Sizde de böylemi? Hamilelik ,hazırlık,kv , görümce...

Bizde de aynı durumlar, annem el emeği örgüler oruyor beşiği alacaklar , hatta kardeşim bebek arabasını ben alacağım dedi bırakmadım . Eşimin taraftan şimdilik birşey gormedik. Benimki de tüp bebek, olana kadar bebekte bebek başımın etini yediler şimdi herkes kovuğuna çekildi

Herkes o cocugun üzerine titresin isteyen yok bu bir
herkesin cocugu kendıne özel
dotor kontrolleri takip edilsin isteyen de yok öyle buldumcuk hamilelerden değilim herkesi genellemeyin olur mu?

biz olmayacağını 3 sene sonra söyledik
ikimiz de 38 yasındayız ve 5 sene cocuk olmamıs , kendiliğinden olur dediler öğrenınce
kızının ıkı torunu için canını veren kv dem
oğlu baba olamıyor diye üzülmedi bile

ama şimdi bebek haberini alınca en cok o sevındı sankı yıllardır o beklıyormus gibi

İnsanları hele ki dış kapının mandallarını değiştiremezsiniz ki. Olay eşi doldurmaya gider tamam sonuna kadar tepki gösterilir. Ama eşinizin bu durumlarda kulağına kar suyu kaçırabilirsiniz mesela tek tük cümlelerle. Mesaj yerine varmış olur. Aynı şehirde bile değilsiniz onlarla takmaya hiç değmez..

Herkes o cocugun üzerine titresin isteyen yok bu bir
herkesin cocugu kendıne özel
dotor kontrolleri takip edilsin isteyen de yok öyle buldumcuk hamilelerden değilim herkesi genellemeyin olur mu?
Siz sadece maddiyat istiyorsunuz o zaman, ben daha makul ve kabul edilebilir bir şey yazmıştım.

farklı şehirde onlar
ayrıca en basından dedi zaten kv dem
ay ben bakamam annen bakar diye:)
Yine de bu insanlarla goruseceksin. Sonuçta kocanın annesi ve kardeşi. Kimsenin sağlığı ve iyiliği garanti değil,dünyanın ucu uzun farklı şehirde olsalarda ihtiyacın olabilir.
Zaten maddi bir sorun yoksa kamerani tak bakıcıya baktır çocuğu kimsenin nazını cekmezsin. Bu arada benim de kv çocuğa bakamayacagini söylemişti en baştan...en azından yapamayacaginin farkında bu yüzden ona kızamıyorum. ..Dediğim gibi bu insanlar hep hayatında olacak kendini "bana onu da yapmadılar bunu da yapmadılar "diye olumsuz duygularla doldurma. ..ben aylardır terapiye giden biri olarak ruh sağlığını koruman açısından soyluyurum. ..

Öyle göstermesine izin vermeyin sizde bişey derse herşeyi annem aldı zaten size bişey kalmadı dersiniz . O yeterince bozulur.

maddi manevi hiç emekleri olmayıpta bi de çocuk üstünde hak sahibiymiş gibi konuşur sahiplenirlerya hasta oluyorum o tavırlara zaten.

Sizin kv deleriniz nasıllar bu konuda.

şu kısmı sesli gülerek okudum :)
kayınvalidem nasıl mı?
çocuğa bi künye taktı hepsi bu.
ne bişey örmüş ne almış.
zaten beklemiyordum da. 7 günlükken bebeğim sarılık yüzünden bi gece hastanede kaldı. yatırırken eşim haber verdi. bebeği yoğun bakımda ışığa koyacaklar diye. o günden sonra bir kere arayıp sormadı torunum çıktı mı? sarılığı düştü mü iyi mi??...
en azından seninki 8. ayı bekle demiş.

iste buna ben de cok kiziyorum ve tepki verilmesine de hak veriyorum sonuna kadar.
cocuk hastalandiginda insan bir destek bekliyor,
hele ki ilk cocugu ise,
aman gecer cocuklar hasta ola ola buyur zaten demeleri bile yeter insana,
ama arayip sormamak ne demek ya.

ben çok takmıyorum kafama onları tanıdım artık
evet bakıcı düşünüyorum ama
şunu da düşünmüyor değilim
kendi kızı iki cocugu ıle annesınde yasıyor
cocuklar 3 ve 4 yaslarında ıken kızı bosanmıs
kızının iki cocuguna her türlü maddi manevi bakıp da , oğlununki için ortada bir konu yokken bakamayacagım deyip bunun hesabını yapması garip

zaten ben hep kafam rahat olsun mantıgındayım
bakma konusunda da anne de kvde de mecbur değil
kimseye guvenerek yapılmadı cocuk evet eşime sevgimden görüşüyorum tabiki zorunlu zamanlarda ama öyle mıç mıç olamıyorum , saygıda kusur etmeden sadece.

çok geçmiş olsun,üzüldüm .
dedi ama beni tanıyor 8 e kadar bekleyemeyeceğimi çok iyi bilir

evlat ayrimciligi varsa torun ayrimciligi da illa oluyor bence.

dur daha bombası geliyor.
biz farklı şehirlerde yaşıyoruz. kv geçen hafta bizim şehre birine gelmiş kalmaya.
bizi arayıp sormadı söylemediği gibi herkesi tembihlemiş sakın orada olduğumu söylemeyin diye.
bu kadar ilgili bi babanne...
zor görür torun yüzü bundan sonra.

a a, cok enteresan.
bu kv ye ne yapsan haketmis derim bundan sonra.

Benim kayınvalidem 5 yaşında ki oğluma iki üç kıyafet bir kaç oyuncak dışında hiç bir şey almamıştır. Benim ailemde evlerindeki bir odayı oğlum için dekore etti. Doğumu bırak sonrası bile değişmedi yani bende beklenti içerisinde hiç olmadım olmamda. En iyisi beklentisi olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…