Evlenecek kadar büyüdüyseniz neden kendi kararlarınızı kendiniz alamıyorsunuz...Kizlar merhaba
Size bisey danışmak istiyorum acaba yanlismi düşünüyorum ben yeni evli sayilirim daha cok gencim bir evladim var Allah bagislasin ben bi yere gitmek istedigimde mesela komsuya falan gitmek istedigimde kendi kararimla gidemiyorum esim annemle gidersiniz falan diyo ilk kvye danisiliyo yanlış anlasilmasin onu sevmedigimden degil ama evlerimiz ayri bende bi bireyim sizce bunu dert edinmelimiyim esime bu konuyu acsammi yani hep bi izin lazim biyere gidecegiz mesela gitmek istemeyince biseyde yapamiyorum gibi
Akli basinda bi insanim cocuk dunyaya getirecek yetistirecek kadarda olgunum diyebilirim ama bilmiyorum bu kafama takildi guvenmemeleri için bir sebep yok fazlaca guvebilirler bence amaEvlenecek kadar büyüdüyseniz neden kendi kararlarınızı kendiniz alamıyorsunuz...
Her yere veli izni ile mi gideceksiniz...
Yoksa size güvenmiyorlar mı?
Bu cümle kv tarafından öğretilir...esim annemle gidersiniz falan diyo
Evet malesefPeki kv gitmezse sizde mi gidemiyorsunuz yani.?
Karşı komşum böyle...Bu ne saçmalık?
Hala kaldı mı böyle şeyler, hayret ediyorum.
Koca yetişkinsiniz.
Eşinize haber vermeniz yeterlidir..
Alıştırmayın öyle gider valla.
Çocuk olunca özellikle daha ağır gelir bunlar.
Karşı komşum böyle...
Kız liseyi bitirip bulunduğum yerin en saygın ailelerinden birinein oğlu ile evlendi...
6 yıldır tek başına asla dışarı çıkarılmadı...
Hatta bir defa ben evde yokken paketim gelmiş, kocası kapıya bakmasına izin vermediği için alamayacağını söyledi...
Kv beni çocukluğumdan beri iyi tanır ve sever.
Ancak benim evliliğimde sıkıntılar oldu vakti zamanında, gelini benle oturup kalkarsa akıllanır gözü açılır diye bana da gelip gitmesini istemiyorlar, farkındayım....benimle görüştüğünü eşi ve kv sinden saklıyor....
Bu yıl ne oldu biliyor musunuz, 23 yaşındaki kadına panik atak teşhisi kondu....
Buyuk sehirden kucuk sehre geldim :) biyerlere hep birileriyle gittim ben markete falandaBuraya uzak bir yerden mi geldiniz acaba da çok korumacılar? Yani hani küçük yerden geldin büyük şehir hayatı her tip var mantığıyla bir de sizi biraz saf gördüyse ondan yapıyor olabilir mi? Ne bilim siz hiç bakkala, markete, parka, kuaföre, manava, kasaba gitmez misiniz? Öyleyse sağlıklı değil tabi.
Senden kaynaklanıyor olabilir mi bu durum?Buyuk sehirden kucuk sehre geldim :) biyerlere hep birileriyle gittim ben markete falanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?