- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Ahahahaah:)ben kucuk icinde umutlu degilim hadi iyisin yine
Insan duramiyor ki yegen baska birsey.Bende sizinle ayniyim yegenime surekli birsey yapip,mutlu etmek istiyorum.Birde hikayemiz birbirine cok benziyor.Bende suan tup bebekle hamileyim.Ve gorumcem arayip tebrik etmedi.Icime cok dokundu.Evet aynen
En kıymetlim dediği oğlunun çocuğu olacak
Görümcem de hala olacak ama tenezzül edip bir kere nasılsın diye aramadı
Ben de hala oldum geçen yıl yeğenime deli
Oluyorum
Sürekli ona birşeyler alıyorum onunla vakit geçirmeye çalışıyorum
Sevmek böyle birşey bence
Bi tane şapkası var Kışlık. Çoğu videosunda onu görüyorum Bugün gittim şapka aldım mesela
Kardeşimin maddi durumu benden kat kat iyi ama ben halasıyım
Ben de almak istiyorum
eksik okuyosunuz galiba. Babamlar 1 sene boyunca kizimin mamasini aldi diyorum. Açın fiyatlara bakın hangisi ne kadar tutuyor. Bez deyince de prima kullanmadim hiç. Molfix ve sleepyBez az mi geliyor size
Herkese merhaba,
17 haftalık hamileyim , uzun zaman sonra tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım.
Daha evvel de konu açmıştım hamile kaldım ve eşimin yanında bana çok iyi davranan ,ablacım ablacım diye pervane olan görümcem bir kere arayıp hayırlı olsun demedi.
Buna çok bozuldum mesela , sanki aramızda kan davası var, ilk defa hala olacak ama o bebeğin annesini arayıp insan sevındım cok , hayırlı olsun demez mi?
Kayınvalideme gelince ona biz haber verdik hamilelik haberini, zaten görümce ile aynı evde yasıyorlar, aradıgımızda da görümcem yanında idi.
4 ayı tamamladım hamilelikte, çalışıyorum ,çok yoğun bir iş tempom var dolayısı ile hazırlıklar için çok vakit bulamıyorum bu bakımdan öğrendiğim günden beri az az elimden geleni yapıyorum.
Maddi durumumuz yerinde ,ancak annem bebeğimize çok özeniyor imkanı dogrultusunda birseyler alıp veriyor bana bebek için ben de mutlu oluyorum
Bir erkek kardesim var o da aynı şekilde gönlünden geceni alıyor, kendi cocugunun beşiğini , ana kucagını , portatif yatagını ,puset bebek arabası, tüm büyük araç gereçleri verdi.
Annemle gecenlerde bebeğin odası için konusurken hangı dolabı ve yatagı begendığimi söylemiştim annem gitmiş almış mesela yarın eve gelecek ve kurulacak.
Bebeğin odasına ben fon perde aldım onu da anneme göstermiştim ona uygun tülünü annem perdeciye diktirmiş herneyse.
herkeste bir sevinç ,bir kosturmaca bebişe birşeyler alma telaşı var benim tarafımda.
Bu arada annemin kendi maaşı yok , çalışmıyor .
kv demler ise bizimkilere göre çok daha varlıklı insanlar.
Günler böyle gelip geçerken kv dem bebekle ilgili bir ihtiyacınız var mı, ne yapacaksın , neler alınacak ,hazırlıklara başladın mı vs vs hiçbirsey sormuyor.
sadece eşimi arıyor ve bebek için telefonda çığlıklar atıyor ,ama sanki uzaktan bir el
oğlunun ilk evladı olacak hiç özenmesi yok.
Bana söylediği şey 8. ayda alınacak şeyleri alırız oldu, ama bu da lafta biliyorum 8. ay çok geç değil mi
8. aya kadar bekle hiçbirşey alma dedi bir kere konusu oldu.
Dediğim gibi beklentim yok maddi anlamda ama insan hiç mi özenmez.
