Sizce normal mi ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok 2.sınıfım şuan okul bitince de evlenmeyi düşünüyoruz zaten.

Okurken nişanlanmak okul bitince evlenmek...
Bu planı siz yaptınız ama ya aileniz? Okul bittiğinde henüz işiniz olup olmayacağı belli değil tabi birikiminiz de olmayacak. Bu durumda tüm maddi yükü aileler sırtlanacak. Ailenizin maddi imkanı var mı? Size evliliğinizin ilk birkaç yılında işlerinizi düzene sokana dek maddi yardımda bulunabilirler mi? Cevap evetse olabilir ama ben tavsiye etmem.

Erkek arkadaşımın işi hazır gibi mezun olunca işinin başına geçecek. Ailelerin de maddi durumu iyi iki taraf içinde sorun olmaz. Benim iş durumum biraz karışık ama maddi olarak sorunumuz yok. Ben diğer yönlerini düşünüyorum.

Ben zaten ailesi ile tanışıyorum annesiyle görüşüyorum. Doğum günlerinde hediye gçnderirim onlar bana gönderir. Bayramda ararım kız kardeşi ile yine öyleyiz.

Bence nişanlanma çünkü nişanlanman demek karşı tarafın ailesiyle ilgilenme gerekliligi dogurur.en guzel zamanlarinda boyle bi sorumlulugu alma keyfince yaşa okul bitince nişanlanirsin

Yok 2.sınıfım şuan okul bitince de evlenmeyi düşünüyoruz zaten.

Çok erken düşünüyorsun. Yaşin taş çatlasin 20-21dir. Herşey sana şimdi çok mükemmel ve heycanli geliyordur eminim.

Yani bunu duymak istemezsin ama bence akişina birak. Diplomani ele al, bir işe gir. Bir iki parça kiyafeti al kendi paran ile. Özgürlügünü ele al. Ondan sonra halen seviyorsan, mantiğina uyuyorsa yine evlen.

Yoksa şimdi yüzük olayi olursa ve ola ki ayrildiniz, ailen seni dahada baskilar. Sen diplomani, işini ele aldiktan sonra tam tersi seni biraz daha birakirlar.

O törenler instadaki gibi harika değil inan. Sadece 1 günlük şey, ama yanliş zaman ve kişi ile ise tantanasi, stressi çok daha uzun sürer.

Bence öğrenciyken bu işlere hiç bulaşmayın
Önce okulu bitirin
Sonra mesleğinizi alın elinize
Evlilik sırası gelince söz nişan düğün hepsi olur

Ben de nişanlandım son sınıfta, okuş bitince de evlendik. Bunda bi sakınca görmüyorum eğer kararınızdan eminseniz.

Okul bıttı nısanlandık. Ama okurken pek tercıh etmek ıstemedım cunku okulı bıtırmek ayrı dert nısan tantanası ayrı dert. Dunurler arası gelıs gıdıs olacagı ıcın ben son sene ozellıkle uzak durdum boyle cıddı ıslerden. Cunku yok alısverıs yok ev bak yok döşe derken bıde onla ugrasamayacagımızı dusunduk ıyı de oldu. Ama nısanlanan var tabı

Okulunu bitir işe başla düğün ev vs için paranızı biriktirin sonra evlenin derim evlilik kaçmıyor yaşınız genç

Sevgilin aile şirketinde tarzi bir yerde başlayacak ise bu ilerde sikintili olabilir. Kayin aile zengin olabilir fakat o zaman daha haşir neşir olma zorunluğu olabilir. Keseniz ayri olarak görülmeyebilir.

Yani birsürü sikinti. Sirf zengin diye elini hizli tutma. Burda öyle ona aldanan cok kadin var.

Ve kv'de ile keşke şimdiden bu kadar haşir neşir olmasaydin. Senin hoşuna gider sana hediye yollamasi şimdi ama sana gelecekte bu bir negatiflik olarak geri dönebilir. Diyelim nişan oluyor ve ailen bunlari ögreniyor, hoşmu şimdi?

Ne olursa olsun kesinlikle ilerde çaliş. Bunlar zengin, sirtimi dayayim deme. Nice kadin ekonomik nedenlerden dolayi boşanamiyor. Kendi parani kazanmanin hazi bide bambaşka.

Ben 3.sınıfa geçerken yapmayı düşünüyorum
Biraz zorlanabilirsin bence 4.sınıfın ara tatilinde yap derim okul bititkten sonra da evlenirsin ama şuan okulun var yani nişanlılıkmzor bir süreç seni zorlayabilir ve okulunda istediğin verimi yakalayamayabilirsin.

uzun nişana karşılar, gezme tozmaya karşılar. e sen 3. sınıfa geçerken nişan yaparsan en az bir sene nişanlı kalman lazım. diplomadan önce düğün olmaz diyorsun. e hemen iş bulamazsın. en az iki sene nişanlı kalmanıza laf etmeyecekler mi?
3 sene gezip tozmuşsun zaten ne kadar karşı olabilirler ki. nişanlanınca da hadi gezin tozun diyecek bi ailen yoktur bence. hiç gerek yok aksiyona.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…