İyi tamam işte herkes bir değil herkesin uykusundan kime be demek istedim ben de. Ramazanı da örnek olsun diye yazdım örnek hani misal meselâ. Daha ne kadar açık ve basit yazabilirim bilmiyorumBenim yazdıklarıma yazdıklarınız kel alaka
Ramazanda uyuyormusunuz diye sormamışım
Ben çocuklar öğlen uykusundayken uyumadımı yazmışım
Mecburiyetmiş gibi dayatamanızın sebebi nedir?
Her insan her fırsata uyumaz
Hasta olmadığım sürece gündüz uyumam, siz uyuyun banane?
Yazmasanız sizi daha iyi anlarım gibiİyi tamam işte herkes bir değil herkesin uykusundan kime be demek istedim ben de. Ramazanı da örnek olsun diye yazdım örnek hani misal meselâ. Daha ne kadar açık ve basit yazabilirim bilmiyorum
Evet gerçekten bazı insanlara karşı sessiz kalmak daha iyi en azından kendi sağlığım açısından. Kendi aleminizde takılın. Hee hee evet aynı sizin dediğiniz gibiYazmasanız sizi daha iyi anlarım gibi
Yaa tabiki de dönün illa o pastayı ya da iyi yemekler zorunda değilsiniz ya da eviniz derli toplu olmak zorunda değil. Çünkü anladığım kadarıyla yetiştiremiyorsunuz. Siz evinize dönün gerekirse birşeyler eksik olsun ya da olmasın ama o evde siz eksik olmayın. Hele ki kayınvalideniz gelirken evin kadını olarak kapıyı siz açın. Gerekirsr eşinize dışarıdan eve sipariş verelim deyinMerhabalar
İkiz bebeklerim var ve 8 yaşında da büyük oğlum. Bugün kayınvalidem bebeklere bu hafta bakıcı bakamayacagi için bakmaya gelecek. Ben de hazırlıklar için uğraşıyordum akşam yemeğine denk geliyor çünkü geldiği saat. Ev dağınık darma duman. Bebekleri uyuttum tam işlere başlayacağız eşim gitti yattı. Ben de kalk bak işimiz çok yapabileceğimiz tek vakitteyiz dedim yatmaya devam etti. Ben de madem öyle anneme gidip kahve içeceğim dedim. Niye o yatarken ben kendimi harap edeyim ya sinir oldum. Daha pastani yapmadın git pastani yap dedi. Bu pastayı sen tercih ettin birlikte yapmiyorsak yapamiycam dedim. O da annemi alıp yemeğe götürüp eve getirirm ne yapıyorsan yap dedi kızdı yatmaya devam etti. Ben de çıktım evden. Uyanınca beni çağır dedim. İçim içimi yiyor hazırlıksızim diye ama bir yandan da neden tek başıma yapayım ki diyorum. Hata mı ettim eve mi döneyim sizce
Hayır anlamadığım 8 yaşındaki çocuğun bakıma ihtiyacı yokmu? Herkes bebelere odaklanmış ama 8 yaşda yalnız kalmaya müsait bir yaş değilkibakin sorun uyuyup uyumamaniz degil esiniz sizin gittiginizin bile farkinda degil adam yatiyor cocuk icerde kalksa balkona ciksa 8 yasindaki cocuk mu farkedicek mesela . cocugunuzun yanina kivrilip uyumanizla bu bir degil
ikincisi bebek bakimi konusunda gayet iyiyim sukur guvenli annelige cok onem veririm .Allah korusun isim geregi cocuklarda cok kaza gordum
Yok canım hayatta kalma becerisi yüksek çok şükür öz güveni de var. Öyle yetişti o :))Hayır anlamadığım 8 yaşındaki çocuğun bakıma ihtiyacı yokmu? Herkes bebelere odaklanmış ama 8 yaşda yalnız kalmaya müsait bir yaş değilki
Ozaman siz kocayı atın annesi sizinle yaşasın, size daha çok faydası varAyrıca benim canım kayinvalidecigim de yemeğimi yapmış. Bı çorba yap yeter kızım dedi. Seviyorum bu kadını ya. Size dert olsun diye yazdım
Hmm mesela camdan düşse hayatda kalabiliyor yani? Kaçıncı levelde bu aşamaya geliyorlar?Yok canım hayatta kalma becerisi yüksek çok şükür öz güveni de var. Öyle yetişti o :))
