Sizde de böylemi? Hamilelik ,hazırlık,kv , görümce...

a a, cok enteresan.
bu kv ye ne yapsan haketmis derim bundan sonra.

inan ki anlam veremedik. aramız kötü değildi, elimizden geldiğince iyi ağırladık. ilk geldiğinde 4 günlüktü bebeğim. biletlerini biz cebimizden karşıladık. eşim beni tek bırakıp gitti karşıladı getirdi. ( büyükşehirde yaşıyoruz bi evden çıkıp gelmesi 2 saat, ben daha kendime gelememişim emzirmeyi falan beceremiyorum uykusuzum)

geldi. o gün akşama kadar durdu evde. akşam üstü dedi ki ben tanıdığıma gidicem orada kalıcam bu gece.
garip geldi ama yine ses etmedik aldı eşim götürdü bıraktı. ertesi gün taa öğleden sonra gelecekmiş aldı geri getirdi.
o gün yemek yaptım akşam yemeği için oturdu candy crush oynadı. yaptığım yemekten yedi eline sağlık dedi, eşim topladı yerleştirdi. o akşam kaldı sabah erkenden ben x yere gidicem dedi (buranın ne olduğunu söylemiycem ama müzeye gidicem kadar abuk bir şey) eşimi aldı yine sabahın 8 inde gittiler. ben hep aralarda yalnızım evde bebekle. eşime ihtiyacım var ama anası şoförlük yaptırıyor. gitmiş yine o tanıdığına. o gün bebeğimin sarılığı yükselmiş hastaneden sonuç bekliyoruz ona göre yatırılacak. onun stresine girdim, ağlayıp duruyorum evde yalnız yalnız. tanıdıklarının evinde tadilat işi varmış annesi eşim adına o yapar diye söz vermiş (eşimin mesleğiyle ilgili bi iş) eşim ona koşturuyor ben evde bebek ağlıyor.
bebeği bağladım önüme sling ile. bi tarhana çorbası karıştırayım dedim. ağlaya ağlaya yaptım, o sırada geldi akşam 6da oturdu şapur şupur içti çorbayı.
başka bişey yapamadım kusura bakmayın (!) dedim. aa kızım olsun sorun değil dedi!
ağlama bak üzülme bebeğin iyileşir sarılıktan bişey olmaz dedi (ben kendisine sinir olup ağlıyodum halbuki) bi de teselli etti yani.
saat 8 de bileti vardı yine eşimi de aldı gitti otogara.
benim bütün sinirimi alt üst etti gitti kadın.

victoryvivi konunu sabote ettim ama gerçekten bunu sonunda paylaşıp rahatlamam lazımdı. oh be.

bunlarin hepsi bir deneyim Spizella,
cok uzuldum gercekten,
ancak bunlari yasayip iste sey diyorsun,
bu dunyada cocugumdan degerlisi yok,
mesela ilk cocukta muhtemelen benim esim de senin esin gibi davranirdi,
ama ikinci cocukta, kim ne yaparsa yapsin, benim onceligim cocugum diyebiliyor.

ama bu yaslilarin deneyimi bizden fazla,
o yuzden insan kotu niyet aramiyor da degil,
neyse diyeyim en iyisi,
dedigin gibi daha zor gorsun torununu...

Yok valla bende anlamiyoru.bizim bu tarafta telas var..ablam annem...
Gorumcem olsun kv olsun..sadece dillerinde gorunce heyecan var..bir igne almadilar..istememde..hevesmi etmez insan anlamiyorum.dusunemezmi...
O yuzden seni gayet iyi anladim :)
Bosver ona gore herkes karsiligini aldi alicak

ahh eşim de sonradan çağırdığına bile pişman oldu. aslında kendi çok istekliydi gelicem gelicem diye. geldi torununun yüzüne bakmadı. çocuk orda kendini yırtarcasına ağlıyor neyi var anlamıyorum elim ayağıma karışmış, gelmiş bebeğin gardrobunu açmış kıyafetlerinin fotoğrafını çekiyor. aile whatsapp grubuna atacakmış.
ve bu kadının evimize ilk gelişiydi. gerçekten şok geçirdim böyle bir anne nasıl olabilir... gerçi sadece eşime anneliği böyle.. o da dediğin gibi evlat ayırmasından kaynaklı bence.
şansını kaybetti, benim işime gelir. ama kızım da babannesiz kaldı, zaten anneannesi yok. neyse kimseye ihtiyacı olmadan büyütürüz inşallah.

