3
3lesya5
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kaderim_48
-
terkedildim ve çok zor... çünkü o verdi kararı ; ben de saygı duydum... O yeni bir ilişki arayışına girdi bense hala onu unutma çabasındayım... Ben onu unutacağım... Acım geçecek... Yeni biri için heyecan duyacağım ve ona alışmaya çalışacağım... Arada geçen zaman ona mı zor bana mı ?
Eğer giden kişi yeni birini bulup da gidiyorsa onun için hiç sorun olmuyor sonuçta ona canım,cicim diyecek biri oluyor...Ama terk edilen sonuna kadar o kişiye bağlı ve başkasını düşünemiyecek şekilde terk edildiyse,terk edilen çok büyük boşluğa düşüyor...Terk edilen hala seviyor ve yüzüstü bırakılıp gittiyse helede baskası için bu çok ağır oluor...Onun için bence terk edilen için yaşamak daha zor...
aslinda giden degil kalandir terkeden, gidende bu yuzden gitmistir zaten çok dogruu aynen bunu yaşadım yıllarca içimden atmış diilm..
çok eskiden ahmet altan'ın bir kitabında okumuştum.
''iki kişi ayrılırken şevkatli konuşan taraf aşık olmayan taraftır.''
her ikiside çok zor seven bir insan için, tabii sevmiyorsa herhangi bir son yoktur, hayatını yaşamaya devam eder.
ikiside acı veriyor kızlar hele birde erkek hiç bir şekilde nedenini söylemeden tekr ediyorsa ayrıldıkdan sonra yabancıymış gibi davranıyorsa dahada acı veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?