Sizde durum nasıl?

Deli mi ne ya. Hadi kızgın olur anlarım da seni istemiyorum da ne demek.
Okuduğum yorumlarınızdan sonra sizi disiplin etmek için bilinçli yaptığını düşünüyorum. Aklı sıra siz çocuklar üzülmesin diye onunla kavga etmeyeceksiniz.

Kesinlikle öyle beni dize getirmek için yapıyor , ne kadar çocukça hareket vicdan yoksunu işte hala aynı tavırları gördükçe boğazlayasim geliyor ...

Çocukken ailesinin yaptıklarının travmasını yetiskin olunca bile atamayan, ailesine sırf bu yuzden uzak durmak isteyenlerin forumlarıni okutun esinize.

Bizde durum tam tersi. Birbirimize tripliyken çocukların üstüne daha bir düşeriz. Keyfin bilir benim cocuklarim bana yeter, izlenimi veriyoruz sanırım. şaka tabii. Keyifsiz olduğumuzu sezdirmek istemeyiz , karı koca ufak ufak atışsak bile yüzleri düşer cünkü.

Çok çirkin bi davranış özellikle yaptığını düşünmüyorum ama muhtemelen sinirli olduğu için kendinden uzaklaştırıyor o an diye düşündüm. Benim henüz meleğim dünyaya gelmedi ama geldiğinde böyle bişey olursa konuşurum her konusmamda tepkiyi arttırırım sanırım

Aynı şeyi düşündüm.
Bilerek,isteyerek yapıyor ki konu sahibi kendisiyle tartışamasın,kayıtsız şartsız itaat etsin.
Konu sahibi arkadaşım,eşiniz size,
evladınız üzerinden psikolojik şiddet uyguluyor
ne yazık ki.
Çocuğunuza davranışı da duygusal istismar.
Bu kadar bilinçsizliğe ne desem bilemedim.
Çok üzücü.

3,5 yaşındaki çocuğunuz,babasından şiddet görüyor. Farkında mısınız?
Dayaktan kalır yanı yok bu yaptığı psikolojik şiddetin.

Haklısınız boşanmak çare teşekkür ederim
Boşanmayı düşünmeden önce daha yapıcı çözümler düşünebilirsiniz.
Evet eşiniz bilinçsiz ve yanlış davranan
bir baba ama konuşup ikna edilebilecekse
denemekten zarar gelmez.
Evlilikte her tatsızlık veya yanlış davranışta boşanmayı gündeme getirmek de doğru gelmiyor bana.
Bu konu haricinde başka bir sıkıntı veya sorun var mı aranızda?

Yani var bir kaç sorun daha direkt olarak boşanma düşünmedim ama konuştum hep bu konuda değişen olmadı

Haklısınız boşanmak çare teşekkür ederim

Yalnis anlamayin lütfen. Başka imkanlarıniz varsa mesela aile terapisi gibi onları muhakkak ilk degerlendirin. Esiniz size çocuğunuzun üstünden baskı kurmaya çalışıyor ama en çok çocuk zarar göreceğini profesyonel birinden duyması lazım. Bir pedagog da olabilir. Esinize acayip sinirlendim. İletişim şeklinizi ve ilişkinizi duzeltmeye yanasmasa o zaman sahsen bosanmaktan başka care görmüyorum çocuğu korumak adına. Ama daha önce esinize yardım almaya ikna edin

Yani var bir kaç sorun daha direkt olarak boşanma düşünmedim ama konuştum hep bu konuda değişen olmadı
Daha ciddi hatta rest çeken bir tavır sergileseniz?
Evladını sevmiyor mu?
İlerde psikolojik sorunları olsun ister mi çocuğunuzun?
Vicdanına hitap etmek işe yaramadı mı?

Valla benimki de benimle arası bozuksa herkese kapı duvar olur.
Kimseyi aramaz, sormaz, konuşmaz, aileme de yansımış olur böylece.
Benimle barışır barışmaz da hayata geri döner ve sanki onları o yapmamıştır.

Eşiyle küstüğünde dünyaya küsen çok gördüm, duydum da evladına küsen olacağını düşünmemiştim.
Şok oldum sahiden..
Evlat bu yahu, eşten bile öte derler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…