Sizce?

Evelyn_____

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
848
496
23
Merhba herkese
Kv geçen hafta şehir dışına kardeşinde kalmaya gitti.
Kp yalnız olduğu için ailedeki kadınlar yemek için sırayla davet ettiler .bende bugün davet edeyim dedim.
İşten çıkıp yorgun yorgun hazırlıp yaptım. Kv aradı yarım saat önce. Eltimin çocuğu çok sıkılıyomuş onlarıda çağıracakmışım yemeğin çok mu diye sordu
Yetmeyebilir dedim. Olsun olsun az az koyarsın dedi
Yani hanmlar yemeğim çok bile olsa ben yarna kalcak dye seviniyorum çünkü herzaman yemek yapamıyorum işim ağır.
Aramadım eltimi
Sizce doğru mu yaptım

Çalışan kadının halinden pek anlayan olmuyor, bende ertesi güne yemek kalsa havalara uçup işten gelince o zamanımda banyo mu yaparım biyerleri mi toplarım diye düşünüyorum, kv belki bunu anlamayabilir ama sırf çocuk sıkılıyor diye davet etmek zorunda da değilsin bence ben olsam bende çağırmazdım

tabi ki dogru yapmissin, cocuk sikiliyorsa alsin anasi parka götürsün, yada elti seni cagirsin yemege. terbiyesizlik resmen

ben vallahi anlamiyorum bu yapma, cagirma, beter olsunlar yorumlariniz. ne olur yani cagirsan, bir ricada bulunulmuş, insan bunun icin karsisindakini kirar, soğukluk yaratir mi. hepi topu bir tencere yemek. kac dakika suruyor bir pilav pisirmek, bir tavuk firinlamak.

calisan insan olunca o bir tencere pilavin hazir olmasi dünyalara bedel oluyor!

İşten gelip o yorgunlukla yapınca mahvoluyosn kaldıki önceden haber verse fazla yapardım

sunuda anlatim, erken dogum riskim vardi. ona ragmen cocuklarima yemek yapiyordum elbette. su hastalik nedeniyle disardan almiyordum ama kolay yemekler hazirliyordum.cat kapi görümcem geldi aciz biz dedo hazirda ne varsa koydum sofraya. ben sunu yap bunu yap demesem eline bi bardak alip masaya koymicakti. yemek yendikden sonra da ay ben artik her hafta gelirim, haftanin bilmem ne günü yemek yapamiyorum dedi. bende iyi gel, gelirken yemekde al öyle gel diyince vazgecti. ayip denen bisey var. hem elini tek ise sürme misafir gibi ottur, hemde erken dogum riski olan kadindan yemek bekle. hihii tamam

ben olsam takmazdim. eğer eltiniz hatırlı gönül alan biri olsa bunu zaten siz düşünür kp gelmsiken onlarda gelsin derdiniz.

çocuğu sıkılan da eglendirsin. benim de var kimse çağırsin demiye beklemiyorum

Ben olsam çağırırdım kayınpederim arayıp söylemiş yani ayıp olur

Emrivakiyi sevmem ama kayınpederiniz ise sadece, yanına eltiniziİn ailesini çağırsanız iyi olurmuş. Yemek yapmak zordur çalışana ama yine de ben sizi haklı bulmadım.

Yanlış yapmıssın neden dinliosunki senin evin senin kararın ister cagırırsn ister cagırmazsn

Nasıl böyle saçma ve yüzsüz insanlar var, hayat beni her gün daha da şaşırtıyor
Verdiğiniz cevap çok yerinde olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…