sizcede öylemi:karısı ölmüş adamı al karısını bırakmış adamı alma

karısı ölmüş adamı al karısını bırakmış adamı alma

Boşanmış adamı alma demiyor,karısını bırakmış adamı alma diyor.
Vefasız olur diye mi acaba ? Onu bırakan seni de bırakır diye olabilir.

Eski eş sorun çıkarır,adamı rahat bırakmaz,istekleri bitmez diye de olabilir.

Banada mantıklı geliyor çünkü adamdan kaynaklı sorunlardan mı ayrılmıs kadındanmı bilemezsin ikitaraftanda dinlemeyeceğine göre güvensiz ve risk söz konusu..

Bilenler vardır belki,
geçen gün bir bey buraya üye olmuştu eşini anlatmıştı, kadın sürekli adama sana ben bakıyorum benim evim diyormuş vs.
Doğru yanlış bilmem ben okuduğumu bilirim, kadın tamda boşamalıktı. adam sabır ediyorum diyordu boşamasında ne yapsın böyle bir durumda adam??
Her cinste olduğu gibi,Ne çirkef ne fena kadınlar var, aksilikte level atlamış kadınla ömrünümü çürütsün adam, adım boşanmış olmasın diye?

Arkadaslar kopmus burasi giremedim evet yazdim ben hep yaşli insanlardan bunu duydum karisini bosayan erkek alismis bosamaya ne bilim iste oyle duydum

İlk defa duydum bu vecizeyi :)

Adam kadını canından bezdirip öldürdüyse ne olacak :) Ya da canından bezip boşandıysa :)

Abarti bir soz olmakla beraber dogruluk payi olan soz.
Bosanmis erkek soz konusu ise iki kat fazla düşünüp araştırmak lazim. Cunku evlilikler genellikle erkeklerden kaynakli sebeplerle bitiyor...

Ben olsam iyi bir araştırırdım. Sanki boşanma sebebi sadece erkek mi? Belki kadın dayanılmaz biriydi. Belki ikisi de ayrı ayrı iyiydi ama birbirine uyumlu değildi. Belki sevgileri bitmişti daha fazla sürdürmediler.
Yani bir sürü sebebi olabilir.

Asıl ben eşi ölmüş kişi ile 10 kat daha fazla düşünürdüm. Sanırım yapamazdım da.

eski eşimi 'aldıgımda' bekardı ama psikopat cıktı, o ne olacak? psikolojisi veya karakteri bozuk insanın bekar veya boşanmış olmakla pek alakası yoktur.. illaki boşanma sonra bazı psikolojik yaralar oluyor, ama Allah'ın izniyle aşılıyor.. ama bekar alırsan sorun yaşamazsın genellemesi cok sacma..

ben bekar alırsın sorun yaşarsın demedım,burdaki konuda sorduğuna cevap verdım,siz dıkkat ettım,ben nereye yazsam bişey cımbızlıyorusnuz,

ben bekar alırsın sorun yaşarsın demedım,burdaki konuda sorduğuna cevap verdım,siz dıkkat ettım,ben nereye yazsam bişey cımbızlıyorusnuz,
Bekar al, bosanmislar sorunlu oluyor demediniz mi? Ben de bunu bi ornekle aciklamaya calistim.. Kendi yazdiginizin da farkinda degilsiniz galiba.. Ayrica nickinize dikkat ettim, alinti yaparken ozellikle sizi sececek kadar bi tanimisligim yok.. Demekki hep bu tarz yorumlariniz var, ben de alintilama geregi duymuşum..

bnce siz sorunlusnuz ki yorumumdan düz bir şekılde boşanmış olan ınsanlar sorunlu oluyor dediğimi yazıyorusnuz,ben malesef yaşadıklarında dolayı sorunları oluyor dedim,yaşanmışlık ve eski eşten kopamama
çocuklar vs,kolaymı bır evliliği bitirmek,travmalarını atlamak,ben orada kişi sormuş bende bunlarla uğraşma,bekar al,bekarın başka sorunları ile uğraşırsın,ama kımse kolay kolay eski eşler çocuklarla uğraşamaz,sorunları oluyor balka anlam,sorunlu oluyor başka anlam,

Ne dediginiz anlasilmiyor, bi duzgun yazin ya..

istisnai durumlar dışında genelde evlilikler erkeklerin yanlışlarından biter huylu da huyundan vazgeçmez ama her karısı ölen erkek te melaike değildir en iyisi mi ince eleyip sık dokuyarak adam gibi adamla evlenebilmek.

Valla eşim boşanmış bir erkekti, iyi ki de evlenmişim,bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim....Böyle genellemeler çok yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…