Sizce yaptıgım ayıp mı

Haksız bulabilirsiniz ama şu kısmı yanlış anlamışsınız. Bana 11.30 da müsait misin yazdıgı zaman ben müsait degilim yatıcam dedim ve gelmedi. Bunu birkaç kez yaptı hem de reddetmeme ragmen. 10 da geldigi gün saat akşam yedide sordu ben de 11 de hastaneye gidecegiz ona göre gelşn dememe ragmen onda cıktı geldi. Çayı bile annem demedi,ben bebek emzirdim. Muhabbet etmedim. Diğer komşu geldigi zaman da yanında uzandım ve bir süre sonra yatmaya gittim. Annemle oturdu. Sandığınız gibi muhabbet durumu olmadı. Tutarsız oldugumu sanmıyorum. Sadece güleryüz göstermem yanlış anlaşıldı ve tepkimi zamanında gösteremedim
Ayrıca mesajınızın son kısmı çok itici. Ne demek evin temiz degil? Evim her gün yol geçen hanı mı sanıyorsunuz? Bu olaylar bir iki kere yaşandı. Evim de tertemizdir

Son düzenleme:
Cidden çok kurallı bir aileymişsiniz ama biraz gevşetin o kuralları. Bu kadar sıkı kural mı olur cnm.

Gece doluşmadılar gündüz acilen ustalar gelmek zorunda olunca ben de emzirdim için odaya kapanınca kadınlar da arkadan dokunmuş. Evime bir kes oturmaya gelmemiş kadın bile gelmiş. Ben hazırlıksız yakalandım diye cıkamadım ustalardan dolayı.
Geç saatte gelmedi komşum da. Geç saatte gelmek istedi müsaade etmedim. Erken geldiğş zaman da ikiye kadar gitmedi. Eşim onun eşine birkaç kes demesine ragmen kadın kalkmadı.
Ayrıca benim sorunum zaten insanlara zamanında gereken tepkiyi vermeyip geç vermem ve bu konuda tavsiye istedim

10 senelik evliyim ve kardeşler dışında kimse o saatlere kadar oturmaya kalkmadı. Sizin hatanız gereksiz güleryüz. Mesela karşımdaki kişi sevmediğim bir şey yaparsa (gece geç saatlere kadar oturmak gibi) bir daha evime almam. Ayrıca geç olduğu halde hala oturan birine "bu saate kadar oturmandan rahatsız olacağımı hiç düşünmüyor musun" diye ayar da verebilirsiniz. Herşeyi biriktirip son anda patlarsanız karşınızdaki hatasını anlamaz bile.

Gece 2 mı az bile yapmışsın valla ben komşu yönünde çok titizim. 3 senedir aynı evdeyim girip çıkarken selam veririm o kadar.

Kızma kendine falan

Şükret

Kurtulmuşsunnn

Gitmen gereken zamanda geliyorsun diyebilirsiniz
Yok, demek istedigim geç saatlere kadar oturmasına devam eden birine ne diyebiliriz. Bunu ciddi soruyorum :) bir de sanıldığı gibi muhabbet gır gır yok. Sadece kendisi anlatıyor. Biz bitmesini bekliyoruz. Eşim esniyor, onun eşi kalkalım dedikçe kadın oturuyor

Çok haklısın ama anlamadığım neden gece yarısı oturmaya geliyorlar gündüzler torbayamı girdi

Biz erken yatıyoruz
Yarın iş var
Ne zamana kalkarsiniz
Saat bayaa geç oldu
Kusura bakmazsanız ben dayanamıyorum artık yatacağım

ece doluşmadılar gündüz acilen ustalar gelmek zorunda olunca ben de emzirdim için odaya kapanınca kadınlar da arkadan dokunmuş. Evime bir kes oturmaya gelmemiş kadın bile gelmiş. Ben hazırlıksız yakalandım diye cıkamadım ustalardan dolayı.
Geç saatte gelmedi komşum da. Geç saatte gelmek istedi müsaade etmedim. Erken geldiğş zaman da ikiye kadar gitmedi. Eşim onun eşine birkaç kes demesine ragmen kadın kalkmadı.
Ayrıca benim sorunum zaten insanlara zamanında gereken tepkiyi vermeyip geç vermem ve bu konuda tavsiye istedim Free Women

