- 25 Nisan 2018
- 4.997
- 9.646
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Biliyorum çok kötü bir durumÇocukta ilerde çok büyük sorunlara yol açar küçükken anne babasından dolayı yaşadıgı bu durumlar.
Farkındayım sorunlu biri ,bunu yapınca senin yüzünden yapıyorum ben bunları diyor bu adam otuzdan fazla yaşta yinede çocuk gibiYok artik , cocugu tek basiniza mi yaptiniz ?
Agir psikolojik vaka esiniz , ne yapilir bilemem ama cok cok zarar veriyor cocgunuza
Gitme diyorum çok seviyor onu ayrılmıyor yanından sonra beni itiyo sen git babamla duracagim diye kötü ben oluyorum bir andaÇocuğunuzu o anda gondermeyin yanina bence .
çocuk kaç yaşında anlıyor mu dedikleriniMerhaba güzel kadınlar
Size bir şey soracağım, eşimle tartışınca bunu çocuğumuza yansıtıyor.mesela yanına gitse gelme yanıma git annene istemiyorm seni vs sözler diyor. Çocuğum öyle üzülüyor , kırılıyor ki kızıyorum seninle aramda olan şeyleri yansıtma lütfen diyorum ama aynı yine değişmiyor napmam lazım sizce?
Teşekkür ederim şimdiden herkese...
Kesinlikle haketmiyor özür dilerim kızım seni doğurduğum için diyorum sadeceYine baba olmayı asla hak etmeyen birisi daha.. Ya çocuğa böyle davranmak nedir.. İçim kıyıldı..
Üç buçuk yaşında anlıyor ama cevap vermekte zorlanıyor birazçocuk kaç yaşında anlıyor mu dediklerini
Ben sadece güzelce konuşup yapma diyorum ama olmayacak böyle haklısınızEşim çocuğumuza böyle davransa, ağzına sçarım onun.
Cocuk o kadarda olur ama esiniz yanlis yapıyor cocuk ya uzmesin.Gitme diyorum çok seviyor onu ayrılmıyor yanından sonra beni itiyo sen git babamla duracagim diye kötü ben oluyorum bir anda
anladığı için sıkıntı ve ilerki yasantısında sıkıntı büyüdüğünde bunları hatırlayacak belki de onu sevmeyecek esinize bunu soyleyınÜç buçuk yaşında anlıyor ama cevap vermekte zorlanıyor biraz
bu durumun cocukta yapacagi etkileri yazilo olarak madde halinde yaz ver..yaptigi bencillikMerhaba güzel kadınlar
Size bir şey soracağım, eşimle tartışınca bunu çocuğumuza yansıtıyor.mesela yanına gitse gelme yanıma git annene istemiyorm seni vs sözler diyor. Çocuğum öyle üzülüyor , kırılıyor ki kızıyorum seninle aramda olan şeyleri yansıtma lütfen diyorum ama aynı yine değişmiyor napmam lazım sizce?
Teşekkür ederim şimdiden herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?