- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Bu durum can sıkıcı tabi ben doguluyum o yüzden bu soylediklerinizi çok gördüm. Yeni gelin eskiyene kadar ki bu eskime süresi 5 yıl da olur 10 yılda tek başına bi yere gidemez sanki gitse iş çevirecek. Yanındaki kişi kv olur ya da başka bi akraba olur. Açıkçası ben bu tip konuların benim gördüğüm ailelerde konuşularak çözülebileceğini düşünmüyorum ama tabiki esinize bağlı belki konuşunca hak verir . Fakat onlarda şöyle bi düşünce oluyo mesela bir akrabası arkadaşı sizi yılda tek başınıza görüyor ve bu dedikodu malzemesi olarak görülüyor falancanin eşini surda gördüm yalnızdı vs gibi sanki napmış . Konuşun ama değişeceğini sanmıyorum en azından tepkisini ölçmüş olursunuz.Kizlar merhaba
Size bisey danışmak istiyorum acaba yanlismi düşünüyorum ben yeni evli sayilirim daha cok gencim bir evladim var Allah bagislasin ben bi yere gitmek istedigimde mesela komsuya falan gitmek istedigimde kendi kararimla gidemiyorum esim annemle gidersiniz falan diyo ilk kvye danisiliyo yanlış anlasilmasin onu sevmedigimden degil ama evlerimiz ayri bende bi bireyim sizce bunu dert edinmelimiyim esime bu konuyu acsammi yani hep bi izin lazim biyere gidecegiz mesela gitmek istemeyince biseyde yapamiyorum gibi
Ben hayatta katlanamazdim boyle birseye... ben disari cikiyorum gezmeye nereye olursa esime sadece ben disari cikcam diyorum nereye diyo disari istr dedik ya diyorum bu bile bazen bunaltirken beni yalniz yada kaynana olmadan cikamasam kafayi yerdim herhalde... komsuya giderken hic soylemiyom satenKarşı komşum böyle...
Kız liseyi bitirip bulunduğum yerin en saygın ailelerinden birinein oğlu ile evlendi...
6 yıldır tek başına asla dışarı çıkarılmadı...
Hatta bir defa ben evde yokken paketim gelmiş, kocası kapıya bakmasına izin vermediği için alamayacağını söyledi...
Kv beni çocukluğumdan beri iyi tanır ve sever.
Ancak benim evliliğimde sıkıntılar oldu vakti zamanında, gelini benle oturup kalkarsa akıllanır gözü açılır diye bana da gelip gitmesini istemiyorlar, farkındayım....benimle görüştüğünü eşi ve kv sinden saklıyor....
Bu yıl ne oldu biliyor musunuz, 23 yaşındaki kadına panik atak teşhisi kondu....
Bazilarinin su yere ozellikle gitme demesi kendinin orays gidiyor yada orayla ilgili birsey sakliyor olmasidir... boylesi de var sizin icin demedim tabi ornek sahit olmustum...1 yaşıma daha girdim. Annesi rahmetli olsa ne olacakmış? O zaman kiminle gidiceksiniz?
Saka mi bu konu
Yuuuuuh diyorum
Bacım sen kuaföre guzellik merkezine falan da mi gitmiyorsun?
Aman Allah'ım,kıskançligin fazlasi psikopatliktir.
Simdi mesela aynı civarda 2 kafe var
Ben kizkardesimle ya da arkadaşımla bir tanesine gitsem otursam yemek yesem vs eşim hicbir sey demez hatta aramaz bile.
Oteki kafeye gitsem uyuz olur çünkü ora ortam yeri ve benim eski cevrem takılıyor ona da bir iki bidi bidi yapar cok sinirlendigini anlarim ama başak burcu ya gizlemeye çalışır kiyamam da o yüzden o kafeye gitmem misal. Onu üzmemek için
Zaten gitmezsem bir yerim de eksilmez
Ancak bu durum oldukca enteresan geldi bana
Siparis falan veriyor musunuz eve? O zaman kim açıyor kapıyı
izin kağıdı da veriyor mu? bu ne yahu böyle ? tek sorum evlenmeden önce nasıldı bunu bile bile evlenmemişsinizdir inşallahKizlar merhaba
Size bisey danışmak istiyorum acaba yanlismi düşünüyorum ben yeni evli sayilirim daha cok gencim bir evladim var Allah bagislasin ben bi yere gitmek istedigimde mesela komsuya falan gitmek istedigimde kendi kararimla gidemiyorum esim annemle gidersiniz falan diyo ilk kvye danisiliyo yanlış anlasilmasin onu sevmedigimden degil ama evlerimiz ayri bende bi bireyim sizce bunu dert edinmelimiyim esime bu konuyu acsammi yani hep bi izin lazim biyere gidecegiz mesela gitmek istemeyince biseyde yapamiyorum gibi
Evet öylesi var bilmem mi o durum cok tehlikeli bizim durum şöyle esimle daha once oraya gittik 2 3 sefer ve gittiğimizde birsürü kisiye selam verdim. Biz küçük bir yerde yaşıyoruz burda benim cevrem oldukca genis esim hep sehir dışında yaşamış eğitim durumu yüzünden. Diyor ki kıskanıyorum 50 kisiye selam veriyorsun konusuyorsun falan. Populer bir mekan diyebilirim cogu kisi oraya gidiyor.Aslında saçmalıyor ama napim belki oraya gündüz gitsem bise demez gece daha kalabalik ve ortamci yeri oluyor ama ben hic gitmiyorum aman tadımız kaçmasın Ali rıza beyBazilarinin su yere ozellikle gitme demesi kendinin orays gidiyor yada orayla ilgili birsey sakliyor olmasidir... boylesi de var sizin icin demedim tabi ornek sahit olmustum...
Senin esin icin demedim zaten canim o da soylemis kiskandigini... bende cok kizla muhabbeti olsa kiskanirim tabi abartmam... bahsettigim seyi ornek verdim sadece... sen bahsedince aklima geldi birden hani var boyle insanlar...Evet öylesi var bilmem mi o durum cok tehlikeli bizim durum şöyle esimle daha once oraya gittik 2 3 sefer ve gittiğimizde birsürü kisiye selam verdim. Biz küçük bir yerde yaşıyoruz burda benim cevrem oldukca genis esim hep sehir dışında yaşamış eğitim durumu yüzünden. Diyor ki kıskanıyorum 50 kisiye selam veriyorsun konusuyorsun falan. Populer bir mekan diyebilirim cogu kisi oraya gidiyor.Aslında saçmalıyor ama napim belki oraya gündüz gitsem bise demez gece daha kalabalik ve ortamci yeri oluyor ama ben hic gitmiyorum aman tadımız kaçmasın Ali rıza bey
İlginç ben sadece gideceğim yeri söylerim oda bilgisi olsun yeter annesine sormak yada onunla gitmek nedir cocukmusunuz siz. Merak ettim çocuk yaparkende annesine danıştı mı eşiniz acabaKizlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?