- 26 Ocak 2015
- 124
- 42
- 23
- 35
- Konu Sahibi siyahbeyazseningibibiraz
-
geçmişini,geçmişte bıraktıysa sorun yok
geçmişle şimdi arasına kuvvetli bir çizik attıysa sıkıntı yok benceNezamandır takip ediyorum burayı ve sonunda cesaret edip kafama takılan soruyu sizinle paylaşacağım..
Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
Bir erkek sizce sizden önce başkalarıyla bazı şeyleri yaşamışsa ve onun için siz ilk değilseniz ne düşünürsünüz ? Sizce kafaya takılacak bir şey mi ? Yoksa sevdiğin surece geçmişin ne önemi mi var ? Kafam karışık yardımcı olur musunuz lütfen
Hayat öyle acımasız ki hiç beklemediğiniz yerden vurabiliyor.İnşallah tek derdiniz ilk olmamak olur.Allah başka dert vermez.geçmişle şimdi arasına kuvvetli bir çizik attıysa sıkıntı yok bence
hata, günah, yanlış, tecrübe bunlar insanlar için ve sadece ilişki yaşayanlar değil başkalarıda bunlarıda yapabiliyor.
yani kimseyle bişey yaşamamış ama başka türlü hataları olabilir , ayyy anlatabildimmiki
valla ben olsam ben de düşünürüm karşılaştırılıyor muyum diyeKendimce kaç gündür bunu sorun ediyorum. Acaba aklına geliyormudur önceki yaşadığı şeyler yada karşılaştırıyormudur diye düşünüyorum yada çok fena saçmalıyorum bilmiyorum ??
haaaaaHayat öyle acımasız ki hiç beklemediğiniz yerden vurabiliyor.İnşallah tek derdiniz ilk olmamak olur.Allah başka dert vermez.
geçmişle şimdi arasına kuvvetli bir çizik attıysa sıkıntı yok bence
hata, günah, yanlış, tecrübe bunlar insanlar için ve sadece ilişki yaşayanlar değil başkalarıda bunlarıda yapabiliyor.
yani kimseyle bişey yaşamamış ama başka türlü hataları olabilir , ayyy anlatabildimmiki
senin kaygıların varda , bi erkeğin ilk kadını olanlarında başka sorunları oluyor çevremde duydum, keyşe başkasıyla daha önce beraber olsaydı kıymetimi bilirdi yada biraz kibarlaşırdı falan diyenleriSözlüyüm 2 senelik arkadaşlığın ardından. Daha önce hiç sorun etmedim aklıma gelmedi ama şuan acaba acaba diyorum. Konusu çok açılmaz pek konuşmayız geçmişinde kimle ne yaşamış sonuçta o geçmiş.. herkesin kendine ait bir geçmişi vardır. Geçmişinde fazla sayıda kişilerle bir şeyler yaşamış bunu biliyorum . Şimdi kendi kendime acaba bana dokunduğunda önceleri aklına geliyormudur ? Yada benim için o ilk olacak o ilk heyecanı acaba yada meraklar var kendisi daha önce yaşadığı için ondada olur mu ? Yoksa bunların hiçbiri birşey ifade etmiyor mu?
k.bakmayın kendimi belki de çok iyi ifade edemiyorumdur turkcel çok iyi değil
Eşimden önce sevgililerim oldu. Ama hiç birini bir diğeriyle, eşimi de eskilerle kıyaslamadım. Başkaları da gelmedi aklıma eşime dokunurken. Bu yüzden eşimin eskileri de kafamı hiç karıştırmadı. Kapanmış sayfaları kafaya takmanın anlamı yok diye düşünüyorum.
Ovvv dostum, sınıf atlamışsın. Nerden esti?Sephora pro oldum ne haber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?