Özenmeyip soğuk olsa anlarım ama çok düşünceli edasında kendini satar bir de:)
Çocuk doğunca en çok emeği onlar vermiş, en çok onlar seviyor gibi davranacaklar çünkü huylarıdır hiç birşeye el sürmeyip biz çok fedakar çok iyi aileyiz demek 5 senedir hep aynılar.
Sizin kv deleriniz nasıllar bu konuda.
Isterseniz en ucuz bez olsun ben ona takilmadim ki gerçekten çok garipsiniz.eksik okuyosunuz galiba. Babamlar 1 sene boyunca kizimin mamasini aldi diyorum. Açın fiyatlara bakın hangisi ne kadar tutuyor. Bez deyince de prima kullanmadim hiç. Molfix ve sleepy
Bebeğimle ilgili kvmden bi çöp görmedim. Umurumda da olmadı.
Böylece çocuk üzerinde "Biz bunu yaptık" diyecek söz hakkı da olmadı. Şimdi yapacağız diye uğraşırlar, uğraşsınlar bakalım ben yazdım deftere
Evlilik zamanı gibi düşünün; kvniz ne kadar karışırsa o kadar sahiplenecek, hiç gerek yok. Ne güzel ana kız düzüyorsunuz işte bebeğin odasını, buna odaklanın ve mutluluğunuzu böyle gereksiz şeylere takılarak zedelemeyin.
Sizin rızanızı kazanmak ve bebeğinizi haketmek için ne kadar daha masraf yapmaları gerekiyordu sizce?Genelde aynı.Oğlumda herşeyi annemler yaptı.Kv kp varlıklı oğullarının ilk çocuğu oğlum ama elle tutulur gözle görülür hiçbirsey yapmadılar.Annemler 4 bin lira masraf etti oğluma.Kv 75 liralık 2 takım 2 zihin bir battaniye aldı.Inanabiliyor musunuz?Genele vurunca hep anneanne dede dayı teyze özeniyor.Nadiren erkek tarafının özendiği birşeyler aldığı.Hic takma annen ne güzel yapmış herşeyi kardeşin yapmış gerisini de siz halledersiniz tamam.Özenmek bi kültürdür bence ince düşüncedir.Herkeste olmuyor işte.
Sizin rızanızı kazanmak ve bebeğinizi haketmek için ne kadar daha masraf yapmaları gerekiyordu sizce?
Evet ben de görgü ve ince düşünce olarak bakıyorumGenelde aynı.Oğlumda herşeyi annemler yaptı.Kv kp varlıklı oğullarının ilk çocuğu oğlum ama elle tutulur gözle görülür hiçbirsey yapmadılar.Annemler 4 bin lira masraf etti oğluma.Kv 75 liralık 2 takım 2 zihin bir battaniye aldı.Inanabiliyor musunuz?Genele vurunca hep anneanne dede dayı teyze özeniyor.Nadiren erkek tarafının özendiği birşeyler aldığı.Hic takma annen ne güzel yapmış herşeyi kardeşin yapmış gerisini de siz halledersiniz tamam.Özenmek bi kültürdür bence ince düşüncedir.Herkeste olmuyor işte.
Hamile olduğunuz için susup çekiliyorum. Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almanız dileğiyle...Pardon da size ne bundan?
Evet ben de görgü ve ince düşünce olarak bakıyorum
Ancak buradaki çoğu kişi maddi beklenti gibi düşünmüş ve zorunluluk olarak düşündüğümü belirtmiş
Hiç özenmeyip emek vermeyen kişilerin Sevgisinden de şüphe duyuyorum
Insan duramiyor ki yegen baska birsey.Bende sizinle ayniyim yegenime surekli birsey yapip,mutlu etmek istiyorum.Birde hikayemiz birbirine cok benziyor.Bende suan tup bebekle hamileyim.Ve gorumcem arayip tebrik etmedi.Icime cok dokundu.
Cok tesekkur ederim.Inan bilmiyorum.Bende daha once miyom vardi.Ameliyat olduktan sonra tuttu.Birde bende kan pihtilasmasi var faktor5victoryvivi kızlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de tüp bebek düşünüyorum, polikistik over sendromu olanlarda etkili midir acaba tüp bebek yöntemi?
