- Konu Sahibi kaderim_48
-
yani ancak böyle güzel anlatılabilir ağzına sağlık çok doğru noktası noktasınaEğer giden kişi yeni birini bulup da gidiyorsa onun için hiç sorun olmuyor sonuçta ona canım,cicim diyecek biri oluyor...Ama terk edilen sonuna kadar o kişiye bağlı ve başkasını düşünemiyecek şekilde terk edildiyse,terk edilen çok büyük boşluğa düşüyor...Terk edilen hala seviyor ve yüzüstü bırakılıp gittiyse helede baskası için bu çok ağır oluor...Onun için bence terk edilen için yaşamak daha zor...
terkedilmek daha zor
terkedilmek daha zor
terketmek çok zor karşındaki insanla olmayacağına inanıyorsun ve terkediyorsun ...
için yanıyor keşke böle olmasaydı diye
ama terkedilmek de zor olsa gerek ...
2 türlüde ilişki bitiyor kapı yine aynııııı
eger asiksam ikiside ölüm gibi
ama asik degilsem salla gitsin:lepi:
2sıde zordur.gıdeceksen zaten cok yıpranmıssındır zordur.terkedılense yıne kotu.sevıp tek kalmak...
kızlar hanı hep terkeden terkedılen olmusuz ya aslında bıde su var benım yasadıgım bısey bu ben terketmek zorunda kaldım.sevdıgım dedıgım ınsan zemınını hazırladı bana sadece bıttı demek kaldı bu daha zor ya da sızce nasıl bı duygu?
aslında terk edilmek te terk etmek te aynı bitişin aynı kırgınlığın öyküsü değilmidir..gidende kaybetmiştir geride kalanda..kimin gittiğinin veya geride kalanın ne düşündüğünün önemi yokturki...sonuç bir elmanın iki yarısı gibi terk edende yarımdır terk edilende..biten bitmiştir geride ne kalan vardır nede giden sadece bir sevinin yok oluşu vardır..
terk etmek ne kadar kolay
sen kolay olanı seçtin
önce benden sonra senden
sonrada aşkımızdan geçtin aşkımızdan
yıkılası demem sana
yıkılmaki ölmeyesin
neler çeker,insan neler neler
bir düşki sende bilesin
her sevgide bin ah ettim
gençliğime eyvah ettim
bilmem ki ne günah ettim
bilemem bilemem gülemem ben yalan dünyada
tanrım sonsuz sevgi versin
kalbin tapar gibi sevsin
dilerim benden fazla sev
sev ki sende gülmeyesin,gülmeyesin
köşe bucak aramayı
bir ümide sarılmayı
öğren aşkla avutulmayı
öğrenki zormuş diyesin
her sevgide bin ah ettim
gençliğime eyvah ettim
bilmem ki ne günah ettim
bilemem bilemem gülemem ben
yalan dünyada.....
bu şarkı geldi aklıma yazmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?