Yahu alt tarafı 1 saat dışarı çıkmış. Kadın kocası uyanıkken, bebekleri ona vermişken dışarı çıksa ama kocası sonra uyusa ne olacak? Bu kadının hiç mi özel Alanı olmasın. Bu kadar abartılmaz ki olay. Anne ne kadar sorumlu ise baba da o kadar sorumlu. Adam da mabadını devirip yatmasın o zamanHayır anlamadığım 8 yaşındaki çocuğun bakıma ihtiyacı yokmu? Herkes bebelere odaklanmış ama 8 yaşda yalnız kalmaya müsait bir yaş değilki
Ben tüm sorumluluk kadındamı demişim?Yahu alt tarafı 1 saat dışarı çıkmış. Kadın kocası uyanıkken, bebekleri ona vermişken dışarı çıksa ama kocası sonra uyusa ne olacak? Bu kadının hiç mi özel Alanı olmasın. Bu kadar abartılmaz ki olay. Anne ne kadar sorumlu ise baba da o kadar sorumlu. Adam da mabadını devirip yatmasın o zaman
Çok şükür akıl sağlığı yerinde camdan düşmemesi gerektiğini biliyor. Siz ne yetistiriyorsunuz bilmiuorum ama ben çocuk yetiştiriyorum. Bu yaştaki çocuk da normal şartlarda ve zekada bu yetiye sahip oluyor. Allah herkese nasip etsin. Çok ilginç gelecek ama caddeyi üst geçitten geçip markete de tek başına gidiyor. Süt filan alıyor bize. Arka parka bisikletine binip gidebiliyor. Yani olması gereken her normal 8 yaşındaki çocuk gibi...Hmm mesela camdan düşse hayatda kalabiliyor yani? Kaçıncı levelde bu aşamaya geliyorlar?
Kusura bakma da cidden kafayı yemişsin..annesi uyurken diyorsun.. Sizin mantıkla Anneler uyumasın mı diyelim ne diyelim? Kadın 3 çocuklu hemde çalışıyor demek ki pratik yolları öğrenmek zorunda kalmış az bir nefes alma ihtiyacını bile çok görüyorsunuz.annesi uyurken parmagi celik kapiya sikisip kopan cocuk gordum .adam uyudgu icin de bunu vurgulamak istedim yoksa babasi uyanik olsa baksin tabi .he kaynanaya pasta borek hayatta yapmam ikizlerle o ayri
Adam evde ama uyuyor. Abisine bıraktım diyor. Abi 8 yaşında.İyi tamam işte herkes bir değil herkesin uykusundan kime be demek istedim ben de. Ramazanı da örnek olsun diye yazdım örnek hani misal meselâ. Daha ne kadar açık ve basit yazabilirim bilmiyorum
Aynısını düşünmüşüzKonu sonuca varmış gibi de zaten de disari çıkmak neden bu kadar abartılmış anlamış değilim. Baba uyuyor olsa da daha önce tecrübe edilmiş evde bu durum. 8 yaşındaki çocukta kardeşlerinin sesini duyup babasını uyandırabilir, çocuğa çocuk emanet etmek değil ki bu. Ne kadar abartılmış.
Aynen oyum ben. Çok şükür eskiye göre bin kat iyi ama bazen böyle ayarları değişiyor :)) üç çocuk bir ve ikiz şeklinde oldu. İyiki de olmuşlar ya. Aile terapisti ne gittik çok daha iyiyiz şükür çok şükür... Şimdi birlikte iş yapiyiruz. Telefonu bırakmam gerek artık..Konu sahibesi siz etkisiz eleman eşten yakınan üye değil miydiniz? Önceki konunuzu bırakayım buraya herkesin aşırı siniri bozulmuştu ben de dahil.
Valla ablacım eşin ayı misali habire kış uykusunda, habire devrilip yatıyor, adam çocuğunu maça götürmekten acizdi yanlış hatırlamıyorsam. Sen de buna kalk iş yap demişsin, yapmaz tabi anca popo devirip yatıyor sen de köşede saçını başını yoluyorsun. Önceki konuda şöyle adama neden 3 çocuk demiştik adamın sizin aileye hiçbir katkısı yok, tek ya da 2 çocuğun olsaydı durma boşan git derdim ama 3 çocuğun var Allah yardımcın olsun.
Vayy bayağı süper mario misaliÇok şükür akıl sağlığı yerinde camdan düşmemesi gerektiğini biliyor. Siz ne yetistiriyorsunuz bilmiuorum ama ben çocuk yetiştiriyorum. Bu yaştaki çocuk da normal şartlarda ve zekada bu yetiye sahip oluyor. Allah herkese nasip etsin. Çok ilginç gelecek ama caddeyi üst geçitten geçip markete de tek başına gidiyor. Süt filan alıyor bize. Arka parka bisikletine binip gidebiliyor. Yani olması gereken her normal 8 yaşındaki çocuk gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?