- 8 Ocak 2020
- 1.316
- 1.257
- 63
- 40
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Kısıra gellllEvet kolumu kaldırmak ıstedıgımde fark ettim yapistigını yag tortu yapmis masa da.
Daha da fenası, gayrı ihtiyarı o an *ay canım kısır istedi yarın yapayım * gibi bir cumle kurdum..
Aaa bende var, bugun oglende yaptım dur getireyim demesin mi??????
Burnunu ellememıs yahu ayrıca agızdakı yemek kalıntıları bakteri yuvası.ehehehene tatlı ya valla iğrenç diyenler olmuş ama insan sevince burnunu da eller o zamankimse öpüşmesin ağzın içinde salyalar var yemek kalıntıları var falan ne bileyim bence iğrenç değil hatta gayet minnoş bi hareket.
Adam senin tepkini ölçüyor seni arkadaşıma yapayım derken bakalım ne diyeceksin, üzülecek misin darılacak mısın , sende ona karşı ne hissediyorsun başkasıyla olabilir misin falan..
Kesin el şakalaşmalarıda vardır sizin aranızdaHavada aşşkkk kokusu vaar
Gelemedim..... Insallah suan ölürüm diye dua etmeye basladım o an..Kısıra gellll
Yav alsa benimde tatlı diyesim gelir belkide içeri itelemiş.ehehehene tatlı ya valla iğrenç diyenler olmuş ama insan sevince burnunu da eller o zamankimse öpüşmesin ağzın içinde salyalar var yemek kalıntıları var falan ne bileyim bence iğrenç değil hatta gayet minnoş bi hareket.
Adam senin tepkini ölçüyor seni arkadaşıma yapayım derken bakalım ne diyeceksin, üzülecek misin darılacak mısın , sende ona karşı ne hissediyorsun başkasıyla olabilir misin falan..
Kesin el şakalaşmalarıda vardır sizin aranızdaHavada aşşkkk kokusu vaar
Nasıl kurtuldun o durumdanGelemedim..... Insallah suan ölürüm diye dua etmeye basladım o an..
Niye benim sümüğüm pis miBöyle bişey yapan hergün duş alsın yani
Temiz diye iddilaşmayacaksın heraldeNiye benim sümüğüm pis mi
Diger arkadaslarım da benimle aynı duygularda oldugu ıcın onlar engelledı, hayır fazla kılon var yemekten yeni kalktın yıyemezsin diyeNasıl kurtuldun o durumdan
Hayır bi de aşık olsa hazır ellemisken alırdı. Içeri itince sevdicegine rahatsızlık vereceğini düşünmesi gerekirdiYav alsa benimde tatlı diyesim gelir belkide içeri itelemiş.Bu kısım anlamsız geldi
EheheheBurnunu ellememıs yahu ayrıca agızdakı yemek kalıntıları bakteri yuvası.
Oyle bi anlatmıssın ki sanki legende ördek yavrusu var ve kafasını suya sokup cıkarıyor
Ay benim her daim tırnakları frenchli arkadaşım da köpeğinin poposunu, genital organını falan elleyip ellerini yıkamadan bize dondurma koymuştuDiger arkadaslarım da benimle aynı duygularda oldugu ıcın onlar engelledı, hayır fazla kılon versin yemekten yeni kalktın yıyemezsin diyeonlar vazgecırdı vermesini
Offff yedin mi dondurmayı?Ay benim her daim tırnakları frenchli arkadaşım da köpeğinin poposunu, genital organını falan elleyip ellerini yıkamadan bize dondurma koymuştu
Yani hazır ellemişken alda kızı tavlayamasanda sevaba girHayır bi de aşık olsa hazır ellemisken alırdı. Içeri itince sevdicegine rahatsızlık vereceğini düşünmesi gerekirdi
Içimden hayata, varoluşuma falan söve söve yedim.Offff yedin mi dondurmayı?
mümükEheheheYa ne bileyim sevimli geldi okuyunca. Aşık olmuşlar yalandan arkadaş ayakları , arkadaş ama uyurken el tutuyo gizli gizli sonra burnundan mümük topluyo falan
Yav alsa benimde tatlı diyesim gelir belkide içeri itelemiş.Bu kısım anlamsız geldi
Yaa tühh içinde kalacak. Beni en çok yapamayıp içimde kalan espriler kasıyordayav çocuk alacakmış bizimki utanıp şettirmiştir .
İtelemekle ilgili aklıma pis bi espiri geldi ama yapmıcam engellerler şimdi
Ya Anna asırı uzuldum yemin ederim, o yapılan da Vırus yuvasıIçimden hayata, varoluşuma falan söve söve yedim.
Herkes senin kadar şanslı olamıyor kuzum
Beraber uyuma durumu yokmuş. Uyuya kalma durumu varmışAnlamadığım beraber uyumanız, nasıl arkadaş oluyorsunuz? Hadi aynı evde uyuyorsunuz, aynı oda olmamalı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?