Allah size ve tum isteyene nasip etsin :)victoryvivi kızlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de tüp bebek düşünüyorum, polikistik over sendromu olanlarda etkili midir acaba tüp bebek yöntemi?
Canim bebeğin hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin insallah.bende 14 yil sonra hamile kaldim.hamlileligimin son 3 ayinda kardesim agir bi ameliyat geçirdi. Yogunbakim kapilarinda bekledik bi sure. Sonra eve cikti cok şükür. Bu surecte de hep yaninda kaldim..çok zor sartlarda hazirlik yaptik bebeğime. Arada eve git temizlik boya yaptr ,bebege kiyafet al,yika utule,gündüz zarzor dolaşıp besik yatak alip gece kardesim icin acillerde kaldigimiz oldu..bebegim iri bebekti bazen yürümem cok zor oluyodu..Herkese merhaba,
17 haftalık hamileyim , uzun zaman sonra tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım.
Daha evvel de konu açmıştım hamile kaldım ve eşimin yanında bana çok iyi davranan ,ablacım ablacım diye pervane olan görümcem bir kere arayıp hayırlı olsun demedi.
Buna çok bozuldum mesela , sanki aramızda kan davası var, ilk defa hala olacak ama o bebeğin annesini arayıp insan sevındım cok , hayırlı olsun demez mi?
Kayınvalideme gelince ona biz haber verdik hamilelik haberini, zaten görümce ile aynı evde yasıyorlar, aradıgımızda da görümcem yanında idi.
4 ayı tamamladım hamilelikte, çalışıyorum ,çok yoğun bir iş tempom var dolayısı ile hazırlıklar için çok vakit bulamıyorum bu bakımdan öğrendiğim günden beri az az elimden geleni yapıyorum.
Maddi durumumuz yerinde ,ancak annem bebeğimize çok özeniyor imkanı dogrultusunda birseyler alıp veriyor bana bebek için ben de mutlu oluyorum
Bir erkek kardesim var o da aynı şekilde gönlünden geceni alıyor, kendi cocugunun beşiğini , ana kucagını , portatif yatagını ,puset bebek arabası, tüm büyük araç gereçleri verdi.
Annemle gecenlerde bebeğin odası için konusurken hangı dolabı ve yatagı begendığimi söylemiştim annem gitmiş almış mesela yarın eve gelecek ve kurulacak.
Bebeğin odasına ben fon perde aldım onu da anneme göstermiştim ona uygun tülünü annem perdeciye diktirmiş herneyse.
herkeste bir sevinç ,bir kosturmaca bebişe birşeyler alma telaşı var benim tarafımda.
Bu arada annemin kendi maaşı yok , çalışmıyor .
kv demler ise bizimkilere göre çok daha varlıklı insanlar.
Günler böyle gelip geçerken kv dem bebekle ilgili bir ihtiyacınız var mı, ne yapacaksın , neler alınacak ,hazırlıklara başladın mı vs vs hiçbirsey sormuyor.
sadece eşimi arıyor ve bebek için telefonda çığlıklar atıyor ,ama sanki uzaktan bir el
oğlunun ilk evladı olacak hiç özenmesi yok.
Bana söylediği şey 8. ayda alınacak şeyleri alırız oldu, ama bu da lafta biliyorum 8. ay çok geç değil mi
8. aya kadar bekle hiçbirşey alma dedi bir kere konusu oldu.
Dediğim gibi beklentim yok maddi anlamda ama insan hiç mi özenmez.
Özenmeyip soğuk olsa anlarım ama çok düşünceli edasında kendini satar bir de:)
Çocuk doğunca en çok emeği onlar vermiş, en çok onlar seviyor gibi davranacaklar çünkü huylarıdır hiç birşeye el sürmeyip biz çok fedakar çok iyi aileyiz demek 5 senedir hep aynılar.
Sizin kv deleriniz nasıllar bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?