• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizde durumlar nasıl işliyor

gitmeyin o tek gitsin kalsın köyünde sizde tek başına gezin tozun .... niye tek gezeyim evliyim ben demeyin zira kocanız gayet bekar adam kafasıyla bencilce karar verip koca tatili anasının dizi dibinde geçirme planı yapıyor... ayrıca ek not tek gezmenin tadıda bi başka :KK6:
tek geziyom zaten ki 8 senedir olunca neden evliyim ki artık diye sorgulamaya basladım adam simdiden agustozdada 1 hafta kalcam diyo

Orası bam teli işte,sabrın son noktası,bardağın taştığı yer:işsiz:
aynen ben esim icin genede hadi dedim 1 gun daha az olursa belki katlanırım ama o 4 gun deyip bide bana hakaret eden ablalarını arayıp siz nasıl konusuyosunuz dicene abla bi istedgin varmı diye ararsa kocam bana kıyarsa ablası ne yapmaz sonra arkamdada esime karsı konusurlar eminim esimde onlara katılır hic güvenim yok o konuda

evet kızlar simdi bayram mezusu var yine esim alısmıs her seferinde tüm bayram gunlerinde ailesinde gecirmek istiyo tama benim ailemede gelir ama 7 senedir bıktım yani yasıtlarım bozcada gökceada gezsin benim ne isim var sehir hayatından uzak bi yerde
,
bide durumuda biliyosunuz kaynana karsılamaz bisey yapmaz ne hazırlık ne bisey surat bi karıs hani esinin hatrı vs diyenler icin yazıyım esim o hatrı coktan gecti kaynana görümce bi sürü sey yaptı esim bana yok öyle degil yok ben konustm dedi benimde kafam rahattı esim beni kolladı diye megerse yalan söylemis ne konusmus ne bisey hatta üstüne dalga gecmisler bana göre

o insanların yuzunu görmek bile istemiyorum bi sürü sey var tabi

ama esime dedim sen gidebilirsin senin ailen neden gitmiyorum cünkü esim arayı koruyamıyor annesine babasına bakın esim 2 gun geliyo sesinizi cıkarmayın huzurlu duralım diyemiyo kaynana herseye karısıyo bide esimin yanında laf söyler bende durmam cvp veririm esim hala bakar anne sende burda yanlıssın demez bide 7 senedir her seferinde bak bu sefer baska olcak bu sefer susturcam diye diye kandım gittim hadi gönlü olsın hesabı ama gecen seneden beri

aslında ablaları be kaynannayla bir olup arkamdan is cevridiginden beri geri cekildim sen ne istersen yap dedim

simdi gelelim konumuza yine dedim bayramın 1 gunu gidelim pazar dönücez düsünün 3 gun var yine yok arifeden gidicekmis dedim senin maksatın esinle gitmek degilse o baska ben ait olmadıgım yerde neden 3 gunden fazla duruyım kı rahat etsem neyse bayramın 1 gununu beyenmiyomus beyefendi dedim el öpmekse el öpmek iste cuma gidicez pazar dönücez daha ne

siz napıyosunuz bu durumda
Benim eşimin ailesi başka şehirde. Ramazan bayramını burada, kurban bayramını kayinvalidemlerde geçiriyoruz ama kurban bayramında da ilk gün sabah benim annemlere gidip oradan yola çıkıyoruz. Bizde sorun olmuyor. Zaten eşimin ailesi de melek gibidir. Öyle ayak sürüyerek falan değil güle oynaya gidiyorum ama tabi sizin durum farklı.

