Sizce onunla konumal mym?

Her nekadar arkadaş olursanız olun kimse sizinle bu kadar özel olan bir konuyu paylaşmak zorunda değil. Öncelikle bunu kabul edin....
Sorun ettiğiniz konu buysa gereksiz hassasiyet gösteriyorsunuz..

Her nekadar arkadaş olursanız olun kimse sizinle bu kadar özel olan bir konuyu paylaşmak zorunda değil. Öncelikle bunu kabul edin....
Sorun ettiğiniz konu buysa gereksiz hassasiyet gösteriyorsunuz..

hayır sorun bana anlatmaması deil karşısındaki kişiyi salak yerine koyması şuan o evlendiği çocuk hastahanede kndisi biliodu bunun böyle olacağını nie evlendi kmse ona zorla evlen demediki!

Sizinle arasında bir mesele yoksa,eşiyle olan kısmını kurcalamayın.
Dost olarak sorgulayın,bir hata yoksa devam edin,ama sizede tutarsız davranışlar sergiliyorsa o zaman gereğini düşünürsünüz.

Ne yaparsa yapsın sizin arkadaşınız sonuçta sizde başkaları gibi zara göre seçim yapıyorsanız görüşmeyin. Ama yok o benim arkadaşım o onların sounu derseniz görüşün tabikide en çok hitiyacı olduğu bir zamandadır.

tabi dostluk tamda sizin anlattığınız gibi bir şey... kız değilmiş demek... tabiki hemen sırtınızı dönün.. hatta evine gönderilmiş bi kızın 1 km yakınına bile yaklaşmayın.. bulaşır mulaşır maazallah... allahım yaa bile bile niye evlendi yazmışsın bide aids mi cüzzamlımı nedemek bu yanii kendini mi atsın kız değil diye.. yada bi hata yaptı diye hayatı boyunca evdemi kalsın utancından ölsünmü bu nedemek yaa...

Hayır anlamadığım bişey var çocuk niye hastanede....

Ayrıca çocuğun hastanelik olması sizi niye ilgilendiriyor siz kızın arkadaşı mısınız çocuğun mu...
Kızın size karşı bir yanlışı yoksa onların arasındaki mevzuya sizin karışmanız hiç doğru değil....

Madem kız değilidi nedne çocuğa söylememiş ki?Hem çocuk neden hastanede.?
Şimdi kızlık zarını kolay yolu var.Haret nasıl yapmamış.
Gerçi hiç tasvip etmedğim bir durum.
Ya ben bu zihniyeti anlamıyorum da her şey bacak arasında mı bitiyor.
Sanki yapacağını farklı yolla yapmıyorlar...
Arayıp aramamak senin bileceğin iş bence kurcalama
.

eşiyle arasında olan özel konular arkadaslıgınızı etkilememeli.eger arkadasınızın özel hayatı sana zarar veriyorsa o zaman görüsmeyi kes tabiki.bundan sonra kızın hakkında pek iyi seyler konusulmaz eminimki.cünkü dedikoducu kesim cene yapmak için baskalarının acıgını arar.arkadasının hakkında konusulanlar sanada zarar verirse bence görüsme..hiç sucun olmadıgı halde senin hakkındada dedikodu yapmasınlar canım

bnde bu durumu kimseye söylemediği için kızıyorum ya zaten..blki en başta birine söyleseydi bu durumda olmazdı.hem biz küçük biyerdeyiz böyle şeyleri aşırı derecede önem veriolar

Nasıl yani???
Arkadaşınız bakire değil diye mi küstünüz kendisi ile?:uhm:

bnde bu durumu kimseye söylemediği için kızıyorum ya zaten..blki en başta birine söyleseydi bu durumda olmazdı.hem biz küçük biyerdeyiz böyle şeyleri aşırı derecede önem veriolar

Kuzum Allah aşkına böyle birşey nasıl söylenirki
Birde kızın penceresinden bakın olaya
Siz olsanız söyleyebilirmiydiniz.
Kız daha ağzını açmadan,sadece duyumlarla yola çıkarak konuşsammı konuşmasammı diye sorgulayan en yakın arkadaşıysa,bu kız kime güvenipte anlatsın derdini.
Küçük yer,yada büyük yer
Elbirliğiyle yok edilmiş işte

İlginç...
konuşmak istememeniz sebebi bakire olmaması yani sadece di mi?
Yanlış mı anlıyorum Allahım ya

ne alakası var laliş...
evlenmeden nasıl bir başkasıyla beraber olur diye içerlemiş arkadaş...

arkadaşınız belki böyle düşünememişti
bence kötü bir durumda şuan konuşmalısınız madem o kadar sene arkadaşlığınız var bir dostluğunuz var onu böyle bir durumda yalnız bırakmamalısınız eğer gerçekten dostsanız tabii kiii

kimsenin hayatini yarglamak kimseye dusmez
eger isteseydi sizle paylasirdi zaten
zorunda da degil hem.
benim takildigim kismi
bu kiz zorla evlendiriliyor
buyuk ihtimalle geri getirilcegini tahmin ediyor.
bence baska planlar icersindeydi bu kiz.
neden zorla evlendigini de bilmiyoruz tabi.

bence zaten bu sekilde bakiyosan olaya konusma. kizin onca derdi varken bir de senle ugrasmasin.

Evet canım ben de yazını okuyunca anladım.Bu işte gariplik var insan bile bile neden evlenir .Acaba kandırırım diye mi düşündü?

konuyu iki kez okudum. kız deilmiş die bu kdr arkadaşı kızdığına göre çift organlı gibi bişi herhalde dedim. fisfisfistamam da yani bumu erkeklik. neticede nikahına almışsın artık kabullenmek zorundasın. bu kdr çok önem veriosan buna bakmadan almıcaktın. benneyaptımki tamam bekaret önemli de bu yüzden kapı önüne koymak bana çok vicdansızca geliyor. ki her konuya da islami açıdan bakarım bazı arkadaşlar bilir, islamda da nikahı altındaki kadın böle sokağa koymak elaleme rezil etmek die bişi yoktur benneyaptımki hadi koydu arkadaşlık kesmek neyin nesi. sanane ayol. kendi yaptı diye sana da mı yaptırcak sokakta görüp konuşmamak da ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…