- Konu Sahibi siyahbeyazseningibibiraz
-
Teveccühünüzshot yaaaasüpersin sen
aliskanlik halinemi gelmis yani bu?
o evlere girmesi kendiligindenmi oldu yoksa arkadaslar girdi bende girdim durumdami?
Yaşadığınız şehre göre düşünce yapısı değişebilir, daha gelişmiş şehirlerde normal karşılanacak bir şey muhafazakar şehirlerde karşılanmaz. Veya örneğin çok küçük bir şehirdeyseniz sizden önce olan kadınlarla karşılaşabilirsiniz, bir şekilde karşınıza çıkabilir. Bunlar rahatsız edebilir.
siz yapmış olsaydınız durum ne olurdu hiç düşündünüz mü ?Doğudayım küçük bir şehir değil zaten olanlar da başka şehirlerde.. birkerelik olan şeyler anlıyacağınız. Ama düşünüyor insan tabiki okadar tecrübesi olan biri ileride hiç tecrübesi olmayan biriyim az bulur mu yada daha öncekiler daha iyi gibi düşüncelere kapılır mı acaba acaba acaba diye düşünüyorum
siz yapmış olsaydınız durum ne olurdu hiç düşündünüz mü ?
yani arkadaşlarıyla bir "çapkınlık dönemiymiş" kendisine göre hiçbir şey ifade etmeyen bir şeymiş yani duygu his olmamış hiç. Ama tabiki aklıma takılıyor.
peki o kabul etmezken siz niye kabullenesiniz ki? erkek yapınca çapkınlık kadın yapınca namussuz olur ...Evet önceden biriyle seviyeli bir şekilde sevgililik geçirdiğimi biliyor ama onun gibi herşeyi yaşamış olsaydım o asla kabul etmezdi.
bilemedim simdi.
Tekrar ve tekrar o kadinlara gitmis cunku onlarin cilve ve sunumuna hayran kalmis yada aliskanlik haline getirmis.
Bu erkek cok sey bekler, ilk gecedende sonraki gecelerdende.
Siz su an biseyler yasiyomusunz?
peki o kabul etmezken siz niye kabullenesiniz ki? erkek yapınca çapkınlık kadın yapınca namussuz olur ...
ben böyle birşey benden evvel olsa da kabulleneezdim öyle bir adamı midem kaldırmaz açıkcası
var tabiki olmaz olur mu hiç bu genellemeye de çok karşıyım yapmayın allah aşkına ona bakarsanız bir çok kadın da bunu yapıyor yapmayan kadın var mı dersek biz ne oluruz ? tabiki de var eğer daha sevgiliyseniz ilişkinizi gözden geçirin derim böyle birşeyi size rahatça söyleyebilmesi hiç hoş değilPeki yapmayan erkek varmı sizce bence hiç bir şey yaşamamış erkek asla bulunmiyacak birşey ya
var tabiki olmaz olur mu hiç bu genellemeye de çok karşıyım yapmayın allah aşkına ona bakarsanız bir çok kadın da bunu yapıyor yapmayan kadın var mı dersek biz ne oluruz ? tabiki de var eğer daha sevgiliyseniz ilişkinizi gözden geçirin derim böyle birşeyi size rahatça söyleyebilmesi hiç hoş değil
Bende bundan korkuyorum beni yetersiz yada tecrübesi var daha farklı fazla birşey bekler mi diye.
O zamanların üzerinden baya zaman geçti şuan kendisi askerde ( uzun donem ) . Yaşadığımız şeyler çok yakın değil . El tutuşma öpme sarılma gibi ..
bunlar değil de en çok kafanı karıştıran şu olmalı sen bu adamla evleneceksin ya senden sıkılırsa sonuçta bunu daha önce yapmış evlenince de yapma riski var çok emin olman gerekir benceRahatça demiyelim de ben ısrar edince. Sözlüyüz kendisi şuan 25 yaşında yani üzerinden çok zaman geçti.. Gururlandığı birşey değil ama aklıma takılan sorular ise..Acaba yetersiz bulur mu? Yada çok tecrübesi olduğu için daha farklı şeyler mi ister gibi şeyler aklım çok karışık
Benden önce olmuş bişeye kafa takmam.. Ama benden önce olan bişey hala gündemdeyse siler atarım..Nezamandır takip ediyorum burayı ve sonunda cesaret edip kafama takılan soruyu sizinle paylaşacağım..
Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
Bir erkek sizce sizden önce başkalarıyla bazı şeyleri yaşamışsa ve onun için siz ilk değilseniz ne düşünürsünüz ? Sizce kafaya takılacak bir şey mi ? Yoksa sevdiğin surece geçmişin ne önemi mi var ? Kafam karışık yardımcı olur musunuz lütfen
hmm, sence bu iliskide hanginiz dominant?
elbette vardir bi dominant.
KIm? omu senmi?
bunlar değil de en çok kafanı karıştıran şu olmalı sen bu adamla evleneceksin ya senden sıkılırsa sonuçta bunu daha önce yapmış evlenince de yapma riski var çok emin olman gerekir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?