- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Okurken ben bile dertlendim... Bu kadar düşüncesiz insanlarla Allah size sabır ve güç kuvvet versin...Aynı ben ve eşimin ailesi.. Nasıl bulduk böyle aileyi bilemiyorum.. Birde benim eşim yoktu yanımda.. Doğumdan iki buçuk ay sonra geldi.. Ani oldu gidişi.. Herşeyi son aya bırakmıştık.. O gidince üzüldüm.. Hastaneye tek gitmek bile zordu.. 3 araç ile gidiyordum baya zorlanmalara başladım.. Ailem doğum parasını biz verelim, beşiği alalım, yatağını alalım, arabasını alalım dediler.. Eşimin ailesi elalem gibi birer altın ve bir takım elbise getirdiler.. 3 görümcem var.. Biri hamileliğim 5aylık olana kadar aramadı zaten.. Evli olmayan görümce de her yere gider gezer, arkadaşlarının düğününe gider, makyajını filan yaptırır ama oğluma 5.ayında anca bir takım getirdi.. Üstelik eşim yokken 8aylık hamile iken geldiler, o gece sahur vardı.. Ben işten gelmiştim.. İşte iken geleceklerini yazmışlardı.. Bir gün önceden bilsem alışveriş yapardım.. Dolabım boştu ,ağırlaştığım için alışveriş yapamıyordum.. Neyse işten geldim, kapıda kalmasınlar diye çıkamadım alışverişe.. Onlar geldikten sonra sordum kv ye, gece ne yersiniz diye.. Dolabı açıp peynir, zeytin, domates, yumurta, kıyma, patates daha birçok şey saydı almam için.. 6. Katta oturuyorum ve o an şansa bizim bloğun asansörü bozulmuştu.. Resmen ağlayarak gittim markete.. Ne bileyim giderim diyordum da onun bir kadın olarak bana sayması çok koydu.. Üstelik evde sahurda idare edecek kadar birer tabak peynir, zeytin, üç tane yumurta filan da vardı.. Allaha şükür ki dönüşte tamirci asansörle uğraşıyordu.. Sordum adama birazdan olur dedi, asansörü bekledim ve bindim.. Eşime anlattığımda hiçbir anlamı yoktu.. Hâlâ kardeşleri için ölür.. Kendimle ilgili neyi anlatacak olsam sürekli kız kardeşlerinin adını geçiriyorum.. Düşün X'e böyle oldu, eşi yok, 8aylık hamile, asansör bozuk, alışverişe gitmiş ne hissedersin diyorum.. Sonra bak kendim olarak bile şuanki duyguyu hissedemiyorsun diyorum.. Ben kötü oluyorum.. Ben fesat oluyorum.. Ben kötü kalpli oluyorum..
Evlenirken de böyle olmuştu.. Hiçbirşey istemedim.. Kına bile aynı salonda oldu.. Tek yerde düğün oldu.. Arada 9saat mesafe varken iki düğün yapmadım.. Ne desem sorun çıkıyordu.. Kardeşlerinde de olacak dediğimde onlar mütevazi insanlar onlar istemezler filan demişti.. Sonra kardeşi bir saatlik mesafede ayrı düğün yaptı.. Eşya almadı, damatlık almadı.. Yüzüğünde erkek tarafına pasta yaptırdı.. Sonra yeni gördük diyorlar.. Biz 2015te evlendik öyle 1995te filan değil.. Düğünde fotoğrafçım bile yoktu.. Amaaannn baya dertlendim yaa
Amin canım sağolasınOkurken ben bile dertlendim... Bu kadar düşüncesiz insanlarla Allah size sabır ve güç kuvvet versin...
