Sizde de böylemi? Hamilelik ,hazırlık,kv , görümce...

Açıkçası 4. ayda bu kadar hazırlığı bende biraz fazla buldum. 7.-8.aydan sonra başlamıştım bende. Allah korusun herşey insanlar için üzücü bişey olursa onları görmeye dayanamam diye hep sona atmıştım. Belki kv niz de benim gibi erken olduğunu düşünüp sonları bekliyordur. Ben açıkçası görümcenizin tutumu dışında kv nizde bir gariplik göremedim anlattıklarınızında. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınza.

Okurken ben bile dertlendim... Bu kadar düşüncesiz insanlarla Allah size sabır ve güç kuvvet versin...

Bunun maddiyatla ilgisi yok bence de. Bu yüzden sildim kv kp görümce kişilerini. Değmeyen insanlar için vakit harcamaya inanın değmez. İnsanın içinden gelir böyle insanlar fesat , kıskanç insanlar ve samimiyetsiz. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Öyle yaptım rahatım, oh mis:)

BEn. De mesafeliyim ama kv dem çok samimiymısız gibi davranıyor hala diğer konularda

Karismamalari daha iyi herseyi gonlunuzce yaparsiniz bende bisey gormedim kvdeden alincada abartmis oldum tabiiki o yuzden karismamalari daha hayirli. Siz bosverin gorumcenizin yerine biz soyleriz hayirli olsun saglikla kucaginiza alin gule gule buyutun insallah

Karışma değil kastım da
İnsan bi arar sorar napıyorsun
Neler alacaksın
Ne düşündün vs vs
Amin tesekkurler

Karışma değil kastım da
Neler alacaksın
Ne düşündün vs vs
Amin tesekkurler
Sormaz lar kuzum doguncada en buyuk hak kendilerde olur herseye vit vit karisirlar kuzu demisti dersin. Peki seninle hic konusmuyorlar mi bebek konusu disinda

Sormaz lar kuzum doguncada en buyuk hak kendilerde olur herseye vit vit karisirlar kuzu demisti dersin. Peki seninle hic konusmuyorlar mi bebek konusu disinda
Biz farklı şehirdeyiz
Samimi değiliz bir araya geldiğimiz zamanlar dışında
Şimdiden kv dem kızımız ben yapıyor diyor Bebek için sinir oluor M sanki onun kızı

Biz farklı şehirdeyiz
Samimi değiliz bir araya geldiğimiz zamanlar dışında
Şimdiden kv dem kızımız ben yapıyor diyor Bebek için sinir oluor M sanki onun kızı
Dogunca da ayni olacaklar hatta bi tik daha fazla ama hazirliklari icin de sormazlar ne aldin ne yaptin bisey lazim mi diye. Benim kv hic sormadi 7. Aydan once bisey alinmaz dedi erken dogum riskim vardi alicam dedigimde bi beze sarar getiririz yeterki dogur dedi halbuki uzaksiniz insan heveslenir yapmak icin halbuki annem cinsiyet bile ogrenmeden baslamisti hazirliklara hic o guzel canini sikma hamileligin tadini cikar

Karışma değil kastım da
Neler alacaksın
Ne düşündün vs vs
Amin tesekkurler

Siz kayinvalidenize duskun musunuz? Ya da aradiginda ,sordugunda mutlu mu oluyorsunuz ? Neden bu kadar kafaya taktiniz anlamadim.Aileniz dag gibi arkanizda.Kayinvalideniz arasa ne aramasa ne ? Sorsa ne olacak sormasa ?
7 aylik evliyim.Esimin ailesine saygida asla kusur etmem.Cok bir iletisimimiz yok.Kendi ailemden gordugum ve buna doydugum muddetce kimseden maneviyat beklemem.Siz de beklemeyin.

Nişanda düğünde sormazlar , çocuk olacaktır sormazlar. İnsan maddi bir şey değil de en azından naptınız ne ettiniz bir ihtiyacınız var mı ? diye sorsunlar istiyor. Madem öyleler istedikleri kadar samimi yakın gibi gözükmeye çalışsınlar siz mesafeli durun . Kafanıza da takmayın bazıları böyle değişmez. Ona göre davranırsınız sizde.

Şöyle düşünün, benim bebeğim olacağı zaman kaynana bir sürü alışveriş yaptı. İyi bir babaanne olacağının izlenimini verdi. Bebeğim doğdu, dördüncü gün hir gür çıkartıp, evi karıştırıp gitti. Sebepte bebeğime mevlüt yapmak istememesiydi. en son da kaynimi kışkırtıp, üstüme yürüdüler. Şimdi bunların taktiği altından, aldıklarından hayır gelir mi siz söyleyin. Size bir zararları yoksa, çokta beklentiye gitmeyin eşinizin ailesinden.

Düşkün değilim ben
Ama o bana bize çok düşkünmüş rolü yapıyor
canımı sıkan bu
Birşeye özenmez birşeyin ucundan tutmaz ancak sanki tüm dünyaları o bize bağışladı gibi kendisini satar bize

Demek huyu boyle.Bosverin takmayin.Etkisiz eleman olarak dusunun.Varsin konussun,nasil davraniyosa davransin.Yeri geldiginde safa yatarak lafinizi da sokun olsun bitsin.

Belki de sevgisi samimidir. Size sevgisini ıspatlamak için etrafınızda dört dönmesini mi bekliyorsunuz.
Ona hiç düşkün degilseniz neden kayınvalidenizi bu kadar kafaya takıyorsunuz.

Belki de sevgisi samimidir. Size sevgisini ıspatlamak için etrafınızda dört dönmesini mi bekliyorsunuz.
Ona hiç düşkün degilseniz neden kayınvalidenizi bu kadar kafaya takıyorsunuz.
Evet evet
Eşim benimle evlenirken sen beni değil Victory i tercih ettin diyen birinin sevgisi ne kadar samimi olabilir
Ya da eşime düğünümüze gelemeyen birisi para yolladığında victory e bundan bahsetme diyen ya da bana daha birkaç seneye kadar eşimin eski nişanlısının adı ile seslenen biri ...
Etrafımda dört dönmesini beklemiyorum
Oğluna kendini bizi bebeği çok düşünüyor gbi satıp kenara çekilmesi canımı sıkıyor
Her telefonda ağlaması mesela Bebek nasıl diye
Her randevudan günler önce kalbim çarpıyor içimi korku kaplıyor günlerce uyuyamıyorum annecim diye eşime kendini satması caınımı sıkıyor
ZTen eşime sana çocuğa gerek Yok babasız kalan iki yeğenin var onlar seni baba biliyor demesi mesela
Ama bir yandan da bizim için ölüyor bitiyor görünmeye çalısması

Polikistik över bir sorun teşkil etmez tüp bebek için
Teşekkür ederim. Bir yıl oldu korunmuyoruz. 3 ay klomen tedavisiyle de olmadı. Sıra aşılama be tüp bebeğe geldi. Eşimin tahlillerinde sorun çıkmadı. 2cm ilk miyomum var acaba ondan dolayı mı tutunmuyor, ya da hiç döllenmiyor mu bilmiyorum.

Miyomun yeri önemli
Büyüklüğü değil
Bende de var ama rahimin dışında imiş
Aşılama tutma ıhtımalı çok az bence zaman kaybı
İmkanım varsa tüp bebeğe geç
Sende pıhtılaşma var mi baktırdın mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…