Sizce terk etmek mi yoksa terk edilmek mi zor?

yani ancak böyle güzel anlatılabilir ağzına sağlık çok doğru noktası noktasına

terketmek mi zor, terkedilmek mi
terkeden de seviyosa ama terketmek zorundaysa terketmek de çok zordur
telefonlarını açmak için, özürlerine inanacak olmak için canını bile vermek istersin ama inanmaman gerekir. zor oğlu zor
hepsi zor...

terketmek çok zor karşındaki insanla olmayacağına inanıyorsun ve terkediyorsun ...
için yanıyor keşke böle olmasaydı diye
ama terkedilmek de zor olsa gerek ...
2 türlüde ilişki bitiyor kapı yine aynııııı

terk edilmek cok zor. giden zaten sevmiyoda bırakıyo.umrunda bile olmuyor bıraktığı......... ya bu arada mina nın profil resmi cok hoş ya:) cok anlamlı erkeğin kalbi şeyinde atıyokaydirigubbakcemile3

aslında terk edilmek te terk etmek te aynı bitişin aynı kırgınlığın öyküsü değilmidir..gidende kaybetmiştir geride kalanda..kimin gittiğinin veya geride kalanın ne düşündüğünün önemi yokturki...sonuç bir elmanın iki yarısı gibi terk edende yarımdır terk edilende..biten bitmiştir geride ne kalan vardır nede giden sadece bir sevinin yok oluşu vardır..

Terk edilmek daha zor olmalı çünkü terk ediyorsan zaten kafanda bitmiştir.ben sadece karşımdakini kırdığım için üzülürüm,sonra hiç aklıma gelmez.
Ama istisnai durumlar da var,ilk kez severken terk ettim ve korkunçtu.Yine de tek olayla eşitlemem,terk edilmek daha zordur

bende aynı şeyi yaşadım en zoru bu o yüreği gösterip bitti bile diyemeyen kafası karışan birine siz yol gösteriyorsunuz.vicdanlarını rahatlatmak belki yaptıkları ama öyle can yakıyolar ki..

terk etmek ne kadar kolay
sen kolay olanı seçtin
önce benden sonra senden
sonrada aşkımızdan geçtin aşkımızdan
yıkılası demem sana
yıkılmaki ölmeyesin
neler çeker,insan neler neler
bir düşki sende bilesin
her sevgide bin ah ettim
gençliğime eyvah ettim
bilmem ki ne günah ettim
bilemem bilemem gülemem ben yalan dünyada
tanrım sonsuz sevgi versin
kalbin tapar gibi sevsin
dilerim benden fazla sev
sev ki sende gülmeyesin,gülmeyesin
köşe bucak aramayı
bir ümide sarılmayı
öğren aşkla avutulmayı
öğrenki zormuş diyesin
her sevgide bin ah ettim
gençliğime eyvah ettim
bilmem ki ne günah ettim
bilemem bilemem gülemem ben
yalan dünyada.....

bu şarkı geldi aklıma yazmak istedim...

terkediLmek zordur ama bunu siz yapmadınığınız için zordur
etrketmek asLıonda dah azordur çünküü sizin ağzınınızdan döküLür keLimeLer..

kesinlikle doğru..ikisi de zor ..allah kimsenin başına vermesin..sevgilerimle..

Neşet ertaşın yalan dünya ah yalan dünya diye bir şarkısı var, benim de o geldi aklıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…