Sizce sorun mu değil mi

Size söz verdiği saati de geçebilir diye haber vermiş olmalı.sonradan da karar değiştirmişler ve söz verdiği gibi aynı saatte gelecekmis.ben sıkıntı etmezdim.çok yakın arkadaşım ise de başına kalkardim orda bişeyler içeceğine gel benle zaman gecir diye

Eğer sana 9 gibi gelirim dediyse önceki aramada alınganlık etmişsiniz, ben bu durumda azıcık atıştırırım, o gelince de bir daha yerim. Böyle küçücük şeyleri kocaman yapmayın. Moraliniz bozuk ve bir destek beklediğiniz için biraz fazla önemsemişsiniz sadece.
Sırf bu yüzden dinlemeden etmeden yargılamayın hemen.

Zaten 9da gelcekmiş, size onceden soylemiş
Kendinizi ona gore hazirladiginizi dusunmustur bi daha bi daha fikir degistiriyo demeyin diye ve hazirliksiz yakalanmayin diye hazir firsati varken oturmus bi seyler icmis bunda alinacak bi sey yok ki
Bence bu aralar fazla duygusalsiniz. Yemegi iptal etmemeliydiniz asil ayip eden sizsiniz. Ben olsam size bi daha bulusma teklif etmem

Zaten 9da gelcekmiş, size onceden soylemiş
Kendinizi ona gore hazirladiginizi dusunmustur bi daha bi daha fikir degistiriyo demeyin diye ve hazirliksiz yakalanmayin diye hazir firsati varken oturmus bi seyler icmis bunda alinacak bi sey yok ki
Bence bu aralar fazla duygusalsiniz. Yemegi iptal etmemeliydiniz asil ayip eden sizsiniz. Ben olsam size bi daha bulusma teklif etmem
Buluşma 7 de idi. Siz 7 de buluşacağınız kişiyi iki saat arkadaşımla takılacağım diye bekletir misiniz? Önemli bir durum yoksa görüşmeye zamanında gidilir. Yaşımdan olabilir biz böyle öğrendik.

Buluşma 7 de idi. Siz 7 de buluşacağınız kişiyi iki saat arkadaşımla takılacağım diye bekletir misiniz? Önemli bir durum yoksa görüşmeye zamanında gidilir. Yaşımdan olabilir biz böyle öğrendik.
Zaten onemli bi isi var diye ertlemis sonra isi de iptal olunca arkadasiyla oturmus
Madem baska fikirlere acik degilsiniz, kendinizden eminsiniz neden bize soruyosunuz

Zaten onemli bi isi var diye ertlemis sonra isi de iptal olunca arkadasiyla oturmus
Madem baska fikirlere acik degilsiniz, kendinizden eminsiniz neden bize soruyosunuz
Herkesle aynı fikirde olamam. Çoğunluğa göre karar veriyorum. % 85 gibi haklı olduğum söylendi. Bende haklı olduğuma karar verdim. Sizin yorumunuz bu karardan sonra geldi. Okuyup zaman ayırıp değerli fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.

Nefret ederim boyle vurdum duymaz insanlardan sorun etmekde haklisiniz

Bence bu bir sorun.
Arkadaşınız vurdumduymaz ve sorumsuz bir tip üstelik görgüsüz de...
Samimiyet kurmanıza gerek yok bence.

İptal etmekle iyi yapmışsınız. Mesaiye kalmak zorunda olmak ayrı, boşver sonra yaparız diyip erteleyebilmek ve mesai için geciktirdigi randevuya gitmeyip içmeye gitmek ayrı. Bence zaten sizin dertleşmek istediğinizi anlayip dert dinlemek istememiş. Keşke sizi oyalayip üstüne sinir edeceğine hiç kabul etmeseymiş size gelmeyi. Kendi derdi olduğunda sizinle dertleşmek isteyecektir, o zaman siz kabul etmezsiniz buluşmayı. En azindan kimseyi oynatmamış olursunuz onun gibi. Normal diyenleri de anlayamıyorum. Ben olsam aramıza ciddi mesafe koyardım.

bence haklisiniz.
benzer bir iki arkadasim vardi kendileri bulusmak ister saat belirleriz. sonra alakasiz islerle oyalanirlardi, 2 3 saat gec bulusurduk. huylarini biliyorum ya, kendi planimi yine yapardim. en sonunda birini hayatimdan cikardim. otekiyle de asla plan yapmiyorum. o bana denk getirebilirse kendini o sekilde gorusuyoruz. benden eksilen bir sey olmadi ne yalan soyleyeyim. yakin arkadaslarim var cunku. ama bu 2 kisi de tekrar yakinlasmaya calisti ozellikle zor zamanlarda guvenilir birine ihtiyac duyduklarindan. terslemedim ama eskisi gibi samimi de davranamadim. bi kere soguduktan sonra eskisi gibi olmuyor cunku. zamanla "arkadaslik"tan "tanidik"liga evriliyorsunuz.

Keşke 1 şişe içki alıp gelseymiş
Kıt galiba düşünememiş,sormamışta

Keyfi 2 saat bekletilmek hiç hoş karşılayacağım bir durum değil
Çok haklısınız yemeği iptal etmekle

Bence de bu bir sorun.
Başta mesai demiş sonra keyfiyete dönmüş iş.
Sizse onu yemek hazırlamış bekliyorsunuz.
İncitici.
Kırılırdım ben de olsam.

Back
X