yoo nisanda 1 hafta gitti gördü ailesini yaa iste onlar 1 gunde olsa yuzlemek cok zoruma gidiyo sen kimsin yani ki beni karsılamyoyosun esime kızgınlıgım neden müdahele etmiyo anne bak burda yanlıssın sonra bak bu kız gelmez tabi demiyo yasam sartlarımız düsüncelerimiz kültürümüz yemeke yememiz bile farklı bu arada göcmeniz yani yemek derken catal bıcak görgü kültürden bahdesiyrum migdem bulanıyo salataya ekmek banmak tavuk elle yemek vs vs vs gibi

kadınlar olsa hemen ailesini uyarırı dımı anne bak yapma rahatsız oluyo esim diye esimde bunları görüyo babası yanımda atletsiz oturur bayram gunu bunun bile kavgası oldu esim baba giyinsene diyemedi ben bilmem babamı atletle balkona cıksın göriyim adap vardır der kaldıkı gelininin yanında atlet le olucak

offffffff niye evlendin diye sor 21 yasındaki cocuk gelin der susarım pehhhhhh kimligimi yeni buldum iste 30 dan önce kimse evlenmesin :)) kamu spotu
Oo atlet matlet,ki birde çıplak olacak:KK51:
ben de hiç hoşlanmam,neymiş o:işsiz:

Benim eşimin ailesi başka şehirde. Ramazan bayramını burada, kurban bayramını kayinvalidemlerde geçiriyoruz ama kurban bayramında da ilk gün sabah benim annemlere gidip oradan yola çıkıyoruz. Bizde sorun olmuyor. Zaten eşimin ailesi de melek gibidir. Öyle ayak sürüyerek falan değil güle oynaya gidiyorum ama tabi sizin durum farklı.
nee sans biliyomusun eskiden bile bekarken yani kaynanaya nefretle bakan tiplerden degildim derdim aman olsun gezelim denize gidelim günlere takılalım kahve cay sohpetleri yaparım ama hicbirindne hoslanmayan suratsız b kaynanna düstüm

Oo atlet matlet,ki birde çıplak olacak:KK51:
ben de hiç hoşlanmam,neymiş o:işsiz:
gördü adap 0 esim nasıl rahatsız olmyo diyodum düne kadar sonra düsündüm mal aynı ki sadece ben biraz esimi yonttum bazı konularda icindeki öküz bu demekki rahatsız olmyo ben 90 yasındali dedemi öyle görmedim yılandan gül dogmaz arkadas yılandan ciyan olur anca buda kapak sözü olsun

nee sans biliyomusun eskiden bile bekarken yani kaynanaya nefretle bakan tiplerden degildim derdim aman olsun gezelim denize gidelim günlere takılalım kahve cay sohpetleri yaparım ama hicbirindne hoslanmayan suratsız b kaynanna düstüm
Allah sabır versin. Bu işi ancak eşinizle konuşarak çözebilirsiniz. Konusmakla olmuyorsa rest çekeceksiniz. Yoksa omur boyu boyle gider.

tek geziyom zaten ki 8 senedir olunca neden evliyim ki artık diye sorgulamaya basladım adam simdiden agustozdada 1 hafta kalcam diyo

o zaman sizin kocada size saygı falan yok hem bencil ... işiniz zor istemediğim insanlarla aynı ortam da olmak kadar beni bozan başka bir durum olamaz... size baya baya sabır diliyorum

Benim Ailem burda yok orayada gidemiyoruz bazı bayramlarda gidiyoruz bazen annemgil geliyo orası öyle kv yede sabah gideriz kaynimla eşim konusmuyorlar onlar gelene kadar oturup kalkiyoruz diğer günlerde geziyoruz piknik felan yapıyoruz ama ben her nekadar çok haz etmesemde kv den seviyorum orayı araya mesafe koyunca sıkıntı olmuyo çayım bile önüme gelecek olursam yani o derece

gördü adap 0 esim nasıl rahatsız olmyo diyodum düne kadar sonra düsündüm mal aynı ki sadece ben biraz esimi yonttum bazı konularda icindeki öküz bu demekki rahatsız olmyo ben 90 yasındali dedemi öyle görmedim yılandan gül dogmaz arkadas yılandan ciyan olur anca buda kapak sözü olsun
Keşke baştan görebilseydin birşeyleri,göçmeniz diyorsun ya,biz karadenizliyiz,ben de görmedim,bu aile yapısıyla ilgili.Eşin de göçmen değil mi,o nereden görüp kanıksadı?Kapıdan kapıya değişir görgü ve değer yargıları.Birkaç yıl önce annemlere, İstanbulun iyi bir bölgesinde doğup büyümekle övünen bir misafir geldi,ki ailece ne kadar kültürlü ve iyi yetişmiş olduklarından dem vururlar.Adam sabah atletli,kıllı vucuduyla arzı endam etti salonda:işsiz:

