peki hangisini almaya karar verdin?Arkadaslar kopmus burasi giremedim evet yazdim ben hep yaşli insanlardan bunu duydum karisini bosayan erkek alismis bosamaya ne bilim iste oyle duydum
eski eşimi 'aldıgımda' bekardı ama psikopat cıktı, o ne olacak? psikolojisi veya karakteri bozuk insanın bekar veya boşanmış olmakla pek alakası yoktur.. illaki boşanma sonra bazı psikolojik yaralar oluyor, ama Allah'ın izniyle aşılıyor.. ama bekar alırsan sorun yaşamazsın genellemesi cok sacma..bence ıksınıde alma,bekar al,evlilenıp ayrılmış insanlar çok sorun yaşıyorki ayrılıyor,ve o sorunlar maalesef bütün hayatlarını etkiliyor,piskolojılerını bozuluyor,ve eski eşten kopamama durumu genellıkle oluyor,çocuklar fılan,yanı yaşanmışlıklar var,
ben bekar alırsın sorun yaşarsın demedım,burdaki konuda sorduğuna cevap verdım,siz dıkkat ettım,ben nereye yazsam bişey cımbızlıyorusnuz,eski eşimi 'aldıgımda' bekardı ama psikopat cıktı, o ne olacak? psikolojisi veya karakteri bozuk insanın bekar veya boşanmış olmakla pek alakası yoktur.. illaki boşanma sonra bazı psikolojik yaralar oluyor, ama Allah'ın izniyle aşılıyor.. ama bekar alırsan sorun yaşamazsın genellemesi cok sacma..
Bekar al, bosanmislar sorunlu oluyor demediniz mi? Ben de bunu bi ornekle aciklamaya calistim.. Kendi yazdiginizin da farkinda degilsiniz galiba.. Ayrica nickinize dikkat ettim, alinti yaparken ozellikle sizi sececek kadar bi tanimisligim yok.. Demekki hep bu tarz yorumlariniz var, ben de alintilama geregi duymuşum..ben bekar alırsın sorun yaşarsın demedım,burdaki konuda sorduğuna cevap verdım,siz dıkkat ettım,ben nereye yazsam bişey cımbızlıyorusnuz,
bnce siz sorunlusnuz ki yorumumdan düz bir şekılde boşanmış olan ınsanlar sorunlu oluyor dediğimi yazıyorusnuz,ben malesef yaşadıklarında dolayı sorunları oluyor dedim,yaşanmışlık ve eski eşten kopamamaBekar al, bosanmislar sorunlu oluyor demediniz mi? Ben de bunu bi ornekle aciklamaya calistim.. Kendi yazdiginizin da farkinda degilsiniz galiba.. Ayrica nickinize dikkat ettim, alinti yaparken ozellikle sizi sececek kadar bi tanimisligim yok.. Demekki hep bu tarz yorumlariniz var, ben de alintilama geregi duymuşum..
Ne dediginiz anlasilmiyor, bi duzgun yazin ya..bnce siz sorunlusnuz ki yorumumdan düz bir şekılde boşanmış olan ınsanlar sorunlu oluyor dediğimi yazıyorusnuz,ben malesef yaşadıklarında dolayı sorunları oluyor dedim,yaşanmışlık ve eski eşten kopamama
çocuklar vs,kolaymı bır evliliği bitirmek,travmalarını atlamak,ben orada kişi sormuş bende bunlarla uğraşma,bekar al,bekarın başka sorunları ile uğraşırsın,ama kımse kolay kolay eski eşler çocuklarla uğraşamaz,sorunları oluyor balka anlam,sorunlu oluyor başka anlam,
sizin fikirleriniz nedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?