- 12 Aralık 2015
- 346
- 169
- 33
- Konu Sahibi minikkedii07
-
Ben tiksiniyorum korkmaktan ziyade. Hele o oldurunce cikan ses yokmu beni mahfediyor. Birileri varsa yardim istiyorum yoksa artik deodorant parfum spreyli ne varsa bocege sıkıyorum. Gunes kremi sıktıgım bile oluyorYani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?
Tabiki tırsıyorum hatta irite oluyor insan heryerden çıkacakmış gibi geliyor.Hadi ya bir an önce kurtulursunuz umarım..Bahsettiğim gibi büyük olanları var mı hamam böceği,kırkayak gibiler onlar daha bi korkunç ve ne tepki veriyorsunuz karşılaşınca zor bir durum gerçekten
Yani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?
Ayy bende süleymancığı çok severim çok şeker :) böle minik kertenkele gibi oluyo ya onlarr
Evet karşılaştım bir kaç kez ama nedense onlardan hiç korkmam ben sadece kara fatma gördüğüm zaman biraz terlerim o kadarOnlardan genelde korkuyoruz zaten kadınlar olarak:)Benim bahsettiklerimde küçükleri değil aslında şöyle hormonlu normalden büyük hamam böcekleri oluyor onlarla karşılaştınız mı daha önce tepkiniz ne oluyor
:) hamam böceği de neymiş pek de sevimli hayvanciklar. Öperim geliyo başımda daha beterleri var çünkü. Keşke evinde hamam böceği olsa akrep yerine. Ne hikmetse başka tür böcekler yok bu evde.
Korkunun ecele faydası yokmuş :) ki ben börtü bocekten korkardım eskiden. Şimdi hamam böceği örümcek turu şeyler bana zararsız geliyor :) ki siz biliyorsunuz nedenini.Birçoğumuzun böceklere veremeyeceği tepkileri siz akreplere vererek onların hakkından gelmişsiniz ama:))görüldüğü gibi bir çoğumuz korkuyor korkmayanlar da kıyamam,öldüremem ben diyor:)
Korkunun ecele faydası yokmuş :) ki ben börtü bocekten korkardım eskiden. Şimdi hamam böceği örümcek turu şeyler bana zararsız geliyor :) ki siz biliyorsunuz nedenini.
Valla hiç görmedim :) herhalde akrepler için kullandığımız birçok ilaç ve elektronik ses dalgası ile çalışan hasere kovucu sebebiyle örümcek dışında bişey olmuyo. Tabi birde evimin vaz geçilmesi akrepler.Evet ama gerçekten bir his var bundan sonra bu sorunu yaşamayacağınıza dair inşallah öyle de olur:)Hamam böcekleri çok dengesizler ama insanı ürküten de o bir de nası hızlılar:)tek tük olsa da öyle hamam böceği kırkayak gibi haşerelerle hiç karşılşatınız mı evinizde onlara çözümüz nedir:)
Valla hiç görmedim :) herhalde akrepler için kullandığımız birçok ilaç ve elektronik ses dalgası ile çalışan hasere kovucu sebebiyle örümcek dışında bişey olmuyo. Tabi birde evimin vaz geçilmesi akrepler.
Inşallah hislerinz gibi olur da yaratıklar olmaz bir daha.
Ayrıca dediğim gibi hasere korucular var elektrikli ve pilli olanları mevcut ses dalgası ile tüm haserelerde etkili bence. Fareler bile kaçıyor mesela. Deneyebilirsiniz. Fazla da pahalı değil.
Rica ederim. Evet bir araştırın bizde var akrepler faydası olmasa da diğer böcekler gelemiyor sanırım eve.Teşekkür ederim bunları bir araştırayım..O konuda da rahat olun bence artık olmayacaklar,olurlarsa da kendileri kaybeder kiminle dans ettikleri ortada:)
Bir cisimle alıp atıyorum dışarıEvet örümcek fobisi olan da duymuştum daha önce..Keşke bende korkmadan sadece tiksinebilsem:)O durumda müdahele edilebiliyor sanırım siz hamam böceği vb. böcekler görünce ne tepki veriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?