- 18 Ağustos 2018
- 848
- 496
- 23
- Konu Sahibi Evelyn_____
-
Merhba herkese
Kv geçen hafta şehir dışına kardeşinde kalmaya gitti.
Kp yalnız olduğu için ailedeki kadınlar yemek için sırayla davet ettiler .bende bugün davet edeyim dedim.
İşten çıkıp yorgun yorgun hazırlıp yaptım. Kv aradı yarım saat önce. Eltimin çocuğu çok sıkılıyomuş onlarıda çağıracakmışım yemeğin çok mu diye sordu
Yetmeyebilir dedim. Olsun olsun az az koyarsın dedi
Yani hanmlar yemeğim çok bile olsa ben yarna kalcak dye seviniyorum çünkü herzaman yemek yapamıyorum işim ağır.
Aramadım eltimi
Sizce doğru mu yaptım
ben vallahi anlamiyorum bu yapma, cagirma, beter olsunlar yorumlariniz. ne olur yani cagirsan, bir ricada bulunulmuş, insan bunun icin karsisindakini kirar, soğukluk yaratir mi. hepi topu bir tencere yemek. kac dakika suruyor bir pilav pisirmek, bir tavuk firinlamak.
İşten gelip o yorgunlukla yapınca mahvoluyosn kaldıki önceden haber verse fazla yapardımben vallahi anlamiyorum bu yapma, cagirma, beter olsunlar yorumlariniz. ne olur yani cagirsan, bir ricada bulunulmuş, insan bunun icin karsisindakini kirar, soğukluk yaratir mi. hepi topu bir tencere yemek. kac dakika suruyor bir pilav pisirmek, bir tavuk firinlamak.
ben vallahi anlamiyorum bu yapma, cagirma, beter olsunlar yorumlariniz. ne olur yani cagirsan, bir ricada bulunulmuş, insan bunun icin karsisindakini kirar, soğukluk yaratir mi. hepi topu bir tencere yemek. kac dakika suruyor bir pilav pisirmek, bir tavuk firinlamak.
Ben olsam çağırırdım kayınpederim arayıp söylemiş yani ayıp olurMerhba herkese
Kp yalnız olduğu için ailedeki kadınlar yemek için sırayla davet ettiler .bende bugün davet edeyim dedim.
İşten çıkıp yorgun yorgun hazırlıp yaptım. Kv aradı yarım saat önce. Eltimin çocuğu çok sıkılıyomuş onlarıda çağıracakmışım yemeğin çok mu diye sordu
Yani hanmlar yemeğim çok bile olsa ben yarna kalcak dye seviniyorum çünkü herzaman yemek yapamıyorum işim ağır.
Aramadım eltimi
Sizce doğru mu yaptım
Yanlış yapmıssın neden dinliosunki senin evin senin kararın ister cagırırsn ister cagırmazsnMerhba herkese
Aramadım eltimi
Sizce doğru mu yaptım
Yok zaten dinlememiş aramamış eltiyiYanlış yapmıssın neden dinliosunki senin evin senin kararın ister cagırırsn ister cagırmazsn
Altı üstü bir kap yemek belki siz çağıracaksınız diye aç kaldı çocuk yemedi bir şey.
Yarın da menemen yerdiniz ne var yani çağırsanız.
Bence iyi etmemişsiniz.
sunuda anlatim, erken dogum riskim vardi. ona ragmen cocuklarima yemek yapiyordum elbette. su hastalik nedeniyle disardan almiyordum ama kolay yemekler hazirliyordum.cat kapi görümcem geldi aciz biz dedo hazirda ne varsa koydum sofraya. ben sunu yap bunu yap demesem eline bi bardak alip masaya koymicakti. yemek yendikden sonra da ay ben artik her hafta gelirim, haftanin bilmem ne günü yemek yapamiyorum dedi. bende iyi gel, gelirken yemekde al öyle gel diyince vazgecti. ayip denen bisey var. hem elini tek ise sürme misafir gibi ottur, hemde erken dogum riski olan kadindan yemek bekle. hihii tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?