- 24 Ağustos 2020
- 3.075
- 7.817
- 108
- Konu Sahibi uzumlukekim
-
Böyleyse bile hiçbir şekilde dokunmayın. Malesef iliskiniz suanda zaten cok kotu bir durumda belli. Siz 15000 i alsam olarak bakıyorsunuz, o belki dediğiniz gibi mehirdende almış olurum diye bakıyor. İnce hesaplara girilmiş. Allah yardımcınız olsun.Altınlar mehir. Ki yasalar bile altın kadının diyor.
Hersey kızınız içinse bence boşuna endişe ediyorsunuz. Sizin o malda hakkınız yok ama kızınızın var. Sadece sizin kiziniz degil sonucta kızınızin ihtiyaci oldugunda babasida karşılamak zorunda bazi şeyleri.Boşanmadan döndük, yazdım.
Onun evi ve dükkanı var benden önce almış. Boşansak hak iddia edemem. Onun mülkü var, benim de bir güvencem olmasın mı?
Ne hikayeler duyuyor görüyorum.
Kızım var onun için bu planlar kendime değil hiç birşey. Ben ister miyim böyle saçma sapan hesaplara gireyim.
Sizin este normal degil ki zaten kizi okula vermiyor. Kızınızın siz kac yaşındasınızTeşekkür ederim güzel ve akılcı bir yorum. Kızım her gün doğal olarak ilgi istiyor, gezmek istiyor. Ona yetemiyorum. Eşim okula veremem diyor. ,( Halbuki verir çok rahat)
Daha bugün ağladım kızım için.
Yurtdışına gider, izini kaybettirir, böylece zırnık vermez diye korkuyordun bir de, değil mi? Hani boşanma davası açmıştın da sırf bu korkudan bir gel demesi ile davayı çekip gelmiştin. :)Boşanma davası açmıştım. Beni ikna etti barıştık. Şimdi nafaka kafasında veriyor bana paramı.
Bana dedi ki ben zaten hep şehir dışındayım. Boşansak da yokum, bosanmasak da :)) fiziki anlamda yani. Kızımla evin içindeyiz manevi olarak rahatım.
İşe girersem maddi olarak da rahat edecem inşallah.
Katip bir üye vardı, kızıyla yeni bir düzen kurup boşanmaktan son anda vazgeçmişti. Eşi yediği dürümü bile sakınıyordu, eve girmeden kapının önünde yiyordu. Hatırladın mı? Bence konu sahibi o kişi. Eğer yanılıyorsam kusura bakmasın.Yurtdışına gider, izini kaybettirir, böylece zırnık vermez diye korkuyordun bir de, değil mi? Hani boşanma davası açmıştın da sırf bu korkudan bir gel demesi ile davayı çekip gelmiştin. :)
Ayy bilemedim o mu ki? Çocuğu kreşe yazdırmıyormuş baba ama geri yorumlarda çocuk okula gidiyormuş. Eşim çalışmamış istemedi diyor ama kemdi istemiyormuş ben kendisinin yalancısıyım.Katip bir üye vardı, kızıyla yeni bir düzen kurup boşanmaktan son anda vazgeçmişti. Eşi yediği dürümü bile sakınıyordu, eve girmeden kapının önünde yiyordu. Hatırladın mı? Bence konu sahibi o kişi. Eğer yanılıyorsam kusura bakmasın.
Evet, kadın farkedip yanına gidince küfür falan etmişti. Dürüm değil, tantuniydi.Katip bir üye vardı, kızıyla yeni bir düzen kurup boşanmaktan son anda vazgeçmişti. Eşi yediği dürümü bile sakınıyordu, eve girmeden kapının önünde yiyordu. Hatırladın mı? Bence konu sahibi o kişi. Eğer yanılıyorsam kusura bakmasın.
Aklıma direkt o geldi, çok benziyor. Bazı detayları değiştirmeye çalışıyor gibi :)Ayy bilemedim o mu ki? Çocuğu kreşe yazdırmıyormuş baba ama geri yorumlarda çocuk okula gidiyormuş. Eşim çalışmamış istemedi diyor ama kemdi istemiyormuş ben kendisinin yalancısıyım.
Hafızana bayılıyorumEvet, kadın farkedip yanına gidince küfür falan etmişti. Dürüm değil, tantuniydi.çocuk da vardı, o farketmişti. Babaa diye koşmuştu.
Bedevi de öyle yapıyordu. Yoksaaa.Aklıma direkt o geldi, çok benziyor. Bazı detayları değiştirmeye çalışıyor gibi :)
Tövbe estağfirullah bak canım tantuni çekti yaaa keşke aklımıza gelmeseydiAklıma direkt o geldi, çok benziyor. Bazı detayları değiştirmeye çalışıyor gibi :)
Bir tek Da Vinci’nin şifresini çözmediğin kaldı be kadınBedevi de öyle yapıyordu. Yoksaaa.
Yanında biber turşusu olacaktı bir de offTövbe estağfirullah bak canım tantuni çekti yaaa keşke aklımıza gelmeseydi
Bir şey için hak iddia ettiğim yok:))
Boşansaydik onundu herşey zaten. Buraya nasıl geldi konu. Öyle bişey mi yazdım?
İş başvurusu yaptım zaten. Ev hanımı olmak tercih tabi ki. İşe girme diyen adam şimdi beni mecbur ediyor.
Evini dükkanını kiraya verse her ay kenara yarım altın bile koyardım.
Vermiyor ve ben kit kanaat geçiniyorum. Kızımı kreşe veremem diyor. Ki imkan var. Varlık içinde yokluk çekiyoruz.
Çalışacam ama, git çalış diyeceksiniz yine. Çalışacam.
Ruhsatı mi saklayacaksiniz? Zaten farkeder. Çok garip ,ayrılacağım adamın 15 000 Lirasını istemem. Zaten o adam da ayrılacağı kadının kardeşinin araba parasına katkıda bulunmaz. Tam köylü kurnazlığıEvet farkederse çok ayıp olur
Bibi bence her kadın evlilikte biraz kendini korumaya almali özellikle bizim ülkemizde adamlar boşanma durumunda mutasyon geçirip kadını perişan ediyorlar. Yani her ihtimali düşünüp hareket etmeliHa boyle hesaplar yapabiliyorsanız evlilikte zaten boşanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?