- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi siyahbeyazseningibibiraz
-
hehe süper olmuşsun ^_^Sephora pro oldum ne haber?
Ovvv dostum, sınıf atlamışsın. Nerden esti?
bana demediniz ama ben yinede tebrik etmek istedimSephora pro oldum ne haber?
bana demediniz ama ben yinede tebrik etmek istedim
Yani sen onun davranışlarından anlarsın zaten . Kızlar hısseder cunku. Ama çokta takılacak bir durum degil.Geçmiş geçmişte kalmış.İrdeleme bnce bu sefer ilişkini yütütemezsın ve kendını kötu hıssedersın.Nezamandır takip ediyorum burayı ve sonunda cesaret edip kafama takılan soruyu sizinle paylaşacağım..
Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
Bir erkek sizce sizden önce başkalarıyla bazı şeyleri yaşamışsa ve onun için siz ilk değilseniz ne düşünürsünüz ? Sizce kafaya takılacak bir şey mi ? Yoksa sevdiğin surece geçmişin ne önemi mi var ? Kafam karışık yardımcı olur musunuz lütfen
E hadi hayırlı olsun o zamanValla kurabiye yarismasina katilanlara proluk vermis Kazen.
Bi baktim cag atladim. Renk değiştirdim. Farklilastim, hayata farkli gozlerle bakiyorum artik hahahaha
Bu adamin karakteriyle de alakali iliskiyi yasama seklinizle de...
Gozunu ilk sevgilisiyle kabak cekirdegi gibi acip cosan da gorduk.
Daldan dala konup son limana cakilip kalan da.
Bir de kiyas meselesi tatsiz olsa da bosuna olmuyor bazen.
Bazi kadinlar 'onun icin sacimi supurge ediyorum' diyerek adama boyunduruk takmadiklari kaliyor bir tek, her dakika yoklama, sıkıştırma, ilgiye bogulmak icin olmadik hareketler vs.
Sonra da adam eski, makul, onu bogmayan sevgilisine donunce ola cikiyor.
Kisacasi adami zorla, kacirana kadar ugrasmazsaniz ve en bastan kani bozuk bir adam secmezseniz...
Ne kiyas ne ihanet olur gul gibi gecinir gidersiniz...
Bazi kadinlarin 'onun icin sacimi supurge ediyorum' diyerek adama boyunduruk takmadiklari kaliyor bir tek, her dakika yoklama, sıkıştırma, ilgiye bogulmak icin olmadik hareketler vs.
Sonra da adam eski, makul, onu bogmayan sevgilisine donunce olay cikiyor.
Kisacasi adami zorla, kacirana kadar ugrasmazsaniz ve en bastan kani bozuk bir adam secmediyseniz...
Ne kiyas olur ne ihanet gul gibi gecinir gidersiniz...
Bazi kadinlarin 'onun icin sacimi supurge ediyorum' diyerek adama boyunduruk takmadiklari kaliyor bir tek, her dakika yoklama, sıkıştırma, ilgiye bogulmak icin olmadik hareketler vs.
Sonra da adam eski, makul, onu bogmayan sevgilisine donunce olay cikiyor.
Kisacasi adami zorla, kacirana kadar ugrasmazsaniz ve en bastan kani bozuk bir adam secmediyseniz...
Ne kiyas olur ne ihanet gul gibi gecinir gidersiniz...
canımmmm geçmiş geçmişte kalmıştır unut gitsin boşver..ilk değilsen bile son olmaya çalış bitenecim :))Nezamandır takip ediyorum burayı ve sonunda cesaret edip kafama takılan soruyu sizinle paylaşacağım..
Şimdiden çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.
Bir erkek sizce sizden önce başkalarıyla bazı şeyleri yaşamışsa ve onun için siz ilk değilseniz ne düşünürsünüz ? Sizce kafaya takılacak bir şey mi ? Yoksa sevdiğin surece geçmişin ne önemi mi var ? Kafam karışık yardımcı olur musunuz lütfen
günümüzde rahibe gibi kizlar bulunur ama hiç bir erkek rahip gibi yasamaz!! :)
geçmisinde iliskisi olmayan erkek sayisi yok nerdeyse!... o yüzden sen önce kendi degerlerine bakacaksin!
örnegin neleri kabul edebilir, neleri kabul edemezsin?
bahsettigin kisi geçmisiyle ne kadar ilgili, geçmisine ne kadar bagli?
kendi kendine takinti yaparak kafanda sorma bu sorular kendine, otur onunla karsilikli konus,
merak ettigin bütün sorulari sor! aklina ve kalbine yatiyorsa verdigi cevaplar sorun yok!
yok yatmiyorsa, yol ver baslamadan bitsin!
Geçmişinde takılan biri değil yani kendisi aslında kendini biraz da suçlu hissediyor utanıyor bu durumdan gururlandığı birşey asla değil ama çok nadir konusu açıldığında beyefendi gayet güzel herşeyi hatırlıyor öylesine sohbet konusu olmuyor bu tabiki ben çok ısrar edince anlatıyor
iftiharla anlattigi bir durum degilse sorun etmenin geregi yok...
dedigim gibi bakir erkegi bulamazsin... sana verdigi deger, ilgi, önem ve alaka önemli...
eskilerden konusmasi, yada detayina kadar anlatmasi seni rahatsiz ediyorsa sorma bir daha!
kendini üzme, erkekler için bir mevzu kapanmissa, bitmis gitmistir! desmeye gerek yok!
onlar bizim taktigimizin 10'da 1'i kadar bile takmiyorlar kafalarina eskilerini..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?