• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sürekli baktığına göre b

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar ben ise girdim 1 hafta oldu annemin yanında çalışıyorum iş yerinde 27 yaşında çocuk var annemin iş arkadaşı annem bize zararını görmedik eli açık çocuk filan yorum yaptı kendisini oğlu gibi sever Kader abla diye gelir yanına şakalaşır ama çocuk beni kesiyor hep çocukla göz göze geliyoruz her defasında yakalıyorum onu bana baktığını filan gülüyor gülümsüyor benle gelip şakalaşmıyor konuşuyor da öyle çok değil güzel kızım da minyonum fiziğim de iyi hani bu erkeklere güven olmuyor biliyorsunuz farklı yönden de bakabiliyor biraz da tırstım desem elimi kestim bı ara elimi tuttu yara bandı yapıştırdı annemin yanında 🤭
1 haftada işinize odaklanmak yerine bu fikirlerle uçuşmuşsunuz, yara bandı yapıştırmış annenizin yanındaaa ayyyy 🤭 27 yaşında bir adam da sizinle yapamıyor ki yapamıyor ki diye iletişim kurmaya çalışıyor. Mükemmel uyum

Bakın annenizin tanıdığı kadarıyla ama ilişkiyi sen ve çocuk yaşayacaksınız..şöyle söylim annenizle babanızın kavga ettiğini düşünün onlar küsken sen babanla çok iyisin..olay bu
Çocukla çıkmanız gerek iyi biri mi kötü biri mi olduğunu görmek için..genel olarak iyidir ama duygusal anlamda(sevgililikte)iyi olmayabilir bunu diyorum..onuda deneyerek öğrenebilirsin
Anladım teşekkürler

1 haftada işinize odaklanmak yerine bu fikirlerle uçuşmuşsunuz, yara bandı yapıştırmış annenizin yanındaaa ayyyy 🤭 27 yaşında bir adam da sizinle yapamıyor ki yapamıyor ki diye iletişim kurmaya çalışıyor. Mükemmel uyum
Dalga mı geçiyorsunuz yaa kendimi kötü hissettim çocuk benle konuşmaya çalışıyor ben uzak duruyorum annem var diye yanımda

Bence seni beğenmiş olabilir, ben öyle yorumladım ama o sana bir adım atmadan sen bir adım atma bence. Onun sana adım atmasını sağla. Onunla konuşmaya çalış, biraz yakın davranabilirsin mesela gülümseyebilirsin samimi bir tavırla. Tamamen arkadaşça yaklaş, arkadaş olmaya çalış. Çay ya da kahve ısmarlayayım de sonraki zamanlarda arkadaşça. Onun sana bir ilgisi varsa zaten sana illa bir adım atacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X