Sizce?????

bence yaşanmış şeyler geride kalmalı kesinlikle sürekli gündem yapıp önüne sunarsan ilişki yıpranır... sürekli kafanda bunu düşünmek insanı her türlü gerer kafandan atmanın yolunu bulmak en iyisi olur ya da sürekli düşünürüm diyorsan ilişkin işkenceye döner fazla uzamadan bitir Kafana takılmayan biri ile yoluna devam et.

Günlerce kendi kafamda bir sürü atıp tuttum galiba çok abarttım sağlıklı düşünemedim. Sizin yorumlarınız gibi hiç düşünemedim aslında abarttığım kadar büyük bir dert değilmiş yorumlarınız çok işime yaradı çok teşekkür ederim .

boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye

YANİ sen onun davranışlarından anlarsın.Kızlar hısseder cunku.
Yani sen onun davranışlarından anlarsın zaten . Kızlar hısseder cunku. Ama çokta takılacak bir durum degil.Geçmiş geçmişte kalmış.İrdeleme bnce bu sefer ilişkini yütütemezsın ve kendını kötu hıssedersın.

Bu adamin karakteriyle de alakali iliskiyi yasama seklinizle de...

Gozunu ilk sevgilisiyle kabak cekirdegi gibi acip cosan da gorduk.

Daldan dala konup son limana cakilip kalan da.

Bir de kiyas meselesi tatsiz olsa da bosuna olmuyor bazen.

Bazi kadinlarin 'onun icin sacimi supurge ediyorum' diyerek adama boyunduruk takmadiklari kaliyor bir tek, her dakika yoklama, sıkıştırma, ilgiye bogulmak icin olmadik hareketler vs.

Sonra da adam eski, makul, onu bogmayan sevgilisine donunce olay cikiyor.

Kisacasi adami zorla, kacirana kadar ugrasmazsaniz ve en bastan kani bozuk bir adam secmediyseniz...

Ne kiyas olur ne ihanet gul gibi gecinir gidersiniz...

Doğrusu seni cok merak ediyorum. Kimsin sen? Seni izlemeye aldim çünkü yorumlarini begeniyorum ama sen kimseyi izlemiyorsun. Özel mesajın kapalı. Kimseye cevap vermiyorsun.
Hakikaten valla cok merak ediyorum. Cok gizemlisin eheheh

bi kadının ilki olmak bile çok zorken bi erkeğin ilki olmayı beklemek ne bileyim zor bi ihtimal. Benden önce başkasını sevmiş olmasını bende zor kabullendim şimdi düşünmemeye çalışıyorum sende öyle yap olmuş bişeyi değiştiremeyiz sonuçta maalesef

Teşekkur ederim çok haklısınız :)

canımmmm geçmiş geçmişte kalmıştır unut gitsin boşver..ilk değilsen bile son olmaya çalış bitenecim :))
öncelikleeee sen farklısın..hissettir..mutlu et..:) daha çok sev...
ilk öpmen ilk dokunman ilk sevmesi önemli değil...
seeeeen farklısın...

günümüzde rahibe gibi kizlar bulunur ama hiç bir erkek rahip gibi yasamaz!! :)
geçmisinde iliskisi olmayan erkek sayisi yok nerdeyse!... o yüzden sen önce kendi degerlerine bakacaksin!
örnegin neleri kabul edebilir, neleri kabul edemezsin?
bahsettigin kisi geçmisiyle ne kadar ilgili, geçmisine ne kadar bagli?
kendi kendine takinti yaparak kafanda sorma bu sorular kendine, otur onunla karsilikli konus,
merak ettigin bütün sorulari sor! aklina ve kalbine yatiyorsa verdigi cevaplar sorun yok!
yok yatmiyorsa, yol ver baslamadan bitsin!

Geçmişinde takılan biri değil yani kendisi aslında kendini biraz da suçlu hissediyor utanıyor bu durumdan gururlandığı birşey asla değil ama çok nadir konusu açıldığında beyefendi gayet güzel herşeyi hatırlıyor öylesine sohbet konusu olmuyor bu tabiki ben çok ısrar edince anlatıyor

iftiharla anlattigi bir durum degilse sorun etmenin geregi yok...
dedigim gibi bakir erkegi bulamazsin... sana verdigi deger, ilgi, önem ve alaka önemli...
eskilerden konusmasi, yada detayina kadar anlatmasi seni rahatsiz ediyorsa sorma bir daha!
kendini üzme, erkekler için bir mevzu kapanmissa, bitmis gitmistir! desmeye gerek yok!
onlar bizim taktigimizin 10'da 1'i kadar bile takmiyorlar kafalarina eskilerini..!

kesinlikle haklısınız çok teşekkür ederim hiç bu yönden düşünemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…