- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
merhaba kızlar, benim ciddi düşündüğüm evlilik planları yaptığımız bir erkek arkadaşım var.. ama ondan yakındığım bi konu var, ilgisizlik.. günde sadece 2 defa telefonda konuşuyoruz, mesaj yok hiçbişey yok ve üstüne üstlük başka şehirlerdeyiz.. ve ben defalarca bu durumdan rahatsız olduğumu söyledim, kaç kez tartıştık bu yüzden, ısrarla yaptığının normal olduğunu söylüyor.. benden önceki ilişkilerinde de hep böyleymiş güya, yapısı buymuş.. sizce normal mi? bir yandan da diyorum beni istemese evlenmek istemez, bi zorunluluğu yok çünkü.. kızlar akıl verin 
GÜNCELLEME: kızlar dün gece sinirden sabaha kadar uyuyadım, bunun instagramına bi bakayım dedim, takip ettiği 50 kişi falan var zaten, kaç gündür bakmıyodum bi baktım kaşar bi kızı takip etmiş.. sabah aradım sordum bu ne, dedi ki ya ben onu bizim stajerlerden bi arkadaşım sandım( mesleğe yeni başladı ) kız instagram hesabın var mı diye sordu ben de var dedim onu ekledim meğer o kız değilmiş sonradan farkettim silcektim kaldı öyle dedi..kaldı ki bana hiç kız arkadaşım yok kızlarla samimi değilim diyip duruyodu.. ben ona bunu söyleyince bu kez de sen bana güvenmiyomusun dedi.. inandınız mı, bu olayda bişey yok mu ben mi abartıyorum??

GÜNCELLEME: kızlar dün gece sinirden sabaha kadar uyuyadım, bunun instagramına bi bakayım dedim, takip ettiği 50 kişi falan var zaten, kaç gündür bakmıyodum bi baktım kaşar bi kızı takip etmiş.. sabah aradım sordum bu ne, dedi ki ya ben onu bizim stajerlerden bi arkadaşım sandım( mesleğe yeni başladı ) kız instagram hesabın var mı diye sordu ben de var dedim onu ekledim meğer o kız değilmiş sonradan farkettim silcektim kaldı öyle dedi..kaldı ki bana hiç kız arkadaşım yok kızlarla samimi değilim diyip duruyodu.. ben ona bunu söyleyince bu kez de sen bana güvenmiyomusun dedi.. inandınız mı, bu olayda bişey yok mu ben mi abartıyorum??
Son düzenleme: