Sizce sorun mu değil mi

Cordelia

To be or not to be…
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2013
41.523
210.164
798
İyi pazarlar güzel sağlıklı mutlu bir gün dilerim.
Çok önemli değil ama kurufasulye ye bile zaman ayıran hanımefendiler bana da ayırır dedim.
Çok yakın kız arkadaşım yemeğe gelecekti. Mesaideyim acil işim çıktı dedi. Tamam beklerim dedim. Saat 9 gibi aradım ne durumdasın diye... İş arkadaşı ile işi p.tesi yaparız diye fikir değiştirip birşeyler içmeye karar vermiş. Seni bekliyorum dedim, sana zaten 9 gibi gelirim demiştim birazdan geliyorum dedi. Ben bu durumu sorun ettim. O ise gayet normal diyor... Peki siz ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
Siz onu onemsiyorsunuz ama ayni ozeni karsi taraf gostermiyor. Ben cok bozulurdum. Umursamaz gamsiz insanlar vardir boyle uzak durulmasi gereken ya da umursanmamasi gereken.

İyi pazarlar güzel sağlıklı mutlu bir gün dilerim.
Çok önemli değil ama kurufasulye ye bile zaman ayıran hanımefendiler bana da ayırır dedim.
Çok yakın kız arkadaşım yemeğe gelecekti. Mesaideyim acil işim çıktı dedi. Tamam beklerim dedim. Saat 9 gibi aradım ne durumdasın diye... İş arkadaşı ile işi p.tesi yaparız diye fikir değiştirip birşeyler içmeye karar vermiş. Seni bekliyorum dedim, sana zaten 9 gibi gelirim demiştim birazdan geliyorum dedi. Ben bu durumu sorun ettim. O ise gayet normal diyor... Peki siz ne diyorsunuz?[/QUOTE
Soz verdigi saatte isi olmadigi halde.gelmemis.ayip etmis.siz de iptal ederek iyisini yapmissiniz.
Ayrica saat 9 yemek icin cok gec bir saat bence.

Bende ona bozuldum. Tamam acil iş mazeret ama sen keyfin için beni neden aç bekletiyorsun ki. Ben mi ince düşünüyorum... Ruh halim de iyi değil konuşur dertleşiriz demiştim. Üzüldüm çok.

İyi ama 9 gibi demiş gelecekmiş. İs için bazen hayır diyemedigimiz durumlar oluyor arkadaşıyla arasındaki meseleyi bilmiyosunuz bile. Bence ayıp etmissiniz iptal ederek.

Bende ona bozuldum. Tamam acil iş mazeret ama sen keyfin için beni neden aç bekletiyorsun ki. Ben mi ince düşünüyorum... Ruh halim de iyi değil konuşur dertleşiriz demiştim. Üzüldüm çok.

Hayir gayet normal dusunuyorsunuz. Benimde vardi boyle bir arkadasim kendi derdi olunca bana nefes aldirmazdi ama benim derdim olunca vurdumduymaz bir tavir takinirdi. Bende en sonunda hakkettigi gibi davrandim hayatimdan cikardim. Sizin konusmaya ihtiyaciniz varmis gelmemis bir de ustune sizi ac bekletmis arkadasima sozum vardi deyip pekhala is arkadasiyla birseyler icmeye gitmeyebilirdi.

Ben de sorun ederdim, zira benimle görüşmeyi en az benim kadar isteyip, fırsat kollayan insanlarla görüşmek isterim. Madem işi yoktu, zamanı vardı, hazırlık yaptığınızı da biliyordu, arayıp planlar değişti, hala uygun musun diye sorup size gelmeliydi. Yerinizde olsam o buluşmak isteyene kadar, bir daha davet filan etmezdim. (ay belki ben de çok alınganım bazı konularda bilemedim :63:)

İyi ama 9 gibi demiş gelecekmiş. İs için bazen hayır diyemedigimiz durumlar oluyor arkadaşıyla arasındaki meseleyi bilmiyosunuz bile. Bence ayıp etmissiniz iptal ederek.
Biliyorum. İşten çıkmışlar arkadaşım gel birşeyler içelim demiş. Sen mi teklif ettin dedim. Evet sen içmeyi sevmiyorsun içip yemeğe gelirim diye düşündüm diyor. Bende ben sevmeyebilirim senin içmende sorun yok evde içebilirdin dedim.

Ben de sorun ederdim, zira benimle görüşmeyi en az benim kadar isteyip, fırsat kollayan insanlarla görüşmek isterim. Madem işi yoktu, zamanı vardı, hazırlık yaptığınızı da biliyordu, arayıp planlar değişti, hala uygun musun diye sorup size gelmeliydi. Yerinizde olsam o buluşmak isteyene kadar, bir daha davet filan etmezdim. (ay belki ben de çok alınganım bazı konularda bilemedim :63:)
Onun için yemek hazırlayıp bekledim. 7 de gelecekti. İşim var 9 gibi gelirim dedi. Meğer iş arkadaşıyla takılmaya karar vermiş. Çok hassas ve alınganım galiba

Biliyorum. İşten çıkmışlar arkadaşım gel birşeyler içelim demiş. Sen mi teklif ettin dedim. Evet sen içmeyi sevmiyorsun içip yemeğe gelirim diye düşündüm diyor. Bende ben sevmeyebilirim senin içmende sorun yok evde içebilirdin dedim.
E tamam boşuna dert etmissiniz kendinize bence. Aç aç bekletti falan demişsiniz ama saat yeni dokuzmuş aradığınızda hadi 11, 12 olsa anlarım. İptal etmeseymissiniz keske sizin de ihtiyacınız varmış iyi olmamış

E tamam boşuna dert etmissiniz kendinize bence. Aç aç bekletti falan demişsiniz ama saat yeni dokuzmuş aradığınızda hadi 11, 12 olsa anlarım. İptal etmeseymissiniz keske sizin de ihtiyacınız varmış iyi olmamış
Gerginim. O yüzden konu açtım. Sağlıklı tepki vermemiş olabilirim. Yemeği iptal etmek yerine kırıldığımı söyleyebilirim ama şuan normal olamıyorum.

Bence haklısın. Kusura bakmasın yani yemek bu kahve olsa 2,3 dk da hazırla kaç saat uğraştın kimbilir. Bence ayıp etmiş. Ben aynı durumda olsam onunla samimiyetimi keserdim

Onun için yemek hazırlayıp bekledim. 7 de gelecekti. İşim var 9 gibi gelirim dedi. Meğer iş arkadaşıyla takılmaya karar vermiş. Çok hassas ve alınganım galiba
Başkasına yapmayacağımız şeyler, bize yapılınca, alınıyoruz işte.
Yani arkadaşınızın yemek hazırlayıp, sizi beklediğini bilseniz ve elinizde olmayan sebeplerle geç kalsanız, mahcup olurdunuz herhalde.
Elbette bu meselenin ilişkinize zarar vermesine de gerek yok. İnsanlar hata yapar. Azıcık empati yapması için konuşabilir ya da onun sizi davet etmesini bekleyebilirsiniz.

Sen haklısın ama bence bu dönemi tek başına atlatmaya çalış. Kimseden destek bekleme, kimsenin yanında dert yanma. Arkadaş bildigin insanlar sana destek olmayı bırak, senden ayrılır ayrılmaz arkandan 'çok alıngan, psikolojisi bozulmuş' diye konuşup duracak. Kendim yaşadım biliyorum.

Gayet normal tepkin. Ben olsam madem iş planım değişti hemen çıkar gelirdim daha fazla bekletmeyim diye. Aman nasıl olsa geç kalicaktim diye rahat rahat takilmazdim . Görgüsüzlük yapmis

Sen haklısın ama bence bu dönemi tek başına atlatmaya çalış. Kimseden destek bekleme, kimsenin yanında dert yanma. Arkadaş bildigin insanlar sana destek olmayı bırak, senden ayrılır ayrılmaz arkandan 'çok alıngan, psikolojisi bozulmuş' diye konuşup duracak. Kendim yaşadım biliyorum.
Doğru... Gül dünya seninle Gülsün, Ağla ama yalnız demişler :(

Back
X