evet kızlar simdi bayram mezusu var yine esim alısmıs her seferinde tüm bayram gunlerinde ailesinde gecirmek istiyo tama benim ailemede gelir ama 7 senedir bıktım yani yasıtlarım bozcada gökceada gezsin benim ne isim var sehir hayatından uzak bi yerde
,
bide durumuda biliyosunuz kaynana karsılamaz bisey yapmaz ne hazırlık ne bisey surat bi karıs hani esinin hatrı vs diyenler icin yazıyım esim o hatrı coktan gecti kaynana görümce bi sürü sey yaptı esim bana yok öyle degil yok ben konustm dedi benimde kafam rahattı esim beni kolladı diye megerse yalan söylemis ne konusmus ne bisey hatta üstüne dalga gecmisler bana göre

o insanların yuzunu görmek bile istemiyorum bi sürü sey var tabi

ama esime dedim sen gidebilirsin senin ailen neden gitmiyorum cünkü esim arayı koruyamıyor annesine babasına bakın esim 2 gun geliyo sesinizi cıkarmayın huzurlu duralım diyemiyo kaynana herseye karısıyo bide esimin yanında laf söyler bende durmam cvp veririm esim hala bakar anne sende burda yanlıssın demez bide 7 senedir her seferinde bak bu sefer baska olcak bu sefer susturcam diye diye kandım gittim hadi gönlü olsın hesabı ama gecen seneden beri

aslında ablaları be kaynannayla bir olup arkamdan is cevridiginden beri geri cekildim sen ne istersen yap dedim

simdi gelelim konumuza yine dedim bayramın 1 gunu gidelim pazar dönücez düsünün 3 gun var yine yok arifeden gidicekmis dedim senin maksatın esinle gitmek degilse o baska ben ait olmadıgım yerde neden 3 gunden fazla duruyım kı rahat etsem neyse bayramın 1 gununu beyenmiyomus beyefendi dedim el öpmekse el öpmek iste cuma gidicez pazar dönücez daha ne

siz napıyosunuz bu durumda
Ben canim isteyince gidiyorum mesela 3gun diye gitmedim yorgunum pazartesi is başı hazirlik yapmaya valize usendim.. evdeyim kuzularla o da annesini gorsun gelsin hakkı tabi ki...Cocuk yokken de boyleydi bizde canim istemezse evim de kafa dinlerdim ...

2015 te 7 senelik olan limoncu
2018 de nasil hala 7 senelik evli oluyor anlamadim :işsiz:

Esimde aynisi 3 gun boyunca gidecekmisiz amaabeyefendi cok dusunceli 2.gunu sabahin korunde gitmeyiz 11 gibi gidermisiz cunku ise gidecez diye dinlenecekmisiz gelde deli olma

ya tatile gidiyoruz zaten o sıkıntı degil de tamam 1 gece yat yeter ne isin var butun bayram gunlerini orda gecirmeye bunun icin buyuk kavga cıkarmata ne gerek var bakalım ne olucak ben dedim esime ya bayram 1 gunu giderim yada gitmem bana deger vermeyen ve buna göz yuman sensin daha fazlası bana fazla oda gelme dedi bakalım simdi konusmuyoruz

hatta bunun icin ailemi aramıs 40 yasında adam annemde demis siz aranızda konusun anlasamıyosanız ben napıyım demis

ki daha öncede her kavgada arıyodu annemi tembihledim bak aradıgında tavsan gibi kalma dedim söyle lafını ne bu böyle her kavgada beni ailemle tehtit ediyo bu sefer elinde patladı bakalım ne olucak

