Konusmam gerek dimi yani oturudugum yerde karsi komsu var ha yasca benden buyuk yasli degil ama iyi bir kadin o da evde yanliz bende arada bir ugrasam ne biliyim beraber yuruyuse ciksak fenami anormal şeyler degilki bunlarHmm... Eşinizle konuşun. Bu ciddi bir sorun. Makul gerekçelerini sorun ve artık çıkacağım bilgin olsun diyin ve çıkın her yere. Ne saçma bi ortam.
Esimle konusmam gerek aksi taktirde asosyal biri olup cikicam insanin ozguveni gidiyor bi zaman sonraSenden kaynaklanıyor olabilir mi bu durum?
Öncelikle izin istemekten vazgecmen lazım
Amacın sadece haber vermek olacak...
Yoksa bu kervanı hep böyle gütmek zorunda kalırsın
Karşı komşuya gittiğini de eşine haber verme istersen!!!Konusmam gerek dimi yani oturudugum yerde karsi komsu var ha yasca benden buyuk yasli degil ama iyi bir kadin o da evde yanliz bende arada bir ugrasam ne biliyim beraber yuruyuse ciksak fenami anormal şeyler degilki bunlar
Kizlar merhaba
Size bisey danışmak istiyorum acaba yanlismi düşünüyorum ben yeni evli sayilirim daha cok gencim bir evladim var Allah bagislasin ben bi yere gitmek istedigimde mesela komsuya falan gitmek istedigimde kendi kararimla gidemiyorum esim annemle gidersiniz falan diyo ilk kvye danisiliyo yanlış anlasilmasin onu sevmedigimden degil ama evlerimiz ayri bende bi bireyim sizce bunu dert edinmelimiyim esime bu konuyu acsammi yani hep bi izin lazim biyere gidecegiz mesela gitmek istemeyince biseyde yapamiyorum gibi
[/QU
Güvenle ne alakası var bunun. Çıkın gidin kimseye de söylemeyin eşiniz hariç. Aynı binada oturabilirsiniz ama aileniz sadece eşiniz ve çocuğunuz. Siz çocuk musunuz da size güvenip bir yere göndermiyor ? Sakın şimdiden müsaade etmeyin ilerde hiç işin içinden çıkamazsınız. Asıl sorunu eşinizle çözmeniz lazım. Eşiniz de annesine danışıyorsa eşinize rest çekin. Bir de arkadaşınıza giderken birlikte mi gidiyorsunuz? İnanamıyorum gerçekten. İnsanın özel konuşacağı şeyleri olamaz mı? Eğer bunların önüne geçip eşinizi bu konuda ikna etmezseniz bu evlilik sizi boğar ve boşanmak zorunda kalırsınız çok net söyleyeyim.Akli basinda bi insanim cocuk dunyaya getirecek yetistirecek kadarda olgunum diyebilirim ama bilmiyorum bu kafama takildi guvenmemeleri için bir sebep yok fazlaca guvebilirler bence ama
Neyyy millet artk kocasina bile sormuyo haber ediyo sadece.kayinvalideye danismak nedir?cok buyuk bi sorun bide dert edinmelimiyim diyosunKizlar merhaba
Size bisey danışmak istiyorum acaba yanlismi düşünüyorum ben yeni evli sayilirim daha cok gencim bir evladim var Allah bagislasin ben bi yere gitmek istedigimde mesela komsuya falan gitmek istedigimde kendi kararimla gidemiyorum esim annemle gidersiniz falan diyo ilk kvye danisiliyo yanlış anlasilmasin onu sevmedigimden degil ama evlerimiz ayri bende bi bireyim sizce bunu dert edinmelimiyim esime bu konuyu acsammi yani hep bi izin lazim biyere gidecegiz mesela gitmek istemeyince biseyde yapamiyorum gibi
Konusmam gerek dimi yani oturudugum yerde karsi komsu var ha yasca benden buyuk yasli degil ama iyi bir kadin o da evde yanliz bende arada bir ugrasam ne biliyim beraber yuruyuse ciksak fenami anormal şeyler degilki bunlar
İzin kaģıdı da yazdıriyor musunuz?Kizlar merhaba
Niye senin kendi aklin isteklerin zevklerin kararların düşüncelerin yokmu niye başkalarının iznini bekliyosun esinde senden izin aliyomu dışarıya cikayimmi diye nerde kaldi kv izin almakKizlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?