Yuh ya 22.00 bile benim için çok çok çok ciddi geç bir saatken helal olsun size iyi sabretmişsiniz. Yeterse yeter madem kırılmış gelmesin bi daha . Yazık değil mi minicik bebecige size

Yuh ya 22.00 bile benim için çok çok çok ciddi geç bir saatken helal olsun size iyi sabretmişsiniz. Yeterse yeter madem kırılmış gelmesin bi daha . Yazık değil mi minicik bebecige size

Gelmeyi bırak gece 22 de eşimin teyzesi aramıştı o kadar çok lafını ettim ki ondan sonra kimse aramadı hahahahaah

Yenidoğan olan eve misafirliğe gidilmez, sadece şu an olan virüsten değil, savunmasız bir bebek her şeyi kapabilir. Bunu düşünmeyen insanlara net olacaksınız, bu konuda kardeşime bayılırım iki oğlunun da yeni doğduğu zamanlar gelmek isteyene kapıda maske veriyordu , kimseyi öpmüyordu kusura bakmayın bebek var derdi, daha kapı girişinde maske falan verince bir tereddütle giriyordu gelen ve genelde bir daha da gelmediler. İlk aylar zaten zor bebek hassas, anne uykusuz, adaptasyon süreci, lohusalık hepsi sorun , insanları anlamıyorum yeri geliyor anne uyumak için bebeğin uyuduğu kısacık zaman dilimlerini kovalıyor nasıl bu kadar anlayışsız olunur aklım almıyor, hiç mi bebekli ev görmemişler. Vicdanınız rahat olsun , gayet iyi yapmışsınız, ilerleyen zamanlarda da eşim dinleniyor vs diyerek akşam misafir kabul etmeyin

Sızı suclamak ıcın demedım zaten evın temız mı derken yetısmesı zor komsulrının bunu anlaması lazım demek kı sızın komsular asırı yüzsüz bana cok ıtıcı geldı ırtıbatı kes bencede hepsıyle bebek gormeye gunduz gozune topluca bır saatlıgıne gelınır hıc mı adet görgu görmemısler

Geç bile kalmıssınız. O saate kadar kalan misafir ilk defa duydum o ne ya. Ben arkadasıma giderim 5 bucukta esi geliyor beste kalkarım bızde boyle. Şaştım. Guler yuzlu olduğunuz ıcın fazla kullanmışlar.

Ayıp olmasın diye böyle saçmalıklara göz yumunca, insan kendi evinde esir hayatı yaşamaya başlıyor, hayatı kendi hayatı olmaktan çıkıyor. Bence kırıcı filan olmamışsınız, tam tersi normal insan ayarlarına gelmişsiniz. Aynen böyle kalın. Gecenin bir yarısı misafirliğe ki kime gidiyor ya? Canım ciğerim dediğim insanlar bile belli bir saatten sonra rahatsız etmeyelim inceliğine sahipler, bırakın gelmeyi, telefon bile etmezler. Bir de bebekli bir ev artık orası... Yani neresinden tutsak elimizden kalacak bir mesele. Bırakın küs kalsınlar, böylesinin muhabbeti de komşuluğu da zarar.

Tam diyecektim ki cok guzel yapmissin selam bile verme kurtuldun ne guzel, bu sefer de baskasini kabul etmissin saat 10 da ne kdr sacma aileden bile kimseyi almam iceri yeni bebegim varken esime acar kapiyi bebekle uyuyorlar musait değiliz der kapatir hatta snr ben kapısına vurur soylerim iyy misafir deyince hele cat kapi deyince sinir oluyorum ama ezik dabransn ev sahiplerine hic katlanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…