Sizce normal mi ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.371
548
Hanımlar merhaba fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce üniversite okurken nişan yapılır mı ?? Siz ne zaman nişanlandınız ?? Çevrenizde böyle nişanlanan oldu mu ?? Olanlar neler yaşadı ?? Böyle bir düşüncemiz var ama bilemiyorum yani fikirlere ihtiyacım var.

Çevremde nişanlanan çok var . Okul biter bitmezde evlendiler ..
Herkesin kendi tercihi ..

Biz de böyle düşünüyoruz benim ailem öyle sevgiliyle gezme tozma olaylarına karşı. Sevgiliye de çok izin vermez. 3 yıl olacak bu yaz. Bir nişan yapalım aileler de ciddi olduğumuzu bilsin hem işin adı konur ondan sonra da okul bitince düğün yaparız diyoruz
Çevremde nişanlanan çok var . Okul biter bitmezde evlendiler ..
Herkesin kendi tercihi ..

Olabilir neden olmasın sonuçta bir yüzük takacaksınız bence sevgililikten farkı yok . Hem bu sürede ailesini ve sevgilini tanıma imkanın olur ..

Olabilir neden olmasın sonuçta bir yüzük takacaksınız bence sevgililikten farkı yok . Hem bu sürede ailesini ve sevgilini tanıma imkanın olur ..
Aynen öyle kız isteme yüzük takma olacak.

Ne gereği var?
Daha öğrenciyken kayınvalide kayınpeder görümce didisinin didisi vs düşünmenin manası ne
Ye,iç,gez,toz. Okul bitsin,bi sene kadar çalış keyfini sür sonra evlen.
Ailem öyle gez toz eğlen olaylarına sıcak bakmayan muhafazakar bir aile

Ben okulun bitmesine az kalırken nişanlandım. Son sene yoğun geçiyor. O sirada düğün hazırlıkları felan yapmadim. Önce diplomayi grantiye aldım sonra. Aileler hemen düğün yapın diye baski yapmayacaksa (bizde uzun nişanlı kalınmaz) olabilir. Ama düğün için birikime de ihtiyacıniz olacak. Bunu da göz önünde bulunduralak karar verin.

Uzun nişanlı kalma olayı bizde de pek ypk düğün yapın demezler kesinlikle iki tarafın ailesi de önce diploma der.

Son senendeysen belki bir ihtimal olabilir. Yoksa erkenden kayınaile ile uğraşmak filan çok bunaltıcı olur evli değilken. Askerlik filan da varsa bence o zamana yüzük en iyisi, eş adayın askerdeyken sen de fazla muhatap olmak zorunda kalmazsın kayınaileyle, zaman daha çabuk geçer.

Genellikle son sınıfta yapılıyor benim çevremde çok ayrıca bizim sınıfta okurken evlenenler çocuk doğuranlar bile vardı sıkıntı yapma yani herkesin hayatı aynı değil tercihler farklı olabilir

Olabilir bizde yapan oldu üniversitenin son senesinde ama mezun olur olmaz evlendiler.

Genellikle son sınıfta yapılıyor benim çevremde çok ayrıca bizim sınıfta okurken evlenenler çocuk doğuranlar bile vardı sıkıntı yapma yani herkesin hayatı aynı değil tercihler farklı olabilir
Ben 3.sınıfa geçerken yapmayı düşünüyorum

Ben 3.sınıfa geçerken yapmayı düşünüyorum

Evlenmek ciddi para isteyen birşey. Hele şimdiki ekonomik durum malum. Sevgilinin askerliği var ise yine bekleyeceksiniz. Bu sirada bide kayin aile ile oğraşmak bayramda seyranda zor.

Okulunuzu bitirin, maaşinizi alip birikim yapin ondan sonra yüzük olayi olur. Sanirim daha 1inci sinifsin. Ve yani 1-2 yil sonra ne olacak bilemezsin. En basit ayrilabilirsinizde. Bu yaşta haytin tümünü beraber geçireceğin insani cidden bulman zor.

Daha kendini tanimiyorsun, hayati tanimiyorsun. Yani hemen bu yaşta illede evlencem diye düşünme.

Ve ailen muhafazakar olabilir fakat sen bunu birazda bahane olarak kullaniyorsun gibime geliyor. Yarin birgün çaliştiğinda iş arkadaşlar ile yemek felan derken, gündüz kendi arkadaşlarin ile buluşma derken, iyi kötü yinr sevgilin ile buluşabilirsin. Birazda özgürlüğünü söke söke alacaksin. Yüzük ile özgürlük olmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…