Soyle ki eger gider de 1 gun sonra donersem aileme de haksiz gotur bide ayni kavgalar olur esimle bu bi fay hatti gibi ya benim dedigim yada o geldiginde bosanalim dicek Ben bunu bekliyorum cunku birlikte gidip 2 gun kalip mutlu olmak varken 4 gun duralim arifeden gidelim yoksa kavga cikaririm bosaalim muhabbeti yapan biri icin evlikik surdurmenin anlami yok bakalim Ben gitmicem arifeden giderse kendi bilir annesi diger ogullarini bosatti bi bu kaldi kafayi calistirmazsa kendi tercihi artik
limoncu28
bu arada adın mükemmel limoncu ya bayıldım.
Ben senden mutlaka büyüğümdür.
36 yaşındayım.
Benim ikinci evliliğim.
İlk evliliğimi 20 li yaşların başında yaptım.
2 ay sürdü.
Ama bı 20 yıldı benim icin.
Çok zor günler geçirdim.
Anlatsam destan cnm. Hüzün dolu yıllarımda oldu, çaresiz yıllarımda, umutlu yıllarımda. Hüzün dolu yıllarım tam 7 yıl sürdü.
Sana edindiğim tecrübelerden aktarmak istediğim.
Evliliğin yürümeyecek belli, benimki de belliydi.
Şimdi senin için vakit önüne bakma, karar alma vakti.
Ailen benim ailem gibi medeniyet esigi yüksekse hiç arkana bakma.
Ben ayrıldığım için iş, özel, aile, genel hayatımda hiç sorun yaşamadım.
Cevrem de medeni insanlarla sarılı.
İkinci evliliğimi çok uzun yıllar sonra yaptım.
Karşıma çok insan çıktı. Ve hiç biri evliliğimi sorun etmedi.
Ama ben yanlislarimi, doğrularımi, kendi kisiligimi iyi analiz ettim.
Hayat geçirebilecegim, çok seveceğim, kisiligime uygun, yaptığım hatadan uzak insan seçtim.
Her yaşadığımız gün bizlere tecrübe cnm benim.
Mesela ben kişiliği dingin, efendi, az konuşan, dokunurken bile beni incitmeyecek, asla zorlamayacak çok sevdiğim eşimle evlendim.
Şu an varya öyle sakin dingin sevgi dolu akıllı bı evliliğim var ki.
Eşim ailesini asla evliliğimize karistirmiyor ve ben yaşanılan olumsuz durumlardan dolayı görüşmeme zerre karışmıyor.
Geriye donup baktığımda insan toyluk zamanlarında gördüklerini görmemezlikten gelerek bitecek başlangıçlar yaptık.
En başta ben yaptım.
Sen şimdi evliliğini kurtarabilirsen kurtar ama kurtaramazsan bu bı ömür böyle devam.
Bazen dönüşler baştan yapılmalı, geç kalındığında kendinden harcarsın ve kendine dönüp baktığında sen sende kalmamışsındır.
Eşimi çok severek evlendim ama ne sevmek fakat evlilik yurutebilecegimi flört ederken ailesi ile ilgili bı durum oldu asla karıştırmam ve kimseyi konuşturmam dedi.
Gerçektende dediği kalıbının adamıydı eşim.
Bu sadece aile için geçerli değil bir erkek evliliğine herkesi konuşturur ise kadın artık ondan gitmiştir.
Maalesef erkeklerin çoğunluğu da nedenini hala bulamıyorum aile başta olmak üzere evliliklerini yıpratacak her olumsuzluğa bahanelerle tepki vermiyorlar.
Sunu sakin unutma eşin nasıl bir anne bir babanın çocuğu ve seviliyor ise sende bir anne ve bir babanın çocuğusun ve sende çok seviliyorsun.
Yapmadığın yada ailenin karşı tarafa yapmadığı hiç bir şeyi sana yapamazlar bunu unutma.
Ve ne kadar birbirimizi tanımasakta yanındayız.