- Konu Sahibi leblebi_tozu
-
1-arkadaşınız sizinle böyle bir konuyu daha önceden paylaşmak zorunda değil.bu onun ÖZEL hayatı...
2-(ben kızım deyip tam tersi çıkması durumu hariç/ hiç konu açılmamışsa ve böyle oldysa varsayımından yola çıkarak söylüyorum)bi kere eşinin hakkında söylediği lafları tasvip etmedim neden zorla evlendi onuda anlamış değilim o ayrı ama eşinin yaptığı erkek adamın yapacağı bir davranış değil her ne olursa olsun evlendiyse karısı olduysa sahip çıkmalıydı...
3-adam hastanede neden yatar onu anlamadım sanırım dünyanın sonu olarak düşündü bu olayı kendini harap etti.olan kendine olur aşacak bu konuları...daha hayati organları var insanların kalp gibi kafa gibi...iki bacak arasının bu kadar mühim olmadığını oda anlar inşallah hayat tecrübesiyle..
4-sen şimdi yaşadığı bir geçmiş için çok samimi arkadaşını aramadın ve ne yapacağım diyorsun...bence baya geç kalmışsın..daha fazla vakit geçirme bence...kocası için yaptığım yorumlardan sende kendine pay çıkart..insan kaybetmek çok kolay kazanması zordur...git kaybettiğin vakit için arkadaşının yanında olamadığın içinde ondan özür dilemeyi ihmal etme..
ben onunla konuŞmayı İstİyorum ama konuŞtuĞum zaman Çevremdekİ İnsanlar benİde dıŞlayacaklar emİnİm
ben arkadaşlarla çok farklı düşünüyorum.
konunun başında çocukluk arkadaşım die bahsetmişsin.ve bu kadar ii arkadaşsanız dert ortağıysanız bence sizden bişey saklamaması gerekirdi.benimde çocukluk arkadaşım var benden böle bişeyi gizlese bende çok üzülür konuşmak istemezdim.sonuçta ne yaşadığını irdelemek değil böle bi hata yaptığını bilmek isterim böle bi durumda elalemden ne farkım olurki benim.bence arkadaşım bu kişi senin dostun olsaydı herşeyini bilir paylaşımda bulunurdunuz ben bu konuda sana hak veriyorum ve anlıyorum dostluk demek sadece buluşup yemek yemek eğlenmek yada ufak tefek şeyler paylaşmak değil herşeyiyle birlikte olmak acıyla tatlıyla hatalarla bişiler gizliyse arada bence o dotluk değildir tabiki sen verceksin en doğru kararı canım bu konuda sonuna kadar katılıyorum içinden ne geliyosa onu yapbuyrunnnnnnnnn
çok teşekür ediyorum beni anladığınız için.benim derdim bana anlatmamasıda diil ben onu çoğu kez uyardığım halde burnunun dikine gitmesi.o beni bi kez olsun dinleseydi bunların hiç biri olmazdı.kimse onu zorla evlendirmemişti.
o onun özel hayatı diye birşey yok..
kurunun yanında yaşda yanar..
nişanlıyken başka erkeklerle görüşmüş..
en önemli yanlışı bu arkadaşınızın..
ve siz ona doğru yolu göstermek istediğiniz halde sizi dinlememiş..
bakire olup olmaması onun bileceği iş.. bize laf düşmez..
siz sadece bakirelikten değil arkadaşıızın yaptığı yanlışlardan da bıktınız sanırım..
haklısınızda..
size düşen görevi yapmışsnız.. zamanında uyarmakla.. sizi dinlemediğine göre bundan sonrada dinlemeyecektir..
karar sizin..
ben onunla konuŞmayı İstİyorum ama konuŞtuĞum zaman Çevremdekİ İnsanlar benİde dıŞlayacaklar emİnİm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?