Kendi annesine bir söz söylemeyen adam, sizin annenizi mi ariyor sizi sikayet etmek icin?!:oha: onu esim yapsa heralde birak bayrama gitmeyi, bir daha asla gitmem. Ne demek ya. Sen onca ailesini cek,oda cocuk gibi seni annene sikayet etsin

Limoncu, hatır gönül sevgi işleri bu ziyaretler, bayramlar da bahanesi yani. Sevmediğim hazzetmediğim adama nezaketen de olsa ziyarete gitmem, hiç umurumda olmaz. İçimden gelmiyorsa niye kendimi zorlayayım? Benim ziyaret anlayışım bu; bana saçma salak davranılan yere gidip de zamanımı da enerjimi de heba edemem kim olursa olsun.

Kvlerle bi sorunum yok, iyi insanlardır - anlaşırız, ziyaretlerine gitsem ne yapacağını nasıl ağırlayacağını şaşırır kadın, severim de yani; bayramın ilk günü kim yakınsa (Bizimkiler yakın) ziyaret etmeye başlarız. Bizimkilerden sonra ikinci adres kvgildir. Sonra büyüklerden anneanneler hayatta, bi eşimin anneanne bi benim anneanne ziyareti tamam bitti gitti. Diğer günler kuzenlerle etkinlik yaparız yemekli eğlenceli vb.
Gangsta. Seni görünce "eşek arabası" konusundaki enfes cevabin aklima geliyor. Gülüyorum. Efsaneydi

Gangsta. Seni görünce "eşek arabası" konusundaki enfes cevabin aklima geliyor. Gülüyorum. Efsaneydi

Teşekkür ederim... Benim de her bayram gelir aklıma o olay ki daha neler var böyle.
Kibarcacık hanımcık bi kadın iken, dilinin yarısı dikenli biri oldum iyice sayelerinde. :KK70:

Eşiniz size haksızlık ediyor. 3 4 gün ne işiniz var ki? İlk gün bayramlaşın bitti gitti. Rahatsiz olduğunuz halde sizi o evde tutmak istemesi hiç hoş değil. Tavrınızı koyup gitmeseydiniz keşke.

evet kızlar esime arifeden gitti ben o gun hic konusmadım aradı acmadım aksamıda dedim artık ben bu sekilde daha bi 10 sene cürütemem nedir yani her bayram 3 4 gun senin ailende köy gibi bi yerde anasınn ablalarının surat astıgı laf soktugu esimin gözünün önündee yaparlar esim halılara bakar korkudan

neyse dedim ben böyle bi hayat isteniyorm baya konustuk yazmıstım diger bayramdada gidicem görürsün sen demisti bana onunda etkisi olmustu bu yazımda neyse bana hak verdi haklısın cart curt ama ben malımı biliyorum o gece öpücükler resimler kapattık teli sabahı esim degismis heralde anası ne dediyse suratlı konusmalar ilgilenmemeler bende ilgilenmedim onların yanında sesi bi yerine kacmıs gibi konusur onlar yokken tatlım canm bu aksam geldi iste gene sisirmisler öglen konusuyorz cabuk eve gel cümle bu konusmamız lazım dedim ok

neyse geldim bi afra tafra bana hak veren adam artık anası babası ne yaptıysa ben bosanıcam dedim dedim ok ama cok rahatım cünkü insna o raddeye kolay gelmiyo esim her kavgada ayrılalım derdi her hafta ne kadar saglıksız bi evlilik siz düsünün sonra yooo ben onu kızgınlıktan söyledim küfürler havada ucusur onuda dedim arife gunu ben öylesine diyorum diyo vayy be dedim bende sana dedim küfür ediyim öylesine olsun

neyse baya agladı sarıldı arada öfpöf yapıyo anası aklına geliyo heralde gene deliriyo seviyorum ama anlasamıyoruz diyo bakalım aslında bosa zaman kaybıyız ikimizde

Back
X