yok diye
haha hakkat oleAdam Whatsapa girse "yeni kızla mı mesajlaşıyor da hep online" girmese "yeni kız buldu da hep yanında mı"
Yenisini bul.Ay napcan işte beyin bu boş ta kalınca üretiyor da üretiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?