Bunun maddiyatla ilgisi yok bence de. Bu yüzden sildim kv kp görümce kişilerini. Değmeyen insanlar için vakit harcamaya inanın değmez. İnsanın içinden gelir böyle insanlar fesat , kıskanç insanlar ve samimiyetsiz. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Öyle yaptım rahatım, oh mis:)Evet ben de görgü ve ince düşünce olarak bakıyorum
Ancak buradaki çoğu kişi maddi beklenti gibi düşünmüş ve zorunluluk olarak düşündüğümü belirtmiş
Hiç özenmeyip emek vermeyen kişilerin Sevgisinden de şüphe duyuyorum
BEn. De mesafeliyim ama kv dem çok samimiymısız gibi davranıyor hala diğer konulardaBunun maddiyatla ilgisi yok bence de. Bu yüzden sildim kv kp görümce kişilerini. Değmeyen insanlar için vakit harcamaya inanın değmez. İnsanın içinden gelir böyle insanlar fesat , kıskanç insanlar ve samimiyetsiz. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Öyle yaptım rahatım, oh mis:)
Karışma değil kastım daKarismamalari daha iyi herseyi gonlunuzce yaparsiniz bende bisey gormedim kvdeden alincada abartmis oldum tabiiki o yuzden karismamalari daha hayirli. Siz bosverin gorumcenizin yerine biz soyleriz hayirli olsun saglikla kucaginiza alin gule gule buyutun insallah
Sormaz lar kuzum doguncada en buyuk hak kendilerde olur herseye vit vit karisirlar kuzu demisti dersin. Peki seninle hic konusmuyorlar mi bebek konusu disindaKarışma değil kastım da
İnsan bi arar sorar napıyorsun
Neler alacaksın
Ne düşündün vs vs
Amin tesekkurler
Biz farklı şehirdeyizSormaz lar kuzum doguncada en buyuk hak kendilerde olur herseye vit vit karisirlar kuzu demisti dersin. Peki seninle hic konusmuyorlar mi bebek konusu disinda
Dogunca da ayni olacaklar hatta bi tik daha fazla ama hazirliklari icin de sormazlar ne aldin ne yaptin bisey lazim mi diye. Benim kv hic sormadi 7. Aydan once bisey alinmaz dedi erken dogum riskim vardi alicam dedigimde bi beze sarar getiririz yeterki dogur dediBiz farklı şehirdeyiz
Samimi değiliz bir araya geldiğimiz zamanlar dışında
Şimdiden kv dem kızımız ben yapıyor diyor Bebek için sinir oluor M sanki onun kızı
Karışma değil kastım da
İnsan bi arar sorar napıyorsun
Neler alacaksın
Ne düşündün vs vs
Amin tesekkurler
Düşkün değilim benSiz kayinvalidenize duskun musunuz? Ya da aradiginda ,sordugunda mutlu mu oluyorsunuz ? Neden bu kadar kafaya taktiniz anlamadim.Aileniz dag gibi arkanizda.Kayinvalideniz arasa ne aramasa ne ? Sorsa ne olacak sormasa ?
7 aylik evliyim.Esimin ailesine saygida asla kusur etmem.Cok bir iletisimimiz yok.Kendi ailemden gordugum ve buna doydugum muddetce kimseden maneviyat beklemem.Siz de beklemeyin.
Düşkün değilim ben
Ama o bana bize çok düşkünmüş rolü yapıyor
canımı sıkan bu
Birşeye özenmez birşeyin ucundan tutmaz ancak sanki tüm dünyaları o bize bağışladı gibi kendisini satar bize
Onlar da öyleydiler. Millete , akrabalarına karşı bize karşı çok ilgililer gibiydiler. Onlar olmayınca direk değişirlerdi. Hep sahte hareketler. Asla görüşmüyorum rahatımBEn. De mesafeliyim ama kv dem çok samimiymısız gibi davranıyor hala diğer konularda
Belki de sevgisi samimidir. Size sevgisini ıspatlamak için etrafınızda dört dönmesini mi bekliyorsunuz.Düşkün değilim ben
Ama o bana bize çok düşkünmüş rolü yapıyor
canımı sıkan bu
Birşeye özenmez birşeyin ucundan tutmaz ancak sanki tüm dünyaları o bize bağışladı gibi kendisini satar bize
Evet evetBelki de sevgisi samimidir. Size sevgisini ıspatlamak için etrafınızda dört dönmesini mi bekliyorsunuz.
Ona hiç düşkün degilseniz neden kayınvalidenizi bu kadar kafaya takıyorsunuz.
Teşekkür ederim. Bir yıl oldu korunmuyoruz. 3 ay klomen tedavisiyle de olmadı. Sıra aşılama be tüp bebeğe geldi. Eşimin tahlillerinde sorun çıkmadı. 2cm ilk miyomum var acaba ondan dolayı mı tutunmuyor, ya da hiç döllenmiyor mu bilmiyorum.Polikistik över bir sorun teşkil etmez tüp bebek için
Miyomun yeri önemliTeşekkür ederim. Bir yıl oldu korunmuyoruz. 3 ay klomen tedavisiyle de olmadı. Sıra aşılama be tüp bebeğe geldi. Eşimin tahlillerinde sorun çıkmadı. 2cm ilk miyomum var acaba ondan dolayı mı tutunmuyor, ya da hiç döllenmiyor mu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?