sizce normal olan ne?

senin görüşlerine her zaman önem verdim kuzum, biliyosun hep sorunlu insanlar denk geldi bana, ilk defa bu kadar ciddi yaklaşan biri oldu diye sabrediyorum :KK43: evet aynı önceki konumda anlattığım gibi düşünüyor, ben de inat için evleneceğini düşünmüştüm ama kız evleneli 2 sene oluyor, buna rağmen inat için evlenir mi benimle?

Ya açıkçası ben seni değiştirmeye kalkmasını sevmedim. Seni kapanmaya falan da zorlayacak gibiydi dimi doğru hatırlıyorum.
Evlenmiş olmak için evlenme. Tavizlerle, kendinden vereceğin ödünlerle evlensen de mutlu olamazsın. Bir kaç yıla her şey göze batar cidden evlilik hep bal çiçek değil. Bu adam şimdi senin zorunla ilgili davransa da evlilikten sonra yine özüne dönecek ki... Aynı evde soğuk ilgisiz devam edecek kimse değişmiyor değişmez. Sen de bunun için mi her şeye evet dedim değiştim diyeceksin neticede olmaz.
Yine de sen bilirsin

nerde tanıştınız bu adamla ?
seviyorum bile dememiş ilgi göstermiyo günde 2 kez arayıp normal cınım takılma buna diyo sen neyini bekliyosun adamın ?
yanii aşık mı oldun ne ara bu kadar önemli oldu senin için onu merak ediyorum?

Ama işte ne konuşuyorsunuz

Günde yirmi kere arayıp kimle gittin ne yaptın hırkanı giydin mi diye mi sorsun

Siz ne sıklıkta ve ne içerikte konuşma istiyorsunuz

Beklentiye girmeyin aramayın sormayın bir de öyle deneyin

Bîz de uzak mesafe ilişkisi yaşadık hiç öyle hergün konuştuğumuzu bile hatırlamam

O zaman kendi arasında bedava öğretmen tarifesi vardı annem bize de almıştı ama yine de bazen uzun uzun konuşur bazen de konuşmazdık bile
ama bizim daha başlayalı 2 3 ay oluyor, bu zamanlarda daha çok konuşmamız gerekmez mi, herşey daha tazeyken?

Ya açıkçası ben seni değiştirmeye kalkmasını sevmedim. Seni kapanmaya falan da zorlayacak gibiydi dimi doğru hatırlıyorum.
Evlenmiş olmak için evlenme. Tavizlerle, kendinden vereceğin ödünlerle evlensen de mutlu olamazsın. Bir kaç yıla her şey göze batar cidden evlilik hep bal çiçek değil. Bu adam şimdi senin zorunla ilgili davransa da evlilikten sonra yine özüne dönecek ki... Aynı evde soğuk ilgisiz devam edecek kimse değişmiyor değişmez. Sen de bunun için mi her şeye evet dedim değiştim diyeceksin neticede olmaz.
Yine de sen bilirsin
bana diyo ki evlenince bi çok şey düzelir diyo, evliyken bi insan hiç ilgisiz davranabilir mi diyo.. sence evlenince bi erkek nasıl ilgisiz davranır? gercekten bilmediğim için soruyorum :(

canım dediklerinin hepsini yaptım bi tek son dediğini yapmadım :) gerci telefona gec cevap verince işim vardı diyorum, ne işin vardı diyo deşiyo :)
Bırakın dessin o destikce siz inatla söylemeyin :)))Annem sesleniyo kapatmak zorundayim filan deyin kudursun biraz :))))

sadece sabah bi günaydın mesajı yazar o kadar.. daha bana hiç seni seviyorum demedi ki.. 2 3 ay oldu başlayalı, benden hoşlanıyomuş beni beğeniyomuş, sevgi aşk zamanla olurmuş.. bi de sevmekte zorlanıyomuş çünkü insan bi kere gercekten sevince tekrar sevmesi zor oluyomuş.. eski sevgilisi evleneli 2 sene oldu bu arada, yani yeni ayrılmış falan da değiller..

