Sizde de böylemi? Hamilelik ,hazırlık,kv , görümce...

Insan duramiyor ki yegen baska birsey.Bende sizinle ayniyim yegenime surekli birsey yapip,mutlu etmek istiyorum.Birde hikayemiz birbirine cok benziyor.Bende suan tup bebekle hamileyim.Ve gorumcem arayip tebrik etmedi.Icime cok dokundu.

Genelde aynı.Oğlumda herşeyi annemler yaptı.Kv kp varlıklı oğullarının ilk çocuğu oğlum ama elle tutulur gözle görülür hiçbirsey yapmadılar.Annemler 4 bin lira masraf etti oğluma.Kv 75 liralık 2 takım 2 zihin bir battaniye aldı.Inanabiliyor musunuz?Genele vurunca hep anneanne dede dayı teyze özeniyor.Nadiren erkek tarafının özendiği birşeyler aldığı.Hic takma annen ne güzel yapmış herşeyi kardeşin yapmış gerisini de siz halledersiniz tamam.Özenmek bi kültürdür bence ince düşüncedir.Herkeste olmuyor işte.

eksik okuyosunuz galiba. Babamlar 1 sene boyunca kizimin mamasini aldi diyorum. Açın fiyatlara bakın hangisi ne kadar tutuyor. Bez deyince de prima kullanmadim hiç. Molfix ve sleepy
Isterseniz en ucuz bez olsun ben ona takilmadim ki gerçekten çok garipsiniz.
Süper valla hem bez hem mama alinsin hem de begenilmesin.

Hay ağzınıza sağlık.

Aynısını yaptık. Çocuk benim. Kocamla ikimiz istediğimiz için yaptık. Siz de öyle. Kimseden bir şey beklemeyin de sonra boş yere üzülmeyin. İnanın kafanız daha rahat olur.

Sizin rızanızı kazanmak ve bebeğinizi haketmek için ne kadar daha masraf yapmaları gerekiyordu sizce?

Evet ben de görgü ve ince düşünce olarak bakıyorum
Ancak buradaki çoğu kişi maddi beklenti gibi düşünmüş ve zorunluluk olarak düşündüğümü belirtmiş
Hiç özenmeyip emek vermeyen kişilerin Sevgisinden de şüphe duyuyorum

Kesinlikle maddiyat değil beklenilen.Sizi anliyorum.Ayni binadayiz maalesef biz kv lerle.Oğlum 3 yaşında bi kere elinden tutup parka götürme bi bayramlık alma vs hicbirsey yok.Sözde çok seviyorlar ama manevi olarakta bişey yok.Oglum yanındayken kp tv den gözünü ayırmıyor.Cocugun suratına bakmıyor.Birgun görmesin getirmediniz çocuğu özledim vs. diye laf çarpıyor.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Insan duramiyor ki yegen baska birsey.Bende sizinle ayniyim yegenime surekli birsey yapip,mutlu etmek istiyorum.Birde hikayemiz birbirine cok benziyor.Bende suan tup bebekle hamileyim.Ve gorumcem arayip tebrik etmedi.Icime cok dokundu.
victoryvivi kızlar Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de tüp bebek düşünüyorum, polikistik over sendromu olanlarda etkili midir acaba tüp bebek yöntemi?

Anne adaylarının böyle zamanlarda bu kıyaslara girmesi beni çok şaşırtıyor açıkçası. Bunları boşverin, aylar ilerledikçe ne olacak, doğumdan sonra sizi neler bekliyor, eşler bebek bakımına nasıl dahil edilmeli vs bir dünya konu var düşünmeniz gereken. Bunlara odaklanın bence. Boşuna kendinizi strese sokuyorsunuz. Almasın, karışmasın, söz hakkı olmasın daha iyi değil mi işte?

30 dan once bısey almadım, cok erken alıp onlerını tıkayacaksınız gıbı geldi bana

Haklisin annen yaparken onlar yapmasa sinir olur insan.ama 8. Ayda yapariz demis ya acaba erken mi karar veriyorsun belki yapacaktir.gorumcenin arayip tebrik etmemesi de kabalik.8.Ay birseyler almak icin gec degil mi diye sormussun ya bir de,bence degil.aslinda perdesine kadar almak icin 4. Ay cok erken.insallah iyi niyetlidir alir o zamanlar birseyler.
Siz de hamileliginizjn tadini cikarin cok fazla takmayin boyle seyleri

Benim annem arayip hayirli olsun bile demedi bu sebepten kv kizamam bile yapmasa da beklentileri minimum tutarsa insan cok mutlu oluyor onu bilir onu solerim. Bırak birsey almasınlar kapı gibi annen var sırtın yere gelmez senin ayrica yeri geldimi de yapistir lafi annem olmasa nasil yapardik bunca seyi diye benim kv ve gorumce ile hicbir sorunum yok ama beklentimde yok. Hamilelik en sakin stressiz gecirmen en mutlu olmak gereken dönem bu sebepten hic takma böyle seyleri sagsalim kucagina alman dilegiyle canim

Canim bebeğin hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin insallah.bende 14 yil sonra hamile kaldim.hamlileligimin son 3 ayinda kardesim agir bi ameliyat geçirdi. Yogunbakim kapilarinda bekledik bi sure. Sonra eve cikti cok şükür. Bu surecte de hep yaninda kaldim..çok zor sartlarda hazirlik yaptik bebeğime. Arada eve git temizlik boya yaptr ,bebege kiyafet al,yika utule,gündüz zarzor dolaşıp besik yatak alip gece kardesim icin acillerde kaldigimiz oldu..bebegim iri bebekti bazen yürümem cok zor oluyodu..
Ve bütün bunlara rağmen k.valide elti vs.kimse arayip bebeğe bi mendil alalim yada naptin alabildin mi? Bi ihtiyac var mi diye sormadilar..babaannesi bi mendil bile almadi..
Ayni semtte oturuyoruz..
He doğunca takisini taktı o kadar..
Cok kirildim ama beyimin hatrina görüşmelerimiz dewam ediyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…