Sizce saçmalıyor muyum?

ne kötü dimi insanin beklentilerinin olmasi ve onda birini bile bulamamak

hayirlisi olsun cok mutsuzum diyosun bilmiyorumki bu konular haricinde nasilsiniz
iyi anlasabiliyomusunuz dörtdörtlük insanda yok yani
hem boyu kisa falan diyosun halletmis olsanizda belliki bu seni rahatsiz ediyor yoksa dile getirmezdiniz

Boy kısalığına nasıl bir çare buldunuz çok merak ettim canımbilmiyorumkismile.

Konuya gelecek olursak da, kesinlikle saçmalamıyorsun. En romantiğinden en odununa kadar olan her bayan bunları bekler zaten. Sevgilini karşına alıp konuş diyecektim ama onu da yapmıştım. Hala değişemiyor olması çok ilginç.
Bu adamla evlilik hayatı düşünebiliyorsan devam et, yok eğer böyle bekleyeceksen hep-haklı olarak-
yapacak birşey yok güzelim.:1no2:

hayır canım saçmalamıyorsun sevgilin senin hayalindeki gibi biri deil ileride bu daha büyük sorunlar yapar benzer bi olayı bende yaşadım kafamda tasarladığım kişiye aşık olmuştum o kişiye deil aslında hayalimdeki gibi yapmaya çalıştım ama olmadı çok mutsuzdum ve bitti suan çok mutluyum inanki bittiğinde ağladım üzüldüm ama en fazla 2 ay ömür boyu üzülmek istemiosan birşeyler yap bence yanlış anlama sakın ayrıl diyemem o senin kendi kararın

Sırf iyi diye bir insanla ilişkiye devam edilmez...
Seni heyecanlandıramayan, kişilik olarak uyuşmadığın biriyle kaç sene daha zaman kaybedeceksin merak ediyorum....

bu ilişkinin ileri kısımları artık o hale gelicek ki
sen onu sürekli deiştirmeye çalışıcaksın
o da sen değiştirmeye çlaıştığın için artık sıkılıcak
ve senden ayrılıcak-----gibi görüyorum bu ilişkinin geleceğini.

bide şöyle bi durum var diyelim ki o sana mesaj atmıyo özel gününü hatırlamıyo ,ama yarın birgün başka bir sevgilisi olursa onunkini hatırlar belki, yani aşkım ben odunum demesine de çok güvenmemek lazım.

sonuç olarak: ya onu böyle kabul ediceksin ya da bitiriceksin ilişkini
değişmez, değişemez.
heyecanını kaybetmiş ilgisiz erkekten çok bişi olcağını sanmıorum

Normal şartlarda bu saydıklarınız belki çok büyük sıkıntılar olmayabilir.
İdare edilebilir farklılıklar olabilir.
Yalnız her ilişki iki kişiye özel ve farklıdır.
Benim için belki bunlar çok önemli değilken,
sizin ilişkinizi temelden sarsabilir.
En önemlisi de mutsuzum dediğiniz bir ilişki sizi biryere götürmez.
İyi değerlendirin, bu ilişki sizi tatmin etmiyorsa, mutlu etmiyorsa,
bu farklılıklar çok yoruyorsa ve üzüyorsa, devam etmeninde bir anlamı yok.

Cok iyi anlıyorum seni canım..
Ama ne yaparsan yap değiştiremezsin...

Bence al karsına konus mutsuzum olmuyor böyle de...

bence evlilik konusu düşünüyosan çok düşünerek o kararı al.şimdiden mutsuzsan evlenince dahada mutsuz olursun.sevgilin odunluğun arkasına sığınıyor sadece ben olsam senin gibi bende sinir olurum.erkek dediğin biraz romantik olur yoksa evlenince evlilik çekilmez

canım 3 4 cm farkımız vardı ayakkabıya koyulan tabanlardan aldık 5 cmlik =) hiç belli bile olmuyo böyle bir çare yani =) küçük görünmesi de sakalsız dolaşmıycak saç şekli belirledik bir de giymemesi gereken kıyafetleri seçtik onları kesin giymezse biraz daha eşit görünebiliyoruz =) yani ne uğraş vermişiz dimi canım onu düzelt burdan bişey çıkıyor bu tarafı düzelt ordan çıkıyor. zoraki mi gidiyor bu iş ben de anlayamadım ama çok uğraştım istediğim bir erkek yaratabilmek için =(

kızlar dediğim gibi her zaman zaten bu konuları onunla konuşuyordum ama dün bir adım attım ve ben mutlu olamıyorum seninle dedim onu kırmadan ayrılmak istediğimi söyledim. başta pek inanmadı sonra baktı ki ciddiyim ozaman anladı olayın ciddiyetini. dün akşama kadar bu konuyu konuştuk. biraz daha zaman istedi benden çok ağladı dediğin herşeyde haklısın ben salaklık ettim bundan sonra beni tanıyamayacaksın falan filan dedi. biraz zaman istedi ben de verdim. bir umut olmaz değişmez biliyorum ama bitiremedim ilişkimizi işte ayrılamadım benneyaptımki şimdi yapsa bile ben istedim diye olmıycak mı ben ayrılmak istedim diye yapıcak yapsa bile içinden geldiği için olmıycak biliyorum ama bırakamıyorum bu insanı hakediyorum ben ya bile bile bırakamadım salak gibi kandım yine benneyaptımki

bence olaylara bakış açınızı biraz değiştirmelisiniz
bir insanı seviyorsanız olduğu gibi sevmelisiniz,5 cm taban ekleyip saçları sakalları istediğiniz biçime getirip kendi isteğinize göre bir insan yaratmaya çalışmışsınız.kendinizi sevgilinizin yerine koyun,yanına yakışın diye sizde imaj yenilemek istese kendinizi nasıl hissederdiniz ? ben sevgilim dediğim insanın yanında istediğim gibi giyinip,davranamayacaksam,yani ben olamayacaksam,ne anlamı kaldı sevmenin sevilmenin? ayrıca kimi insanlar romantik değildir,sevgi gösterme şekli herkeste farklıdır.mutsuzsanız ayrılın,mutluysanız devam edin.

ve bundan sonra ilişkilerinizde karşı tarafı değiştirmeye çabalamayın,bu size sadece vakit kaybı ve mutsuzluk getirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…