- 26 Ekim 2015
- 8.462
- 20.443
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buluşma 7 de idi. Siz 7 de buluşacağınız kişiyi iki saat arkadaşımla takılacağım diye bekletir misiniz? Önemli bir durum yoksa görüşmeye zamanında gidilir. Yaşımdan olabilir biz böyle öğrendik.Zaten 9da gelcekmiş, size onceden soylemiş
Kendinizi ona gore hazirladiginizi dusunmustur bi daha bi daha fikir degistiriyo demeyin diye ve hazirliksiz yakalanmayin diye hazir firsati varken oturmus bi seyler icmis bunda alinacak bi sey yok ki
Bence bu aralar fazla duygusalsiniz. Yemegi iptal etmemeliydiniz asil ayip eden sizsiniz. Ben olsam size bi daha bulusma teklif etmem
Zaten onemli bi isi var diye ertlemis sonra isi de iptal olunca arkadasiyla oturmusBuluşma 7 de idi. Siz 7 de buluşacağınız kişiyi iki saat arkadaşımla takılacağım diye bekletir misiniz? Önemli bir durum yoksa görüşmeye zamanında gidilir. Yaşımdan olabilir biz böyle öğrendik.
Herkesle aynı fikirde olamam. Çoğunluğa göre karar veriyorum. % 85 gibi haklı olduğum söylendi. Bende haklı olduğuma karar verdim. Sizin yorumunuz bu karardan sonra geldi. Okuyup zaman ayırıp değerli fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.Zaten onemli bi isi var diye ertlemis sonra isi de iptal olunca arkadasiyla oturmus
Madem baska fikirlere acik degilsiniz, kendinizden eminsiniz neden bize soruyosunuz