Sizce yaşamanın güzel bir yanı kaldı mı?

Spor olabilir aslında strese ve anksiyeteye iyi geliyormuş.

Hayatta evet zorluklar, olumsuzluklar var. Onun yanında güzellikler de var.
İnsanın bir kamp sandalyesini alıp sessizliği dinlemek bile bana umut veriyor, huzur veriyor. Şehrin en yüksek kısmına çıkıp bakın evlerde ne hüzünler, ne hastalıklar varken diğer evlerde doğumlar, düğünler, iş terfiler, birbirinin aşkından pırpır eden sevgililer, heyecanla bir şeyler öğrenen/organize eden gençler var.
Tek düze değil hiç birimiz için hayat inişler ve çıkışlar var.

Ancak bu denli yoğun ölüm kelimesi lugatınıza girmiş iste acilen bir psikiyatristten destek alın. Psikolog değil uzman psikiyatri bir hekimindrn.

Teşekkürler yorumunuz için.

Doğru ilaç bittikten sonra gene aynısı olacak sonuçta.
Hayir oyle olmuyor. Universite cok mutsuz hissettigim o ani hala hatirliyorum mesela. Merdivenleri cikarken tum yuz kaslarimin asagiya dogru cekildigini hissediyorum. O an dedim kendime, bu kadar kotu olacagina ilac kullansana diye. Ilk askim tarafindan ter edilmistim, bolumum cok zordu, cok mutsuzdum. sonra birkac ay ilac kullandim, bahar geldi, cicekler acti, benim
Modum degisti. Siz tabi benim gibi yapmayin, psikiyatrist ya da norolog ile gorusup ilac kullanin guzelce. Ilac bittikten sonra bakis acisi degismis oluyor.
Gecen hafta da mutsuz hissettim. Bu sefer gida takviyeri almaya basladim. D vitamini. Gevti icimdeki o karamaarlik. Bilmiyorum ya bunlardan ya da o duyguyu astim.
goruyorsunuz genel olarak mutlu bir insan oldugumu dusundugum halde ben de karamsarlik/kotu duygularla basa cikmaya calisiyorum kimi zaman. Siz daha sik daha yogun yasiyorsunuz belki bu duygulari su an icin. Ama yalniz degilsiniz. Hepimiz az ya da cok yasiyoruz.
Hayatimizin kimi donemlerinde daha az kimi donemlerinde daha cok. Bana da nefes almanin zulum geldigi, kendimi kotu hissettirdigi zamanlar oldu. Ama gecti. Cok mutlu oldugum gunler oldu. Onlar da gecti. Ileride cok mutlu oldugum gunler de olacak, cok kotu gunlerim de. Hepsini yasayacagim. Kacinilmaz.

Spor olabilir aslında strese ve anksiyeteye iyi geliyormuş.
Bende zor şeyler atlattım ama hiçbişey İntihar düşüncesinin aklıma getirmedi psikolojik destek al sakinleştirici vs ilaç iyi gelebilir anı yaşa stres yapma kendini üzme sabah akşam çık yürüyüşünü yap arkadaş ortamına gir kendini mutlu et eve kapanma

Elimden geldiğince dışarı çıkıyorum. Ama yüzüm asık da başka insanları yormak istemiyorum. Yapabildiğimce rol yapıyorum kendimi belki kaptırırım diye.

D vitaminim bir hafta önce yerlerdeydi evet o da anksiyete yapıyormuş öyle okumuştum doktor yazdı. Haftada iki gün içeceksin dedi.

Ölümü sonrasını merak ediyorum.
Aman intihar falan etmeye kalkmayın yoksa ölüm sonrasının nasıl olduğunu göremezsiniz, başka bir şey görürsünüz. Psikolojik destek güzeldir.

Ayrıca;
Dünyaya neden geldim? Hayat anlamsız modunda olan herkes için Erhan Kolbaşı, Tarık Arıkdal videolarını tavsiye ediyorum. Ölüm sonrası, dünyaya geliş amacımız gibi konularda bilgi sahibi olursanız her olaya bakış açınız değişir.

Çok teşekkür ederim bahsettiğiniz kişilerin konuşmalarını dinleyeceğim.

Peki yapmaktan mutlu olduğun, seni motive eden, huzurlu hissettirecek en ufak şey yok mu? Mutlaka vardır belki de keşfedememişsindir. Bazen küçük şeyler bile insanı çok mutlu eder. Ben mesela şehir dışına çıkıp seyahat ettiğimde yeniden doğmuş gibi huzurlu hissederim kendimi. Sıkıldığım dönemlerde hep farklı yerler görme isteği gelir. Çevremizde ki insanlara gelince emin ol kimseye % 100 güvenemiyorsun zaten. Benim için en yakın arkadaş diye bir şey yoktur. '' En '' yapmam kimseyi hayatımda. Bazende olduğu gibi yaşamak lazım.

İleri depresyon semptomları bunlar.
Lütfen bir uzmana başvurun.
Burda vakit kaybetmeyin.

Valla ben de elimde olsa bu dünya da beş dkk durmazdım ama intihar edecekte değilim, umarım daha güzel bir yerde yeniden başlarız, ahiret bizim için yeni bir doğuş olur kim bilir, intihar etme, son ana kadar savaş ve bir korkak gibi değil cesur bir savaşçı gibi öl ...

Yaşamak için her zaman umut vardır ben çok depresif biriyim mesela Ocak ayı da bitmiyor bu ay çok bunaldigimi hissediyorum ruhum bedenime sigmiyormus gibi inancınız ne bilmiyorum ama allah bizi kusursuz yaratmış Allah bize değer verirken can verirken bız neden umutsuzluğa kapilalim güzel bak ki güzel goresin pozitif düşünmek lazım her şeyin en güzelini görmeye çalışmak lazım kendinize haksızlık etmeyin

Bu dünya zeki ve sorgulayan her insan için cehennem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…