Sizce?????

Doğudayım küçük bir şehir değil zaten olanlar da başka şehirlerde.. birkerelik olan şeyler anlıyacağınız. Ama düşünüyor insan tabiki okadar tecrübesi olan biri ileride hiç tecrübesi olmayan biriyim az bulur mu yada daha öncekiler daha iyi gibi düşüncelere kapılır mı acaba acaba acaba diye düşünüyorum

bence bu konu kadın erkek herkesin kafasına takılır.
o yüzden geçmişte yaşanan herşeyin karşı tarafa anlatılması doğru değil.
birileri olmuştur, çıkmıştır, gezmiştir bunu zaten anlatmasa da bilirsiniz.
bu devirde çıkmayan mı kaldı.
hatta çok başka şeyler de yaşamış olabilir.
çok dillendirmemek ve kafaya takmamak lazım bence.

siz yapmış olsaydınız durum ne olurdu hiç düşündünüz mü ?

yani arkadaşlarıyla bir "çapkınlık dönemiymiş" kendisine göre hiçbir şey ifade etmeyen bir şeymiş yani duygu his olmamış hiç. Ama tabiki aklıma takılıyor.

bilemedim simdi.
Tekrar ve tekrar o kadinlara gitmis cunku onlarin cilve ve sunumuna hayran kalmis yada aliskanlik haline getirmis.
Bu erkek cok sey bekler, ilk gecedende sonraki gecelerdende.

Siz su an biseyler yasiyomusunz?

Evet önceden biriyle seviyeli bir şekilde sevgililik geçirdiğimi biliyor ama onun gibi herşeyi yaşamış olsaydım o asla kabul etmezdi.
peki o kabul etmezken siz niye kabullenesiniz ki? erkek yapınca çapkınlık kadın yapınca namussuz olur ...
ben böyle birşey benden evvel olsa da kabulleneezdim öyle bir adamı midem kaldırmaz açıkcası

bilemedim simdi.
Tekrar ve tekrar o kadinlara gitmis cunku onlarin cilve ve sunumuna hayran kalmis yada aliskanlik haline getirmis.
Bu erkek cok sey bekler, ilk gecedende sonraki gecelerdende.

Siz su an biseyler yasiyomusunz?

Bende bundan korkuyorum beni yetersiz yada tecrübesi var daha farklı fazla birşey bekler mi diye.
O zamanların üzerinden baya zaman geçti şuan kendisi askerde ( uzun donem ) . Yaşadığımız şeyler çok yakın değil . El tutuşma öpme sarılma gibi ..

peki o kabul etmezken siz niye kabullenesiniz ki? erkek yapınca çapkınlık kadın yapınca namussuz olur ...
ben böyle birşey benden evvel olsa da kabulleneezdim öyle bir adamı midem kaldırmaz açıkcası

Peki yapmayan erkek varmı sizce bence hiç bir şey yaşamamış erkek asla bulunmiyacak birşey ya yada yalan söylüyordur

Peki yapmayan erkek varmı sizce bence hiç bir şey yaşamamış erkek asla bulunmiyacak birşey ya
var tabiki olmaz olur mu hiç bu genellemeye de çok karşıyım yapmayın allah aşkına ona bakarsanız bir çok kadın da bunu yapıyor yapmayan kadın var mı dersek biz ne oluruz ? tabiki de var eğer daha sevgiliyseniz ilişkinizi gözden geçirin derim böyle birşeyi size rahatça söyleyebilmesi hiç hoş değil

Rahatça demiyelim de ben ısrar edince. Sözlüyüz kendisi şuan 25 yaşında yani üzerinden çok zaman geçti.. Gururlandığı birşey değil ama aklıma takılan sorular ise..Acaba yetersiz bulur mu? Yada çok tecrübesi olduğu için daha farklı şeyler mi ister gibi şeyler aklım çok karışık

hmm, sence bu iliskide hanginiz dominant?
elbette vardir bi dominant.
KIm? omu senmi?

bunlar değil de en çok kafanı karıştıran şu olmalı sen bu adamla evleneceksin ya senden sıkılırsa sonuçta bunu daha önce yapmış evlenince de yapma riski var çok emin olman gerekir bence

Benden önce olmuş bişeye kafa takmam.. Ama benden önce olan bişey hala gündemdeyse siler atarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…