- Konu Sahibi siyahbeyazseningibibiraz
-
Nezamandır takip ediyorum burayı ve sonunda cesaret edip kafama takılan soruyu sizinle paylaşacağım..
Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
Bir erkek sizce sizden önce başkalarıyla bazı şeyleri yaşamışsa ve onun için siz ilk değilseniz ne düşünürsünüz ? Sizce kafaya takılacak bir şey mi ? Yoksa sevdiğin surece geçmişin ne önemi mi var ? Kafam karışık yardımcı olur musunuz lütfen
offfff sizin yaş kaç ??? erkek arkadaşın kaç yaşında çok merak ettim..Nezamandır takip ediyorum burayı ve sonunda cesaret edip kafama takılan soruyu sizinle paylaşacağım..
Bir erkek sizce sizden önce başkalarıyla bazı şeyleri yaşamışsa ve onun için siz ilk değilseniz ne düşünürsünüz ? Sizce kafaya takılacak bir şey mi ? Yoksa sevdiğin surece geçmişin ne önemi mi var ? Kafam karışık yardımcı olur musunuz lütfen
birakin bu isleri yaaa gecmisi mi kalmis adam gibi birini bulun bakin isinize ilkmis bilmemneymis son ol yeterkiNezamandır takip ediyorum burayı ve sonunda cesaret edip kafama takılan soruyu sizinle paylaşacağım..
Bu erkek kac yasinda?
offfff sizin yaş kaç ??? erkek arkadaşın kaç yaşında çok merak ettim..
Hangi şehirdesiniz?
Bi arkadasimiz egerki fahiselerle yaptiysa durum vahim asik oldugu kisyle yaptiysa o kadr sorun degil demis.
Benim gorusumde egerki fahiselerle yaptiysa sorun degil, kanimca hissiz anlik bisey diye dusunurum.
Asik oldugu kisiyle yaptiginda her aksam aklina duser o ayni gece diye dusunurum.
Gordugumuz gibi durum 2 ye degil hatta 3/5 e bolunuyor.
Burda senin dusuncelerin onemli.
Aşık olduğu kişi değil sadece bir kerelik sadece o ihtiyaç için yani iki taraflı bu şekilde kabul edilmiş birşey. Fahişeyle de olmuş..
kac kere olmus bu durumlar?
yani var baya düşünün 19 yaşından 21 yaşına kadar fazlasıyla çapkınlıkları olmuş.
Sorun etmiyoruz diyenler çoğunlukta olursa takmayacak mısınız kafanıza ?
Ya da tü kaka çok kötü derlerse ayrılacak mısınız ?
Yaşadığınız şehre göre düşünce yapısı değişebilir, daha gelişmiş şehirlerde normal karşılanacak bir şey muhafazakar şehirlerde karşılanmaz. Veya örneğin çok küçük bir şehirdeyseniz sizden önce olan kadınlarla karşılaşabilirsiniz, bir şekilde karşınıza çıkabilir. Bunlar rahatsız edebilir.Konuyla ne ilgisi var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?