Sizce?????

Bu erkek kac yasinda?

offfff sizin yaş kaç ??? erkek arkadaşın kaç yaşında çok merak ettim..

birakin bu isleri yaaa gecmisi mi kalmis adam gibi birini bulun bakin isinize ilkmis bilmemneymis son ol yeterki

Bi arkadasimiz egerki fahiselerle yaptiysa durum vahim asik oldugu kisyle yaptiysa o kadr sorun degil demis.
Benim gorusumde egerki fahiselerle yaptiysa sorun degil, kanimca hissiz anlik bisey diye dusunurum.
Asik oldugu kisiyle yaptiginda her aksam aklina duser o ayni gece diye dusunurum.
Gordugumuz gibi durum 2 ye degil hatta 3/5 e bolunuyor.
Burda senin dusuncelerin onemli.

Bence erkekler eskileri kafaya takmıyor, bitmişse bitmiş oluyor çoğu erkek için. Ama ben çok kafama takardım,kabullenemezdim. İsterse benden önce olsun.

Aşık olduğu kişi değil sadece bir kerelik sadece o ihtiyaç için yani iki taraflı bu şekilde kabul edilmiş birşey. Fahişeyle de olmuş..

Adı üstünde geçmiş, geçmiş gitmiş. Daha fazla kurcalamanın mantığı yok.. Mutsuz olursun.. E tabi karşındaki geçmişini,geçmişte bıraktıysa sıkıntı yok..

Sorun etmiyoruz diyenler çoğunlukta olursa takmayacak mısınız kafanıza ?
Ya da tü kaka çok kötü derlerse ayrılacak mısınız ?

O kan akıcak diye adamın ar damarını keser yinede akıtırım
Hiç olmadı anası evine salarım. oglunuzun iffeti bozulmuş diye
Bunlar cok önemli gerçekten... nasıl benden önce iffetini bozdurup bana kendini kakalatır

Sorun etmiyoruz diyenler çoğunlukta olursa takmayacak mısınız kafanıza ?
Ya da tü kaka çok kötü derlerse ayrılacak mısınız ?

Tabiki hayır burda fikirlere düşüncelere yorumlara bakmak istedim ve iyikide bakmışım çok farklı yorumlar bakış açıları var tabiki bana göre hangisi mantıklıysa "buna katılıyorum aynen öyle " diyip bu konuyu kendi içimde kapatacağım...
Yani kaç gündür içim içimi yiyordu ve bu yorumların hiç biri aklıma gelmedi beynim kilitlenmiş gibiydi

Konuyla ne ilgisi var acaba?
Yaşadığınız şehre göre düşünce yapısı değişebilir, daha gelişmiş şehirlerde normal karşılanacak bir şey muhafazakar şehirlerde karşılanmaz. Veya örneğin çok küçük bir şehirdeyseniz sizden önce olan kadınlarla karşılaşabilirsiniz, bir şekilde karşınıza çıkabilir. Bunlar rahatsız edebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…