Sizce ?

Ben böyle konular okuyunca çok üzülüyorum. Nasıl hayatınızı başkalarının ellerine verebiliyorsunuz? Veli izni ile hareket edecektiyseniz evlenmeyip, anne babanızla da yaşasaydınız keşke.

Önce kendiniz, sonra da çoçuğunuz için bu düzeni değiştirmelisiniz. Aksi halde ne siz kendinize saygı duyarsınız, ne çocuğunuz size. Eşiniz ve kayınvalideniz saygı duymuyor gibi görünüyor zaten.

Suraya kadar butun yorumlari okudum hic biribe katilmiyorum. Kv sıkıntin yok bi probleminiz yok niye canim insan annesinden izin alinca kolesi mi oluyor. Esinizden izin almaniz kendinize saygi ve ona verdiginiz degerdir. Hic bozmayin garip bisey yok. Kucuk yerde insanlar birbirini iyi tanir tek basiniza cevrenizi tanimak baska bilen bitiyle tanimak baska. Kv seviyorsaniz onunla beraber bir yere gitmeniz insanlarin sizden cekinmesi icin bir sebeptir araniza firmeye calisamazlar. Sanmiyorum ki o sizi zorlamiyodur. Izin almakda neymis diyenler ne icin evlendiniz o zaman boyle sorumsuz olacaksaniz. Hersey karsiliklidir. Ben esimden hersey icin izin alirim dilime yapismaz ya. Bunun tam tersi sorumsuzluk ve saygisizliktir. Bende buyuk yerden kucuk yere geldim. Cevreyi taniyana kadar hep kv ile disari ciktim. Sonucta yillarca orada durmus biri ve annem neyse o da o. Konuyu acan kardesim kv yi seviyosaniz anlasabiliyosaniz duzeninizi bozmayin. Kimse sizi sindirmez merak etmeyin. Bu sekilde siz kazanirsiniz.

Reactions: 000
Büyük sıkıntı buna bir dur demelisin

Noluyor evlenince dunyanin en akillisi ve tecrubelisi mi oluyorsunuz

Evli değilim. Saygıda kusur etmem fakat, kimse kusura bakmasın kv ye de gittiğim yeri bildirmem.Eşime haber veririm tamamdır. Merak etmemesi için.

Noluyor evlenince dunyanin en akillisi ve tecrubelisi mi oluyorsunuz
Ne demek istediğinizi anlayamadım. Yazdıklarımdan böyle bir anlam çıktığını sanmıyorum. Aksine kendi kararlarını verecek olgunluğa erişemeyenler evlenmemeli diyorum. Evlenme kararı alıp, çocuk sahibi olan biri nereye, ne zaman gideceğini biliyor demektir. Siz başka türlü bir hayat yaşıyorsanız, bu da sizin tercihiniz.

Son düzenleme:
kv ile beraber çıkmışsın. onsuzda çıkabiliyomuydun izin veriomuydu

siz sanırım hala aile olamamışsınız bu nedir dadı gibi onayla hareketler sen kaç yaşında annesin bir de ayıp yani kendinden taviz verme lütfen açıkca anlat derdini bence bir an önce

Reactions: 000
Buyuk sehirden kucuk sehre geldim :) biyerlere hep birileriyle gittim ben markete falanda
Şimdiye kadar bu duruma hiç ses çıkarmamışsınız galiba.

Hayır kadındır, aklı yetmez, kendi bir işi beceremez mantığındalar diyeceğim, kolunuza taktığı anası da kadın.

Ya resmen bunu kendime hakaret sayarım ben. He bir de komşu sizi ağırlayacak diye KV'nizi de ağırlamak zorunda mı ki?

Bu h3r zaman oyle olmuyor, ben oyle dusunmuyorum tum olgunluklara sahip de olsam saygimdan izin alirim kisi sindirilmeye musaotse izin almasa da aynisi olur. Burada herkes evlenmissin izin almana gerek yok demis bu algi yanlis

Ben eşime sormam , bazen gidiyorum bile demem akşam gelince öğrenir. Bu ne saçmalık. Siz kocanıza ben komşuya gidiyorum diye haber bile vermeyin birkaç kez yapın alışmaya başlasın .

Saçmaymış ya ne kadar geride kalmışlar öyle.

Bence esinden izin isteme sadece haber ver ve istedigini yap. Komsuya giderken haber bile verme.

Ben eşimi arayıp komşuya gidebilir miyim desem delirdin heralde der adam
Eşinize haber vermeniz yeterli bence de... Eşinizle tatlı dille bir konuşun.... Eğer aileden öyle gördüyse öyle devam ediyodur belki bilemedim....

ohooo siz böyle alıştırırsanız var ya su içerken izin istetecek hale sokarlar sizi.
Ne münasebet canım kv danışacağım onunla gideceğim illa.
Acilen çözüm bulun buna lütfen; kavgayla, iyilikle bilmiyorum. Ama bulun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…