daha iyi işte gelmesin
keske benımkı de gelmese
o sıkısık zamanımda gelecek ve hiçbir desteği olmadığı halde kendini satacak bize

eşim 40 yasında dam hala eşimi dolduruyor ben snei ne zorluklarla buyuttum diye
artık annelık gereği yapmıs oldugu herseyı 5 senedir dınlemekten bıktım
eşime kendısını anlatır senı nasıl okula goturdum dimi annem
nasıl doktorlara götürdüm dimi annemm bir de eşimden olay bekler

keşke benımkı de gelse de aynı sewhıre bana hıc haber vemese

Allahım yaaa anneliği ne sanıyor millet
ben de şimdiden deftere not tutayım bari kızıma ne aldım kaç para harcadım hangi doktorlara götürdüm.. sonra lazım oluyo demek!
sanki çocuk mu istiyor dünyaya gelmeyi. yapıyorsak tabiki her şeyi yapacağız onun için. bunun ekmeğini yemeye çalışmak nedir ya!

evet bize her geldiğinde ağlıyordu kv dem sürekli ama
ben cokfedakar anneyim diye
bir gün dayanamadım ne fedakarlıgı dedim
işte bunları saydı
okul okuttum , okula kucukken ben gotuırdum
allerjisi vardı tedavi ettirdim falan dedi

dedim ki bunlar zaten görevin , anneysen yapacaksın yani dedim
ama kadın satıs pazarlama uzmanı ne alınıyor ne de susuyor , değişiyor aynen devam

Benim ikinci cocukda ki hikayem de buna benzer. Ama ne yalan söyleyeyim, bu kadar absurd ve bu kadar sinir bozucu degil. Sabrınıza hayran kaldım

Başlığa hitaben; evet aynen böyle.

Yalnız bi de şu var; annem benim kızıma her şeyi yaptığı gibi erkek kardeşimin oğluna da heeeer şeyi yaptı. Biraz kişilik meselesi sanırım.

Ama bunun aksini gördüğüm çok nadir arkadaşım/akrabam vardır. Herhalde oğlunun çocuğu olunca güncelleme geliyo bu kv lere bi anda gelinin annesi alıra bağlıyorlar.

okula götürmüş bak sen ne büyük fedakarlık
neyin kafası bu acaba...
aman nolur bu kadın bişey alsa da kabul etme.
çocuğuna da der sonra bunu ben aldım onu ben yaptım diye.

erkek analarinin isi o bi kere
ben yapcam onu
el kiziyla asik atmak kolay mi

Benim ikinci cocukda ki hikayem de buna benzer. Ama ne yalan söyleyeyim, bu kadar absurd ve bu kadar sinir bozucu degil. Sabrınıza hayran kaldım
evde kaldığı akşam viskisini yudumlayıp yanında bebek çikolatalarından yediği kısmı yazmadım daha ne absürtlükler var anlatamam. kadına sabretmekten ermiş gibi bişey oldum

Benim hiç bir taraftan beklentim yok. Ha alırlarsa biseyler mutlu olurum,ama asla almak zorunda değiller sonuçta onlara güvenerek bebek yapmadım ben. Minimum beklenti minimum hayal kırıklığı.

Bana beklentiniz yüksek geldi.
Benim kayınvalidem de hiç sormadı, ama ben de hiç sorması gerektiğini düşünmedim.
Bir de henüz çok erken bi zamandasınız.
Şimdi hesapladım bebeğin ilk kıyafetini 7 aydan sonra almışız annem zorla bi dükkana sokmuştu, odası 8 aylıkken.
Heves edersiniz erken yaparsınız, ama yetiştirme sıkıntısı olmaz.

ahaha ayni boyle =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…