Ama sizin sıkıntınız az araması değil ki

Bu adam günde 10 kere arasa kaç yazar

Boşuna yıpranmayın bence

Bakın o bunları aklımdan geçirebilir ama sizle bir gelecek planlıyorsa bunları size söylememeli hatta hissettirmemeye de çalışmalı

Bu kişi ile bir ömür geçirmek zor gibi görünüyor buradan bakınca

canım benim şu anda öyle çok yoğun bi işte çalışmıyor, kaldı ki evde olduğu günler bile böyle, bu arada yanıma gelmeyeli nerdeyse 1 bucuk ay olacak :KK43:

asıl o çok değil mi ya.
öğrenciyken bile 2 ayda bir birbirimizin olduğu şehire gitmeye çalışırdık biz, bir de düşün beş kuruş paramız yoktu, ondan kıs bundan kıs otobüs bileti al, geldiğinde de her yere yürüyerek git, 2 öğün beslen.

ne çile çekmişik ya.

ya bilemedim, dediğim gibi telefonda konuşma süresi tam bir gösterge değil bence, ama diğer şeylerle birleştirince sorun var gibi.
bu kadar uzun süre görüşmemek, yüzyüze gelmemek bana pek doğru gelmedi.

2 3 ay olmuş seni seviyorum dememiş peki ilişkiye nasıl başladınız? Ne diyerek teklifte bulundu?
Sen seni sevmediğini düşündüğün bi adamla neden birliktesin.
Seni sevdiğinden emin bile değilsin, Oda değil peki evliliği nasıl ne ara düşünür oldunuz???
Benim pek içime sinmedi bu iş..

nerde tanıştınız bu adamla ?
seviyorum bile dememiş ilgi göstermiyo günde 2 kez arayıp normal cınım takılma buna diyo sen neyini bekliyosun adamın ?
yanii aşık mı oldun ne ara bu kadar önemli oldu senin için onu merak ediyorum?
arkadaşımın eşinin arkadaşı.. bana ciddi yaklaşması hoşuma gitti, ve ben şu anda işsizim, karşıma çıkan her erkek çalışmamamı sorun etti, ama bu etmedi.. böyle olunca sabrediyorum işte.. ama bilmiyorum doğru mu yapıyorum..

Ama sizin sıkıntınız az araması değil ki

Bu adam günde 10 kere arasa kaç yazar

Boşuna yıpranmayın bence

Bakın o bunları aklımdan geçirebilir ama sizle bir gelecek planlıyorsa bunları size söylememeli hatta hissettirmemeye de çalışmalı

Bu kişi ile bir ömür geçirmek zor gibi görünüyor buradan bakınca
söylemiyodu saklıyodu, ben üstüne gidince söyledi :(

asıl o çok değil mi ya.
öğrenciyken bile 2 ayda bir birbirimizin olduğu şehire gitmeye çalışırdık biz, bir de düşün beş kuruş paramız yoktu, ondan kıs bundan kıs otobüs bileti al, geldiğinde de her yere yürüyerek git, 2 öğün beslen.

ne çile çekmişik ya.

ya bilemedim, dediğim gibi telefonda konuşma süresi tam bir gösterge değil bence, ama diğer şeylerle birleştirince sorun var gibi.
bu kadar uzun süre görüşmemek, yüzyüze gelmemek bana pek doğru gelmedi.
buraya gelmesi burda kalması zor oluyomuş, yorucu oluyomuş, masraflı oluyomuş güya..

arkadaşımın eşinin arkadaşı.. bana ciddi yaklaşması hoşuma gitti, ve ben şu anda işsizim, karşıma çıkan her erkek çalışmamamı sorun etti, ama bu etmedi.. böyle olunca sabrediyorum işte.. ama bilmiyorum doğru mu yapıyorum..
ciddi yaklaşmasını anladıgınız kriter ne peki ?
belkide çalışıp çalışmadıgınız umurunda degildir ?

2 3 ay olmuş seni seviyorum dememiş peki ilişkiye nasıl başladınız? Ne diyerek teklifte bulundu?
Sen seni sevmediğini düşündüğün bi adamla neden birliktesin.
Seni sevdiğinden emin bile değilsin, Oda değil peki evliliği nasıl ne ara düşünür oldunuz???
Benim pek içime sinmedi bu iş..
kendisi bana direk evlilik amaçlı yaklaştı, o niyetle tanıştı, sonra yanıma geldi birbirimizi beğendik ve başladık.. dediğine göre sevgi zamanla olurmuş, yüzyüze çok zaman gecirdikce, biz uzaktaymışız o yüzden böyle oluyomuş..

bana diyo ki evlenince bi çok şey düzelir diyo, evliyken bi insan hiç ilgisiz davranabilir mi diyo.. sence evlenince bi erkek nasıl ilgisiz davranır? gercekten bilmediğim için soruyorum :KK43:

