sizcede öylemi:karısı ölmüş adamı al karısını bırakmış adamı alma

Hiç duymamıştım bu sözü, çok güldüm.

Boşanmış adam aldım, çok da mesudum.

Bir dediğimi iki etmez, sever sayar, harika bir ailesi var, bugüne dek asla bir şeye karışmadıkları gibi, fikirlerini sorduğumuzda daima aldığımız cevap "siz bilirsiniz" oldu. Çalışkandır, merhametlidir, sözünün eridir. Maşallah çok da yakışıklıdır, kendisine dibim düşer. Bu adam, sırf boşanmış diye bir şansı hak etmiyor muydu?

Bu tarz önyargıları bir kenara bırakın, zira mutluluğun kriterleri çooook başka şeyler.

ya evet bende duyunca şaşırdım yani bu lafı yazdım sizlerinde fikirlerini almak istedim

Karısı ölmüş biriyle evlenmek tabi ki daha problemsiz olur, ama bu boşanmış biriyle evlenilmez manasına gelmiyor. Karısı ölmemiş birinin eski karısı problem çıkarabilir, kıskançlık yapabilir, varsa çocukları size ters gidebilir, anneleri dolduruşa getirir vs vs Ama olmayabilir de tabi

Milletçe standart geliştirmeye bayılıyoruz. Bu ne şimdi?

Bütün genellemeler yanlıştır, bu dahil..
İlla bi genelleme yapacaksak, senin dediğinin tam zıttı bana daha makul geliyor.

Ben olaya duygusal açıdan bakıyorum.. Eşi ölmüş bir adamın kalbinde her zaman rahmetli eşi yer tutar.. Ben sevdiğim insanın kalbi sadece bana atsın isterdim..
Boşanmış adamınsa eskiye dair defteri kapanmıştır, kalbinde yer tutan başka kadın yoktur..

Bunu savunan aptaldir. Net.

Iki insan anlasamazsa ayrılır. Gayet normal aslında. Ama bizim toplumumuzda hemen bi arabesklik bi yafta bi bişey..

Yalnız öyle bir anlattınız ki, adamı elinden kaçıran ilk kadın da nasıl bir ahmakmış diye meraklanıyor insan

S sonnssss Böyle genellemeler çok saçma. Ona bakarsan, adamın deliler gibi aşık olduğu karısı da ölmüş olabilir. Düşünsene aşklarının doruğunu yaşarlarken, ölen bir kadının yerini doldurmak kolay olur mu? O zaman karısı ölenle evlenmek de büyük risk.

Bence de. Bi kadinin bosadigi bi adam duzgun bi adam degildir. Cunku kadinlar kolay kolay adam bosamaz. Inanmiyosan forumdaki konulari oku. Cahili de egitimlisi de tum kadinlar nasil cirpiniyor yuvalari icin gor. Kadin bosaniyosa o adamdan sabun olmayacak demektir.

Erkekler oyle degil karsisina biraz daha heyecanlandiran bi kadin ciksa colugu cocugu da dusunmezse hemen kosar pesinden. Ya da sorumluluklar fazla geldi mi iki bahanenin arkasina siginip hop arazi olur. Bi erkek bi kadini bosasa nolur bosamasa ne. O kadinin karakterini gostermez. Ama kadin bosuyosa o adamdan kork

Karısını bırakmış adamı değilde karısının kocasını bıraktığı adamdan uzak dur. Çünkü ortada büyük bir neden yokken kadınlar, yuvalarını bozmaz. Son ana kadar kurtarmaya çalışır. Sepetlediyse kocayı vardır bi hikmet.

Yalnız öyle bir anlattınız ki, adamı elinden kaçıran ilk kadın da nasıl bir ahmakmış diye meraklanıyor insan

Valla onu ben de merak ediyorum. Yani bu adamın yemek temizlikle de sorunu yok, elinden her iş de geliyor, içkisi kumarı kahvesi vs yok, o hatun daha ne isteyip veya nasıl psikopatlıklar yapıp da adamı kaçırmış bilemiyorum ama iyi ki de öyle olmuş. Hatta bazen dalga geçiyorum "bir gün karşı karşıya gelirsek kesin teşekkür edeceğim" diye.

Allah herkese mutlu, huzurlu yuvalar nasip etsin.

sizin fikirleriniz nedi

Karisi olmus olanin cocuklariyla ugrasirsin, karisindan ayrilanin agrizasiyla bazende eski karisiyla , en iyisi bekarla evlenmek oda tabi garanti degil ama en azindan ayni noktadan baslamis oluyorsun .

Kötü bir erkeğin eşi ölemez mi?

Tamamen kişiye göre değişir, çevremde çok var örnek iyi de kötü de...

Kimbilir hangi aklı kıtın uydurduğu bir söz bu..
Evlenecek olan kadınların kriteri bu mu olmalı?
Karısı ölen adam mükemmel öylemi?Hahaha komik milletiz biz...

Ben asla katılmıyorum.
İki durum da insanına göre değişir elbet.
İnsan hiç anlaşamadığı birinden ayrıldı diye bu şekilde yargılanamaz.
Eşi ölen de sorgusuz sualsiz iyi olarak değerlendirilemez.
Kadın erkek fark etmez tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…