• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ????

EDT SON DURUM :
Kızlar ev sahibi inatla dusakabin yaptirmayacagini kendi cebimizden yaptirmamiz gerektigini soyledi dun.
Bu akşam eşim başka bi ev buldu bize ve ev sahibini aradı ve evden cikacagimizi söyledi. . Ev sahibi de ben karda kış ta nerden kiracı bulacağım dedi eşime. . Eşimde 200 tl lik bi şey için her seferinde çek pas la yerleri silmek istemediğini , zaten ikimizin de işten yorgun geldiğini , giderin ters tarafta olduğu için banyonun hep ıslak kaldığını filan söyledi. . Çıkacağız dedi..
Sonuç : ev sahibi yarın hemen duşa kabin yaptıralım dedi.. Eşim de tamam biz zaten ev taşıma ya meraklı değiliz ama gerçekten Yoruluyorum dedi..
Sonuç Çıkmıyoruz..
Sizce ne oldu da ev sahibi birden u dönüşü yaptı. . Önce çıkın peki demişti. . Şimdi ev bulduk deyince u dönüşü yaptı. . ???????

İşine gelmemiş işte :) Her ay kira kaybetmek yerine bir seferliğine 200 TL kaybetmeyi seçmiş. İyi de olmuş

Ay evet canım ya bende nasıl ev tasiyacagim onu düşünüyordum
Peki öteki ev sahibine ne diyeceğim şimdi ben :KK43:(((?
Adam haber bekliyor :KK43:

Ev sahibimizle sıkıntımız vardı hallolmayacağını düşünüyorduk ama halloldu deyin. Ne olacak ki tutabilirdiniz de. Tutunca iyi tutmayınca kötü mü olcaksınız boşverin

Ev sahibimizle sıkıntımız vardı hallolmayacağını düşünüyorduk ama halloldu deyin. Ne olacak ki tutabilirdiniz de. Tutunca iyi tutmayınca kötü mü olcaksınız boşverin
Haklısın da arada bu aracı vardı benim iş yerimde çalışan . Adam uğraştı ya :(
Offff onun yüzüne nasıl söylerim ben :(((
Duşa kabin i filan baştan söylemiştik adam ok bile demişti ya ....
Kısmet tabi..
Ama o evde de mutfak aşırı küçüktü içime sinememisti

Haklısın da arada bu aracı vardı benim iş yerimde çalışan . Adam uğraştı ya :KK43:
Offff onun yüzüne nasıl söylerim ben :KK43:((
Duşa kabin i filan baştan söylemiştik adam ok bile demişti ya ....
Kısmet tabi..
Ama o evde de mutfak aşırı küçüktü içime sinememisti

Dert etmeyin bi şekilde söylersiniz geçer :)

bizimde kiracılarımız var.bi konuda daha yazmıştım kırdığı 5 liralık küçük plastik musluğu bile kiradan düşürenler var.kullandıkları kombi bozuluyo tamirciyi biz çağırıyoruz,kapıları bozuluyo biz yaptırıyoruz.boya badana bile bize ait.aklınıza ne geliyosa :) ev sahibi evin boş kalabilceğini düşününce çark etmiş.

Ev sahibi yaptirir elbetteki nerde gorulmus kiracinin eve alip goturemiyecegi birseyi yaptirdigi

Back
X