Nasılsa aynı devam ediyor evlenince iyi manada değişen bir adam sanmıyorum.
Yani burada dediğini kulak ardı et. Sürekli dip dibe aynı evde ne anlamda değişim bekliyor ki? Çok saçma..
Sevgiliyken hele uzaktasınız özlem olur daha çok arar, simdi aramayan aynı evde hiç ilgilenmez bana göre. Ben evlilikteki değişimi diyeyim sana ihtiyaç haricinde telefon etmiyorsun akşam nasılsa beraberiz diye.
Kendini kimseye mecbur hissetme, evlenmem lazım telaşıyla yakma hayatını.. Daha mutsuz etme yani..
Sevmeden, acabalarla evlenirsen evlilik mutsuz eder. Anası danası, arkadaşıi ev işi, senden bekledikleri, sorumlulukları... Yani asıl sevgiliyken asıl ilgi alaka özlem olur bana göre. Uzaktaki bir ilişkide böyle olan adam aynı evde hiç değişmez. Değişir diye evlenen herkes istisnasız mutsuz oldu çevremde...

ciddi yaklaşmasını anladıgınız kriter ne peki ?
belkide çalışıp çalışmadıgınız umurunda degildir ?
evlenmek istiyor, evlilik teklif etti ailemle bile tanıştı.. gerci yaşadığımız sorunlardan dolayı nişanı erteledik, hazır değilmiş beyefendi, zaman gerekmiş, ben onu kasıyomuşum rahat bırakmıyomuşum..

buraya gelmesi burda kalması zor oluyomuş, yorucu oluyomuş, masraflı oluyomuş güya..

zor olabilir ve masraflı olabilir.

adam nişanlısı ile görüşmek için zorluğa katlanmayacaksa masraf yapmayacaksa sence ne yapacak?

ya ben seni kötü etkilemek istemiyorum ama.

ben bir çok konuda iyimser yaklaşsam da, nişanlılık döneminde yaşanan problemlerde geleceği gördüğümüzü düşünüyorum. buadam evlenince de seninle iki çift laf etmeyecek tv izleyecek ya da arkadaşlarıyla takılıp seni ekecek gibi geliyor bana.

yanılıyor da olabilirim elbette, ama mutlaka gözlemler sen nişanlını.

hatta aileler sebebiyle yaşanan sorunlar bile bana aşılabilir geliyor ama ilgisizlik ve türevleri problemler aşılamaz gibi geliyor.

kaldı ki, stresli bir işi olsa, vs bir bahanen olacak, ona tutunacaksın, işte o işte olmasa böyle olmaz diyeceksin.
ki evlilikte her şey insanın başına geliyor, elbette sürekli güle oynaya geçmiyor. bu adamla mutlu gün böyleyse sence sıkıntılı gün nasıl olacak.

hakkınızda hayırlısı...

evlenmek istiyor, evlilik teklif etti ailemle bile tanıştı.. gerci yaşadığımız sorunlardan dolayı nişanı erteledik, hazır değilmiş beyefendi, zaman gerekmiş, ben onu kasıyomuşum rahat bırakmıyomuşum..

hmmm... kaç saatlik mesafe var aranızda ? şimdiye dek kaç kez görüştünüz ?
yani onu tanıyo musun sen, sadece bikaç bişey bulup onlarla avunuyosun gibi geldi adamın çokta umurunda değil gibi duruyo yani bukadarcık anlatmanla tabi.
yaşlarınız kaç ?

zor olabilir ve masraflı olabilir.

adam nişanlısı ile görüşmek için zorluğa katlanmayacaksa masraf yapmayacaksa sence ne yapacak?

ya ben seni kötü etkilemek istemiyorum ama.

ben bir çok konuda iyimser yaklaşsam da, nişanlılık döneminde yaşanan problemlerde geleceği gördüğümüzü düşünüyorum. buadam evlenince de seninle iki çift laf etmeyecek tv izleyecek ya da arkadaşlarıyla takılıp seni ekecek gibi geliyor bana.

yanılıyor da olabilirim elbette, ama mutlaka gözlemler sen nişanlını.

hatta aileler sebebiyle yaşanan sorunlar bile bana aşılabilir geliyor ama ilgisizlik ve türevleri problemler aşılamaz gibi geliyor.

kaldı ki, stresli bir işi olsa, vs bir bahanen olacak, ona tutunacaksın, işte o işte olmasa böyle olmaz diyeceksin.
ki evlilikte her şey insanın başına geliyor, elbette sürekli güle oynaya geçmiyor. bu adamla mutlu gün böyleyse sence sıkıntılı gün nasıl olacak.

hakkınızda hayırlısı...
ben ona bunları söylediğimde sen abartıyosun sen çok ilgiyi seviyosun diyo.. ben de bütün kızlar ilgiyi çok sever diyorum ozaman da yoo az ilgi seven kızlar da var diyo.. sence ben abartıyomuyum? gösterdiği ilgi yeterli mi? acaba sorun bende mi?

Back
X