Sizce yaptıgım ayıp mı

Sadace dedim ki yaptıgım şeyi yanlış bulmuyorum, sadece uslup konusunda kırdıysam özür dilerim. Ama bunu bile anlamadı.

Ya sen hala aşırı naziksin kıyamam üslubun hoş mu değil ama düzgün söylesen anlayacak mıydı? Hayır. O zaman pişman olmuyoruz. İyi olmuş aranıza soğukluk girmiş.

Burcunuz ne merak ettim. Sizi kendime benzettim. Ben de herkese aşırı güler yüzlüyümdür, sıcak kanlıyımdır, kimseye kolay kolay hayır diyemem, bu yüzden hep tepeme çıkarlar. Tepeme çıkılınca da bi noktada felaket patlar tepki gösteririm. Benim de dozum yok. Ne iyimin ne kötümün ayarı yok. Kova burcuyum

Gece yarısı neyin misafirliği bu ya? Iyi yapmışsınız bence, hiç görüşmeyin daha iyi.

Komşularım laf sokuyor hiç göremiyoruz seni diye, gidip gelmiyorum pek normalde çalışıyorum zaten. "evi seviyorum ben kızımla ilgileniyorum, vaktim yok pek" diyorum. Bozuluyorlar niyeyse ama ne işim var komşu teyzelerle yahu. Siz de fazla muhatap olmayın bence.

Böyle saatlerce oturanlara " giderken ışıkları kapatırsanız, çok sevinirim " diyebilirsin.

Aile apartmanında oturuyorduk bekarken, yengem böyleydi ayy sinir olurduk oturur oturur kalkmazdı. En son salona yatak döşek getirir biz burada yatacağız, yatakları serelim derdik. Bi zahmet kalkar giderdi

Aile apartmanında oturuyorduk bekarken, yengem böyleydi ayy sinir olurduk oturur oturur kalkmazdı. En son salona yatak döşek getirir biz burada yatacağız, yatakları serelim derdik. Bi zahmet kalkar giderdi
Çok şükür öyle anlayissiz bir insan değilim. Çok şükür o tiplerle de karşılaşmadım. Anlam veremiyorum yani, nasıl bu kadar düşüncesiz olurlar

Çok şükür öyle anlayissiz bir insan değilim. Çok şükür o tiplerle de karşılaşmadım. Anlam veremiyorum yani, nasıl bu kadar düşüncesiz olurlar

Ben akraba, aile ilişkilerinde de dikkat edilmesi taraftarıyım. Yatılı misafir olarak çağırmadıysam bi zahmet sabaha kadar da kalmasınlar yani. Hele komşunun ne işi var gece 2ye kadar gündüzler çuvala mı girdi? Uzak yerden geliyor olsalar anlayacağım biraz. Kaynanamın evinde bile geç saate kalmamaya özen gösteririm çünkü ertesi gün işe gidecek insanlar var sonuçta. İnsanlar çok saygısız

ya ben ustalarla birlikte digerlerinim.gelip hirip cikmasi tuhafima gitti. edep yahu 12 de komsuya gidilir mi. siz iyi yapmissiniz bir yerden soylemek gerekiyordu.
ayrica.o komsu zaman gecsin yine gelecek gibi

Sende sorun yok, karşı taraf kesinlikle haksız, haksızlığını kapatmak için böyle davranıyor. Yıllardır arkadaşımla komşu olduk, eşi doğum yaptı, 4 ay boyunca evine sadece yemek götürmeye yada ani bir durumda o çağırınca bebek bakmaya gittim. 10 yıllık falan arkadaşım. Eşini hiç emzirirken izleme gereği duymadım, hiç 10dan sonraya kalmadım. Çünkü normal olan bu. 10da gelen misafiri eve de almam. Geç oldu yarın gelirsen daha iyi olur, bebek var derim. Komple kesin siz bunlarla ilişkinizi. Normal insan değiller. Bu kadar rahat olacak ortam olsa benim olurdu, ben bile sizin komşularınızdan 6764948649 kat daha özenli davranıyorum.

Önceden insanlar daha anlayışıydı sanki
Yani bize öyle öğretildi en azından

Önceden insanlar daha anlayışıydı sanki
Yani bize öyle öğretildi en azından

Mesafe çok önemli bence. Mesafe ayarlayamayan insanları buluyor mutlaka dengesiz tipler. Benim evime gece yarısı misafir gelemez, gece 23.00 de ekstrem bir durum olmadıkça komşum size geliyorum diyemez yani. Dese de cevap alamaz benden, kapı da açılmaz. Tabii dediğim gibi anormal bir durum olmadıkça. :))

Koç burcuyum ama bence yetiştirilme tarzımız yüzümdemn böyleyiz

Konu sahibinin de sıkıntısı mesafe koyamamak. Bu saatten sonra da nasıl koyar bilmiyorum.

Aman bulaşmayın
Samimi oldugum bir abla var, yüz vermek nedeniyle yapacak olsa o yapardı. Biraz da karşı taraf yüzünden yaşanıyor bunlar

ya ben ustalarla birlikte digerlerinim.gelip hirip cikmasi tuhafima gitti. edep yahu 12 de komsuya gidilir mi. siz iyi yapmissiniz bir yerden soylemek gerekiyordu.
ayrica.o komsu zaman gecsin yine gelecek gibi
Bir yanım öyle diyor benim de ama artik açıldım ben de devamını getirebilirim :)

Hiç sevmem böyle hem suçlu hem güçlü insanları. Müsait değilim yazın. Ya da görmeyin mesajı. Yatak odanız sizin mahreminiz. Bırak komşuyu,kayınvalidemi bile almam ben. Haklısınız ama odaya gelip kendini savunması beni sinir küpü yapardı.

Bu kadar kendinizden ve ev yaşantınızdan ödün vermeyin bence o saatte gelmek nedir yeni doğum yapmış bi kadına öyle olmasa bile her türlü ayıp yahu

Saka mi bu? Bu evde siz kendinizin oturdugunuzdan emin misiniz? Saat gece 10 da cat kapi gelmek nedir ya? Uyarin musait degilim su an gelmeden arasaydin keske deyin gerisin geri gonderin. Hastayim yatiyorum deyin, bebegim hasta deyin, bir seyler deyin ve gonderin guzelce bence. Herkesi boyle alistirdiniz mi ne yaptiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…